Rij jij het liefst met de auto naar de sportschool?

Branded content, 64 Reacties

Met de auto naar de sportschool, het is eigenlijk heel gewoon.

GT-R bij de Sportschool

Maar niet als je droomt van een glansrijke carrière bij de crème de la crème onder de militairen: het Korps Commandotroepen (KCT). Commando’s worden namelijk ingezet onder de meest extreme en lastige omstandigheden. Een beetje bankdrukken is daarom niet genoeg, je moet ook kilometers kunnen hardlopen op diverse ondergrond. Het moge dus duidelijk zijn dat niet iedereen geschikt is om zich bij het KCT te voegen. De toelatingseisen (zowel mentaal als fysiek) zijn zwaar en niet zonder reden.

KCT

Onthoud in elk geval de volgende zaken:

  • Commando ben je niet tijdens kantooruren maar 24/7 = Altijd
  • Commando moet op elke mogelijke locatie kunnen opereren = Overal
  • Commando weet nooit wanneer er wat gevraagd wordt = Dynamisch
  • Commando bezit een uitstekende basisconditie = Fit

Bekijk ook de korte docu van Defensie hieronder. Nieuwsgierig geworden en denk jij dat je over de benodigde eigenschappen beschikt? Check meer info op werkenbijdefensie.nl/commando en geef je op!

Image-credit bovenin: Nissan GT-R bij de sportschool.64 reacties

-edit: nee, advertorial stond er vanaf begin bij-
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@sketcher: Wat een zeikerds zijn jullie.
Jullie willen gratis autoblog.
Dan komen er dus advertenties op.
Deze advertentie maakt geen irritant geluid. Geen popups. Geen raar geblink in je ogen. Geen potentieel NFSW content.
MaurtisH probeert nog een linkje te vinden naar auto’s. Dat was waarschijnlijk zijn opdracht. Hij moet ook helpen centen te verdienen voor AB.
Jullie hebben in 10 seconden door dat het een advertentie is. Niet geinteresseert? Klik verder.
Mocht je een potentieeltje zijn voor de landmacht, dan denk je nu misschien: O ja, toch maar eens kijken.
Doel geslaagd.
@gregorius: De enige juiste reactie hierop. Top!
@gregorius: Nu staat er netjes advertorial bij op de hoofdpagina, dat kan idd prima en daar heb ik geen probleem mee, wel als je niet kan zien dat het een advertorial is en dan klikt en dan heeft de titel niks met de inhoud te maken.

Anyway, prima opgelost zo AB maar ben nog steeds geenszins van plan een commando korps te kopen.
@sketcher: Ja want het is ook erg lastig om terug te klikken nadat je door hebt dat het om een advertorial gaat..
@gregorius: Helemaal mee eens. Liever dagelijks dit soort reclames dan irritante pop-ups of reclame voorafgaand aan filmpjes.
@berlinetta: Maar daar is dan weer een middel tegen en het kost je maar 15 knaken per jaar..
@viezefreddyw: Klopt. Ik gebruik AB eigenlijk alleen op mijn werk of op mijn telefoon en daar komen de reclames gewoon erdoor. AB verdient dus wel aan mij ;)
Wat is dit boor reclame. De link met auto’s is ver gezocht.
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit prima, maar we gaan die discussie hier niet voeren-
Uiteraard doen ze dat, is onderdeel van de show, ook nog eens die echte mannenauto showen.
Naar de sportschool. Dat is toch gewoon gewicht verplaatsen dat niet verplaatst hoeft te worden?
@viezefreddyw: Of naar dames in yoga-pants gluren.
@berlinetta: Great minds think alike!
@viezefreddyw: Als je een beetje sociaal bent verplaats je het zelfs niet en leg je het weer keurig terug op zijn plek.
Deze tekst (backspace, backspace…) advertorial is
[ ] geschikt
[x] ongeschikt
voor publicatie op autoblog
Ik denk dat ik me aanmeld bij de commando’s. Als ik dan klaar ben met de training sluip ik autoblog HQ binnen, om de schrijver van deze advertorials te….
@darrock: kun je beter bij de luchtmacht gaan en een flyover doen + luikje open. effectiever.
@sketcher: er zijn er wel een paar die mogen blijven hoor… wou eigk iets tactischer te werk gaan
@darrock: Autoweek wacht op je.
In tegenstelling tot de zeikers hierboven vind zie ik deze reclame graag. Defensie is belangrijk, ik heb dan ook liever dit dan een irritante reclame over een luchtje ofzo.
@lekbak: niks tegen reclame, ook niet voor de commando’s enzo. Maar om reclame te camoufleren als een redactioneel stukje…

