Prijzen en beschikbaarheid van de DS 7 CROSSBACK

Auteur: , 6 Reacties

Na de onthulling van de nieuwe DS 7 CROSSBACK heeft DS Automobiles besloten de lancering op een bijzondere manier in te zetten met de introductie van een limited edition, die waarschijnlijk vanaf juli online kan worden gereserveerd. Klanten die deze DS 7 CROSSBACK La Première reserveren kunnen als begin 2018 achter het stuur plaatsnemen.

DS7 Crossback La Premiere

De DS 7 CROSSBACK La Première kan vanaf juli gereserveerd worden voor aanschaf, met aanbetaling. Ook kan de SUV al meteen besteld worden in de lease (zowel Private Lease als Operational Lease). Levering van de dieseluitvoering vindt plaats vanaf januari 2018 en de benzine-uitvoering zal vanaf maart 2018 mogelijk zijn.

DS7 Crossback La Premiere

Limited styling
De limited edition DS 7 CROSSBACK La Première valt op door de chique, exclusieve styling: elegant en charismatisch in Gris Artense, Blanc Nacré of Noir Perla Nera. In combinatie met nappa leder bekleding in de tint Inspiration Art Rubis. Het bijzondere ‘horlogeband’ design van de stoelen wordt benadrukt door de sierstiksels op het gepatineerde nappa leder. Op het dashboard komen de kleuren van het interieur terug en de naam van de limited edition prijkt zowel op het dashboard als op de vloermatten. Op de buitenkant komt het Art Rubis terug in details, zoals bij het DS monogram op het front, de badges op de zijkant en de 20 inch lichtmetalen wielen van het type PARIS. Deze limited edition met exclusief design versterkt de originele persoonlijkheid van de nieuwe DS SUV, die klaar is om zijn eerste bestuurders aangenaam te gaan verrassen!

De DS 7 CROSSBACK La Première is in Nederland leverbaar vanaf € 61.600,- incl. BTW voor de 2.0 BlueHDi 180 S&S EAT8, de 1.6 THP 225 S&S EAT8 is er vanaf € 63.100,- incl. BTW.

DS7 Crossback La Premiere6 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Mooi ding. In welke klasse valt deze? Q5 ongeveer?

Stuur trouwens vind ik wat minder.. beetje plomp, alsof het uit een citroen AX komt.
@alassad: auto valt in de categorie van de Audi Q3, maar de DS7 biedt meer binnenruimte.
@pim95: Q3 met een prijs vanaf 60k? Das toch echt wel Q5 denk ik
@freezzr: de DS7 La Première uitvoering is de meest complete uitvoering met nagenoeg alle opties. Hiernaast worden deze modellen geleverd met de grootste benzine en diesel motoren. Vandaar de hoge vanaf prijs. Het normale gamma van de DS7 zal in oktober gelanceerd worden.
Geweldig ding! En dat als ‘VAG fanboy’ doet bijna pijn om te zeggen
Met gratis kinderziektes

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).