Rallycoureurs ondersteboven in sloot na heftige crash

Auteur: , 8 Reacties

En dit is waarom toeschouwers een belangrijk onderdeel zijn van de rallysport.

Rallycoureurs ondersteboven in rivier na heftige crash

Rally’s en toeschouwers. Soms een levensgevaarlijke combinatie. Ze staan dichterbij de actie dan welke vorm van autosport dan ook. Het feit dat de fans de sport van zo dichtbij meemaken heeft echter ook voordelen.

Zo zijn de meeste toeschouwers nooit te beroerd om een handje te helpen als een auto uit de bocht vliegt. In dit geval hebben de fans zelfs twee levens weten te redden. Tijdens de Queensland Rally Championship in Australiƫ verloor coureur Ross Cox de macht over het stuur van zijn Mitsubishi Galant VR4. Cox en navigator Janet Binns belandde ondersteboven in een rivier.

Er had zich een heel naar scenario kunnen afspelen. Gelukkig waren er voldoende omstanders aanwezig die direct hulp boden. De Mitsubishi werd op vier wielen gezet, zodat Cox en Binns uit de auto gered konden worden.

De brug had naar aanleiding van de crash flinke schade opgelopen. De organisatie moest daarom een gedeelte van de rally afblazen. Beide coureurs maken het naar omstandigheden goed.

Rallycoureurs ondersteboven in rivier na heftige crash

Fotocredit: billstard via Twitter8 reacties

Een vrouw als navigator…
@davelepeef: en hij maakt hem gewoon..
@davelepeef: Geen leuke opmerking. Ik dacht dat Autoblog iets was voor volwassen mannen…
@shadowbroker: dat heb je dan verkeerd gezien. Zo blijkt nu.
@shadowbroker: tja, ik kan zelf ook niet alle sarcastische opmerkingen even goed waarderen…
@davelepeef: een man als chauffeur… (te snel rijden, te groot ego, luistert niet goed, weet de weg wel beter, te pas en onpas sexistische opmerkingen maken… tja weet even niet welke het nu was, eentje vergeten of misschien allemaal?)
@davelepeef: Laten we hier alsjeblieft wel doorgaan met dit soort stigmatiserende opmerkingen. Iedere idioot op dit forum weet dat het met een korrel zout moet worden genomen. Dus neem Dave niets kwalijk dat hij hem dus maakt. Of ga met je hypocriete gezichtje protesteren in Dokkum/A7. Dit is niet vrouwonvriendelijk! Een Insta post niet leuk vinden de meeste erger.. Ik doe het zoals je ziet! Is niet lelijk bedoelt richting vrouwen! Nou mijn punt is gemaakt. Ga nu checken of ze verdomme mijn ontbijt al op tafel heeft!
Ondersteboven maar dan anders?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).