Range Rover Evoque trekt politieuniform aan

Auteur: , 21 Reacties

Helemaal fashionable bij je spoedmelding aankomen is een koud kunstje in deze Evoque met een mooi afkledend streepje. Roze herder met krulspelden in de achterbak en gaan!

Een politie-livery op je auto is doorgaans gegarandeerd aandacht. Soms is het nog functioneel ook, zoals bij de politievloot van Dubai of de Gallardo Polizia in Italië, maar meestal is het een leuke uitdossing die nooit in het wagenpark van de lokale 5-0 opgenomen wordt. In welke categorie valt deze Evoque denk je?

Juist, wen er maar niet te veel aan, want de Touran zal niet en masse vervangen worden door dit rijdende fashion statement. Het is een actie van een Hilversumse dealer die en opassant een stukje geschiedenisles geeft: tussen 1975 en 1988 behoorden diverse Range Rovers tot het wagenpark der Neerlandsche ibahesh.

Moeten ze de Brit na 26 jaar weer toevoegen aan het wagenpark, of zou een Porsche 911 Targa toch een betere keuze zijn?21 reacties

Misschien heeft Viktor Muller nog een paar Spykers op voorraad?
@potver7: zeg nou maar niet te veel, straks is er nog een of andere zotte ambetenaar die denkt: “hey 7,5% interest, mooi man. Ik koop die obligaties wel; de rente betaalt de politie spyker bijna terug.”
Stop, modepolitie. Joehoe meneertje waar dacht u heen te gaan met veel te hoge snelheid (en niet matchend handtasje).
Leuke actie van Charles Serry!
Hopen dat er ooit, in economische betere tijden, een dergelijk voertuig in dienst wordt genomen. Al die VW busjes in NL, daar krijgt de politie nou ook niet echt een beter status van.
@TheEdge: Is niet waarschijnlijk. Range Rover levert feitelijk maar één soort auto. De politie wil (vanwege schaalvoordeel) waarschijnlijk het liefst één contract waar alle auto’s binnen vallen: personenauto’s in diverse klassen, busjes, SUV’s, etc. Dan kom je dus automatisch altijd uit bij de grote merken als VW, Mercedes, Toyota, etc.
@TheEdge:
Betaal dat maar lekker van je eigen (belasting)centen!
Dus hier gaat mijn belasting geld naartoe…
@marussia: Je zou op zich een poging kunnen doen om even de tekst te lezen…
@k-man: och arme, kun je niet tegen een grap?
@marussia: Hangt nogal af van het niveau van de ‘grap’…
@k-man: ach, alsof jouw opmerkingen van het hoogste niveau zijn.
Neen geen Porsche en geen RRers. Kost de maatschappij alleen maar centen. Die oude Volvo’s van de bassie en adriaan tijd moeten terugkomen.
@rubenpriest: Nou, het lijkt me wel leuk als ze weer een paar Porsche’s zouden aanschaffen. Dan krijgen ze meteen een stuk meer aanzien.
@mdemooistelettervanhetalfabet: Nee dat moeten ze met hun opstelling tov echte criminelen bewerkstelligen en door de burgers die een beetje lekker doorrijden niet ‘heel stoer’ als criminelen benaderen.

De overheid die de autoliefhebber aan alle kanten een poot uitdraait en dan zelf in Porsches gaat rijden roept alleen maar ergernis op. We betalen die overheid in theorie nog altijd om voor ons te werken en niet vice versa.
Geef ze beter deze Evoque. Die is van afstand al goed herkenbaar. Een Porsche daarentegen pas wanneer het te laat is.
Ik begrijp niet waarom mensen hopen dat de politie in exclusieve auto’s gaat rijden. Alleen agenten hebben daar iets aan. Je mag ze echt niet lenen.

Een auto om je werk te doen moet geschikt zijn voor het werk tegen lage kosten. Meer niet.

Agenten hebben net zo min exclusieve auto’s nodig als haute couture uniformen, designer bureaustoelen en kaviaar in de bedrijfskantine. Luxe leven doe je maar van je eigen geld.
Doe die porsche maar niet meer want dan gaak ik ze nooit kwijt en met Range Rover maak ik nog kans
http://youtu.be/BVIx1YAsovk

Zoals in bovenstaand filmpje vanaf 43 seconden. Zo gaat het dan ongeveer…
ziet er natuurlijk leuk uit maar dit wordt toch nooit werkelijkheid dus maar snel weer uit je hoofd zetten..
Een Evoque als politie auto; dat zal de VAG Maffia die de landelijke politiebazen uitgebreid gefêteerd heeft om zo een exclusieve auto deal te ritselen, geen leuk idee vinden…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).