Prior-Design PD800S S-Klasse: als smaak geen rol speelt

Auteur: , 21 Reacties

Wederom een W222 S-klasse die ten prooi is gevallen aan een tuner met een visuele handicap. Ditmaal hebben we de PD800S van Prior voor je in de aanbieding.

Volgens deze Down-to-Earth-tuner kan concullega Brabus wel inpakken, want de PD800S is volgens henzelf wat vormgeving betreft het absolute neusje van de zalm. Het pakket omvat allerhande aanpassingen aan het exterieur (flapjes, in- en uitlaatjes, LED-verlichting etc.) en een keuze uit verschillende patta’s van 20 tot en met 22 inch.

Prior-Design PD800S

Verder is het interieur pimped out en behangen met een keur aan huidjes van dode beesten, al betwijfelen we of er inderdaad krokodillen en slangen het loodje hebben gelegd, om vervolgens in deze “Business-Learjet for the road” (dixit het persbericht) te worden verwerkt. Verder is zelfs de kofferbak overdadig met leer bekleed, dus ook die sporttassen vol ongemarkeerde bankbiljetten liggen er warmpjes bij.

Naast optische verfraaiingen biedt Prior ook verschillende performance-kitjes aan, die zonder al teveel poeha op de meeste types S-klasse kunnen worden geschroefd. Ons advies: lekker niet doen en ga van het geld dat je bespaard mooi dubbeldik op wintersport. Oh en tuners, zullen we afspreken dat jullie van de Mercedes-Maybach afblijven? Thanks.21 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Die radar guided cruise control module in de grille…. De tering, heb je een enorme design afdeling en dan werk je dat zo af… Niet alleen Merc doet dat maar ook Volvo bijv. Vind ik dat ‘oog’ bij BMW toch mooier weggewerkt.
@E34M5Touring: bij Audi zijn het net mistlampen (dat denken de meeste ook) .
@pureturkish1: Ok, zal er is op letten! Thanks!
@E34M5Touring: Grappig. Dat wou ik ook gaan zeggen. Al die tuning is treurig, maar Merc zelf begint met het halve front dichtplakken met een soort zwarte ducktape. Dan heb je toch nauwelijks nog petjestuning nodig?
Dit is te kotsen zo lelijk. Staat los van hoe kostbaar het is. Krokodillenhuid is exclusief en dus duur. Ik vind het uiterlijk spuug lelijk, onacceptabel lelijk!
Ik als autoliefhebber kan niet begrijpen dat er mensen zijn die zo’n Auto liever lelijk maken dan dat zij ‘m origineel houden. Amg trim kan nog net.
Ik vind een gewone s-klasse al op het randje maar dit gaat er wel erg ver overheen…
Die vossen velgen *kwijl*.
Geile patta’s. Buitenkant heerlijk fout, binnenkant…gewoon njet.
Mwah, doe dan toch maar liever walvispenisleder.
Die slang in je naad op de achterstoelen zal ook niet echt lekker zitten denk ik zo.
@murkmotorsport: jij liever een walvispenis in je naad?
En ik denken dat er, gezien de naam, 800pk in zou zitten… helaass, dan blijft er niks aantrekkelijks over
Dat interieur is zo fout dat ik het wel gaaf vind
Ik vind die uitvoering met die sterwielen best geslaagd. Ongeveer… Interieur niet meegeteld…
Wauw Prior Design tilt lelijk maar een hoger niveau….
Als tuners dan toch zo graag met Meredes-Maybach werken, en toekomstig vermoelijk ook met de Maybach – Pullman versie, waar zou ze dan ook niet ineens de o.a. Bernard Arnault group : http://www.lvmh.com zich met Daimler AG gaan bezig houden, Exclusiviteit in overvloed.
Is er geen smaakpolitie voor dit soort gevallen? Hier wordt je natuurlijk niet blij van…..
Ik vind t wel wat hebben. Zou m liever zo hebben dan standaard. Maar smaak is subjectief he jongens.
Met die vossen velgen eronder vind ik hem van de buitenkant toch wel geslaagd. Binnenkant Is hondslelijk. Waarschijnlijk dat een rapper uit de hood het prachtig vind.
Ik zie het al voor me dat deze foto’s de ronde doen op het kerstfeestje bij MB. Daar zal wat afgelachen worden! (en misschien gehuild als de ontwerpers ze zien)
Namens Geert Dockx (exclusiviteitsfreak) in België.

Wil je mijn reactie van 19-12-2014 om 21:51, over Prior-Design PD800S S-Klasse, verwijderen a.u.b., die staat redelijk vol typfouten, iets dat ik niet wil.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).