-edit: er is geen sprake van camouflage, nu ontopic aub-
@geelbarrel: ik zie potverdrie anders gewoon een militair met camouflage kleding aan hoor! ;)
Op zich niets mis met advertenties/advertorials maar deze advertorial kan stukken beter :)
Wat voor voertuigen gebruiken die mannen eigenlijk voor hun missies? Zal tocht niet die droevige Nox pick up zijn? Nog de G-klasse? Of een roze Defender?
http://www.motorstown.com/images/land-rover-pink-panther-02.jpg
@sketcher: vw amarok misschi
@simonvb: die lijkt me niet echt geschikt en noemde ik al. Volgens mij flikkeren ze de voertuigen ook uit helikopters voor die mannen/vrouwen. Dat overleeft een Amarok echt niet en is bovendien te zwaar.
@sketcher: nee een hummer van 2 ton overleeft dat wel… net als de bewoners in het volgende dorp waarvan de huizen instorten door de trillingen.
@peug206: Hoe zo niet? Humvee’s worden regelmatig gedropped en dat gaat meestal goed. (niet altijd: https://www.youtube.com/watch?v=_la1bxgv4H8) Ook de oude G klasse en nog oudere jeeps werden met een parachut gedropped.
@sketcher: Vw’s, MB’s en een handje vol met defenders
Ik ben blij dat er mensen geschikt zijn om commando te zijn.
Maar of dat nou de typische ‘ik kijk naar mijn spieren in de spiegel’ types zijn…?

Mij is het iig niet gezien: voor een hongerloontje je hele lichaam aftuigen.
Brein uitzetten en altijd bevelen opvolgen, ook al kan het je lichaam schaden.
En laten we dan nog maar niet beginnen over wat er gebeurt als je ook echt ergens wordt ingezet.

Dus als je kijkt naar de foto:
Die Polo is van de commando.
Die GTR is van de harde werker die niet in loon-dienst is.
@gregorius: dat gaat al maar half op voor de normale soldaat (beetje rang en op iutzending kan aardig wat opleveren) maar een commando krijgt een aardige zak geld mee hoor..
@darrock: Ik weet niet precies hoeveel een commando verdient, maar je moet het ook in perspectief plaatsen. Een commando heeft verre van een normaal leven. Ik denk dat het moeilijk is om er een normaal gezinsleven op na te houden. Laat staan de gevaren en barre omstandigheden waaraan je wordt blootgesteld. Weegt het salaris daar tegenop?

Bovendien ben je commando niet je hele leven. Als je de 35 nadert, zit je volgens mij tegen het einde van je loopbaan als commando. Daarna moet er ook nog geld verdiend worden.
@darrock: vertel, wat is een ‘aardige zak geld’?
@gregorius: @berlinetta
Ik moet eerlijk zeggen dat degene die ik ken bij het corps mariniers zit, maar die loopt tegen de 50, en heeft er toch vorts een aardig landhuis met paardenwei zwembad etc aan over gehouden. Zeg maar gerust een kleine villa.

En in ieder geval krijg je op uitzending een aardig centje mee. Kan toch al snel 30/40k zijn voor 6 maanden als ik mij niet vergis. Niet extreem veel, maar ook niet slecht.

Verder is de combi met gezinsleven wel wat lastig soms ja, maar ook niet onmogelijk.
@darrock: Die 30k in een half jaar haal ik als simpele loonslaaf ook nog wel. En daarbij loop ik normaal gesproken niet het risico om kapot geschoten te worden. Niet dat mijn werk helemaal zonder gevaar is, maar waarschijnlijk is naar mijn werk rijden statistisch gezien gevaarlijker…
Bah oorlogzoekers zoeken bij autoliefhebbers?
Waarom is de titel niet: Get ready to kill, join the Dutch Commando’s!. Heb (vroeger, vroeger)tijdens mijn Thai boks training wel eens met een Commando gespard, volledig op het lichaam in elkaar getrapt. (niet op het hoofd)Heerlijk was dat. Dat leren ze niet bij Defensie met de verouderde Jiujitsu lessen.
@sracert: klopt, ze pakken gewoon een pistool, stuk effectiever
@sracert: Volgens mij krijgen ze daar tegenwoordig Krag Maga geleerd. En dat is heel wat effectiever dan Muay Thai. Ik heb het beide namelijk beoefend en Muay Thai kun je in de praktijk lang niet altijd toepassen. Krav Maga wel.
Diep respect voor die gasten. Als je dat dag in, dag uit kunt en wilt doen ben je een eindbaas in mijn ogen. Kapotgereguleerd en ook nog eens uitgekleed (qua middelen en materiaal) tot op het minimum en toch je levensgevaarlijke werk willen doen. Dan heb je er wel hart voor hoor.
@E34M5Touring: enige goede reactie in dit topic.
@E34M5Touring: Helemaal mee eens. Dit soort werk is echt maar voor weinig mensen weggelegd.
Ik ga gewoon niet naar de sportschool
Hahahah nou ze zijn weer creatief geweest met de link naar auto’s. Dit verzin je toch niet
Mogen we dan ook in die dikke Amarok’s rijden?
IT’S A TRAP IT’S A TRAP!! Get back to the choppa!
Ik rij inderdaad het liefst met de auto naar de sportschool. Daar aangekomen en omgekleed, pik ik wat van die gewichten op en leg ze weer neer en trek een keer goed aan de roeiapparaat. Als ik dat gedaan heb loop ik de zaal uit, neem ik plaats aan de bar steek een peuk en bestel een biertje. Als ik mijn biertje en mijn peuk opheb dan rij ik weer richting huis onderweg haal ik dat een frikandel speciaal, patatje oorlog en afhankelijk hoe intensief ik bezig ben geweest in de sportschool bestel ik er nog een kaassouflé of een berenklauw.

