Q gaat los met V8/V12 Vantage S Red Bull Racing Edition

Auteur: , 31 Reacties

De bespoke afdeling van Aston Martin heeft de V8- en V12 Vantage S van een extra touch voorzien ter gelegenheid van het nieuwe F1-seizoen.

Aston Martin is dikke matties met Red Bull Racing, met de AM-RB 001 als bewijs dat dit een hele fijne samenwerking betreft. De eerste Grand Prix van 2017 is nog niet gereden, of de marketingmachines draaien alweer op volle toeren.

Q by Aston Martin heeft zich namelijk vergrepen aan de Vantage S. Zowel de V8 als de V12 zullen tijdelijk(?) leverbaar zijn als Red Bull Racing Edition. De modellen zijn leverbaar met een donkere of satijnen Mariana Blue-kleur. Een derde optie is Tungsten Silver. Qua details kun je kiezen voor een rode of gele touch.

Onder andere de grille, diffuser en spiegels zijn gedoopt in carbon. Al dat carbon zie je ook weer terug in het interieur in combinatie met rode details. Verder zijn de Red Bull Racing Editions te herkennen aan de nodige Q- en Red Bull Racing emblemen.

Klanten mogen zelf kiezen of dat ze een ‘Final Inspection’-plaquette van Daniel Ricciardo of Max Verstappen willen. De Britse autofabrikant heeft niet bekendgemaakt hoeveel exemplaren van de Red Bull Racing Edition worden gebouwd en wat ze mogen gaan kosten. De auto’s worden vanaf het tweede kwartaal van 2017 geleverd aan de klanten.31 reacties

De tering wat lekker
@audibentley: precies mijn gedachte
Zoals er in de reclame van een ander goor drankje al eens voorbij kwam.

Echte smaak heeft geen opsmuk nodig.
Jammer dat ‘Red Bull geeft je vleugels’ hier niet op gaat. Een spoiler erbij zou wel erg gaaf staan
@theracetosucces: een beetje als de GT8 van shmee
@bjorn997: die is echt lelijk en z’n GT8 ook.
@str8six: die kleurencombinatie is ook niet mijn ding
Blijft toch wel een prachtige auto hoor, die Vantage. Zelfs met onnodige materialen als carbon oogt hij nog steeds erg chique.

Mocht Max Verstappen of Daniel Ricciardo wereldkampioen worden, dan lijkt mij dit een uitstekende investering. Het is nu nog even een gokje, maar mocht het gebeuren dan kan deze auto een beste klapper maken in de toekomst. Atmosferische V8/12, handbak en gelinkt aan een wereldkampioen Formule 1. Kan alleen maar meer waarde opleveren.
Als je een auto van dat kaliber kan betalen, ga je toch geen reclame rijden voor een energydrink?
Ah, nog een toekomstige garagequeen, nooit gereden in de hoop nóg rijker te worden. Wel een heerlijke kleur..!
Dit is dus de miljonairsversie van het redbull Jackie waar ik dikbuikige leeftijdsgenoten tegenwoordig mee zie rond paraderen.
@pomoek: Met de kleine kanttekening dat deze nog wel eens wat waard kan worden als de productieaantallen beperkt blijven. Da’s met die jasjes en petjes natuurlijk niet zo.
Is dit dan het nieuwe speeltje voor Max en Daniel?
@Alfarobert: Precies wat ik ook dacht. Dat zal ongetwijfeld ook hun nieuwe ‘leaseslet’ worden
Doe mij hem maar in het glanzend donkerblauw met gele accenten. Staat hem gewoon heel goed, met of zonder Red Bull Racing in de naam. En als ik dan toch moet kiezen, graag met plaquette van Max. Ricciardo is een toffe peer en goede coureur, maar we moeten natuurlijk wel een beetje chauvinistisch blijven.
En dit bedoelde ik nou met “wauw” in mijn reactie gisteren ten opzichte van de DB11. Ik vind deze zoveel mooier!!!
Doet me een beetje denken aan de Toyota Yaris Yorin en Idols. Je rijd wel nog met die uitvoering rond, lang nadat het merkje op de auto is verdwenen…
Doe mij maar een ‘standaard’ V12 vantage met handbak.
Ik vind die kleur hem niet echt staan
Heb ik toch liever een Megane RS Red Bull Edition…
Ik vind het niet zo geslaagd, maar dat vind ik van vrijwel alle Astons met gekke kleurtjes en accenten. Past gewoon niet zo goed bij het type auto vind ik.
Nog even en je krijgt de Aston Martin V12 Vantage Janny van de bekledingafdeling Edition. Verkopen ze nog wel normale Vantage’s?
@e34m5touring: Haha! Nee joh, niet de bekledingafdeling. Maar Juffrouw Jannie van de koffie! Goeiesmorgens meneer Storm!
T zal wel weer een kapitaal kosten, die extra kleurtjes en dat plaatje. Maar boeiuh…..het ziet er heerlijk uit, het is een Aston,Max heeft er over mogen plassen en ik heb het geld toch niet!!!
Had hem dan in de kleuren van de RB12 gedaan!
Dat matte vind ik wel mooi
(P.s vandaag om half 4 trekt Renault de doek van hun auto)
J*zus wat een geslaagde Aston!
Wtf denk je een stijlvolle sportwagen te hebben maken ze er een promotieding van. Volgende keer Hello kitty of mickey mouse variant. Verschrikkelijk.
‘zijn gedoopt in carbon’?! Ik mag toch hopen dat de onderdelen van carbon gemaakt zijn en het niet slechts een wrapje betreft…
Als je een F1 editie van de auto’s uit brengt zorg er dan voor dat er op technisch(motorisch) gebied ook iets aan de autos word gedaan. Die teams staan bol van engeneers en technische hoogstandjes. En dan laat je de klanten een auto kopen met een beetje carbon en een likje verf. Deze special edition voegt in mijn ogen weinig toe.
Blijf de gewone v8 versie het mooist vinden. Vind die blauwe kleur wel mooi maar die lippenstift niet

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).