Eenmaal thuis aangekomen ga ik op de bank liggen met afstandbediening in de hand. Mijzelf douchen doe ik de volgende ochtend wel als ik geslapen heb en weer energie heb….
Ik ga niet naar de sportschool (is me ook wel af te zien heur) maar ja ik zou er heen rijden omdat ik uberhaupt in de auto al een kwartier bezig ben om naar de dichtsbijzeinde sportschool te komen, let alone lopend of op de fiets. Dan is de sportschool een beetje overbodig he :P

Off-topic: Wat betreft het advetorial gebeuren: Is zeker nodig maar wat ik denk dat de meeste mensen irriteert is dat het niet DUIDELIJK zichtbaar is. op de homepage staat inderdaad wel advetorial maar alleen maar in het “Advertorial: Gepost op 20-06-2016 om 10:25” stukje wat vrij klein is. Is niet heel zichtbaar en veel mensen lezen er over heen. Misschien is het mogelijk om het tekstje “advertorial” aan te passen naar een groene badge of zo (zoals bootstrap badges heeft (webdevelopment ding)). Denk dat het dan al een stuk duidelijker word en dan zal je minder geklaag krijgen over “Uhh advertentie uhh uhh *rant rant*”. Just my 2 cents als zijnde webdeveloper :)
Andere mensen doodschieten, je moet het maar willen.
Hè potverdorie, ben ik net bezig met het keuringsproces voor officier vlieger bij de KLu. Snel maar stoppen en commando worden dan!
Domste wat je kan doen is bij het leger gaan. Bevelen opvolgen van mensen die plannen maken op basis van politiek beleid, wat weer gemaakt is door mensen die kunstgeschiedenis of de Nederlandse taal hebben gestudeerd.
Je gaat vervolgens onschuldige mensen kapot schieten om politiek meningsverschillen op te lossen, waarbij de slachtoffers enkel onschuldige burgers zijn.
Dit alles omdat Nederland de kont van de U.S.A. kust en om economische redenen; er gaan miljarden om in de wapenindustrie.
@gop1: Voor sommige onder ons had je vroeger geen keuze maar een verplichting!. Anders draaide je de bak in richting Maassluis. Voor de rest heb je volledig gelijk, stelletje gekken die oorlogen verheerlijken onder het mom van vrede brengen.
Wauw, dit is wel heel slecht! Ik mag hopen dat de redactie zich nu collectief zit te schamen voor dit stukje clickbait.
Ik neem altijd de auto, simpelweg omdat de sportschool dicht bij mijn werk gelegen is. Dus na mijn werk alle stress van mij aftrainen en vervolgens naar huis toe.

Eigenlijk ook on-topic:
vinden jullie zelf niet dat de melding “advertorial” op de homepage iets duidelijker mag? Ik begrijp volkomen dat je op die manier veel clicks genereert, maar toch…
@Carreza: eerst ga je leuk reageren. En achteraf lopen zeuren? Reageer dan niet.
@clarkson: ik zeur niet, ik geef mijn volledige mening gerelateerd aan het artikel. En dat levert in dit geval twee aparte stukjes tekst op.
Pff veelste zware job voor mij. 9tot5 koffie drinken aub.
Beetje ver gezocht, zelfs voor een advertentie. Maar ik ga netjes met de fiets naar de sportschool. Gewoon omdat het zo beroerd parkeren is.
Met de auto naar de sportschool, ik heb het nooit gedaan. Maar dat is dan vooral omdat het slechts vijf minuten fietsen was (nu circa 10) naar de sportschool…
Vrijwel altijd met de fiets, want het is hooguit 5 minuten trappen en dan loopt er meteen al wat bloed door mijn benen voor legday.

https://image.spreadshirtmedia.com/image-server/v1/designs/12237781,width=178,height=178,version=1359426331/Friends-Don-t-Let-Friends-Skip-Leg-Day.png
Werkelijk jammer dat er nog steeds zo ‘achterlijk’ gedacht wordt bij defensie.
Alsof een commando nog 200km gaat rennen met bepakking… Dan doe je als generaal toch iets niet goed. Huur gewoon een Airbus, of als het echt goedkoopt moet, een belgische hercules, en drop ze daar mee af op 20km afstand.

Geen sportschool nodig. Of leer ze motorrijden, kunnen ze gewoon met een goede yamaha, husqvarna of bmw offroad overal komen, en kunnen ze nog wat shit meenemen ook. Pakjes gevriesdroogd eten en plakjes C4/TNT.

Sorry, maar ik ben geen Amerikaan met het IQ van 65 die in dit soort brainwash bullshit trapt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).