Rijschooleigenaar opgepakt voor belastingontduiking en haatzaaien

Auteur: , 41 Reacties

Kent u Sait C. nog? Die van Altijdgeslaagd.nl? Die is opgepakt op verdenking van haatzaaien, opruiing en belastingontduiking.

Sait C.

De markante rijschooleigenaar is afgelopen zaterdagavond opgepakt in het vliegtuig van Istanbul. Meneer had namelijk een filmpje geplaatst op de Facebookpagina van zijn rijschool, waarin hij zich niet bepaald lovend uitlaat over Zionisten. Nu is Sait dol op filmpjes opnemen, maar dit specifieke filmpje ging justitie te ver. Het is waarschijnlijk niet opgenomen in Nederland (het is ook niet meer op zijn Facebookpagina te zien), maar omdat meneer met pistolen zwaait en schiet, en justitie hem sowieso nog moest hebben voor een gevalletje belastingontduiking, heeft men besloten tot aanhouding over te gaan.

Sait C. wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris die beslist of de verdachte langer wordt vastgehouden. Zijn raadsvrouw zegt dat de uitlatingen in het filmpje inderdaad “weinig chique” zijn, maar vraagt zich af waar de grenzen van de vrijheid van meningsuiting liggen. Wat betreft de belastingontduiking heeft ze minder te melden, maar op de Facebook pagina van Altijd Geslaagd kunnen we lezen dat het om dik €200.000 euro gaat. De FIOD deed onlangs een inval in zijn rijschool in Den Haag en verdenkt naast de rijschoolhouder ook een 36-jarige vrouw.41 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ach, de landelijke knuffelturk is weer in het nieuws. Nig steeds komkommertijd?
Hé-Hé, zit die idioot eindelijk vast. Nu hopen dat de beste man ook voorlopig nog in hechtenis blijft, gezien ons feeërieke rechtssysteem.
Heftig
Aimabele jongen, die Sait. https://www.facebook.com/photo.php?v=1523969651159792&set=vb.1504151356474955
@ricardo: Erg intellectueel, die is vast op legale wijze multimiljonair geworden!
@lekkaah: Ik mag toch niet hopen dat hij MultiMiljardair is?
@Donstil: miljonair sorry.
@lekkaah: Gelukkig komt het wel altijd goed.
@ricardo: Geeft wel weer met wat voor figuur we hebben te maken.
Ik vond zijn filmpjes nietaltijdgeslaagd.nl
Haatzaaien en opruiing hebben ze voor de vorm bijgevoegd. Het gaat onze overheid natuurlijk alleen om het geld. ”komt altijd goed”…….
Zal wel uitlopen op een taakstraf ons systeem kennende…
Racisme man, jullie vieze NL’ers kunnen het niet hebben dat een Turk miljonair is bradda. Fok jullie.

..Aldus een miljonair in NL.

Prrrrachtig hoe die ons even laat zien hoe makkelijk het kan zijn hier in dit land.

…. Nu moeten kinderen van 17 door detectors voordat ze hun theorie-examentje mogen afleggen. Om te janken.
@lekkaah: rasime? Vieze Nederlanders? Fok jullie? Inderdaad we zijn veelste makkelijk voor uitschot. Jullie zijn schijnbaar te dom voor een simpele theorie examen. Daarom moeten jullie cheaten en dan ook nog is gepakt worden, daar is niks slims aan. Jullie verpesten het zelf, maar wel hard rasime roepen.
@sjaakk: Oh, jammer joh. Racisme is het. Zo vaak gebruik ik het nou. :-)
@sjaakk: Hij zegt het niet zelf hoor… Hij schrijft toch ‘aldus een miljonair in NL.’
Ik snap niet wat jij nu opeens krijgt??
@sjaakk: Wie bedoel je met ‘jullie’ als je het hebt over ”jullie cheaten”?

Er zijn zat Nederlanders bij altijdgeslaagd geweest. ;)
@sjaakk: wie is jullie? De buitenlanders? Ik heb genoeg Nederlanders gezien die via zijn rijschool een theorie-examen hebben gemaakt. Dus hou het woord “jullie” maar lekker voor je zaagselhoofd!
@lekkaah: hoe oud ben jij..
@MAB: Laat hem maar even, deze kleine jongen is overgevoelig door z’n besnijdenis die hij vanmiddag heeft ondergaan.
@MAB: op papier ouder dan dat hij zich gedraagt verwacht ik.
@MAB: @Donstil: @bsxc2: Ik vrees dat mijn sarcasme gemist wordt door jullie in deze.. :)
@lekkaah: Hou maar op en ga weg. Deze man fraudeert en doet van alles wat niet mag, en als je in dit landje fraudeert en gepakt wordt dan eindigen je luxe eigendommen op deze site: http://www.domeinenrz.nl. En dan maakt het niet uit of je een Nederlander, Rus of een Turk uit bradda bent.

En deze man is gewoon een schande voor de Turkse gemeenschap. Er zijn heel veel Turken ( in Nederland) die uit zichzelf een goed vermogen hebben opgebouwd en zeker eerder miljonair zijn geworden dan deze malloot, en dat jullie dan doorzeuren dat deze man ‘de eerste Turkse miljonair in Nederland is’, fraudeert en opgepakt is ‘omdat wij hem dat niet gunnen’ is gewoon zielig.

En je taalgebruik duit ook een hele hoge intelligentie aan, malloot..
Als je wilt lachen kun je het beste even een kijkje nemen op zijn Facebookpagina. Wat een bonte verzameling nietsnutten, onrendabellen en overig uitschot zeg.

Eigenlijk is het gewoon te triest om er om te lachen, maar die lui zijn zo’n grote karikatuur van hun zelf dat mij niks anders rest dan te lachen….
@Rob: amen
Met bepaalde figuren heb je toch het idee dat aborteren jaren na de geboorte aangeraden/toegestaan verplicht moet worden…
Een gastarbeider die miljonair wordt in NL.? Dat kan natuurlijk niet. FIOD gaat al de centjes weer afpakken dus kan ie mooi opnieuw beginnen. Txx stuppiedootje.
@Sracerr: hij heeft vast wel ergens wat geld opgeslagen, ik mag die vent niet maar kijk jij maar dom om je heen terwijl de overheid je voorover laat bukken en zonder glijmiddel je hard aanpakt, je moet toch slikken
NL heeft geen principes meer.

Principes zijn bijvoorbeeld : Houdt die twee ton belasting geld maar, maar uw Nederlanderschap bent u kwijt en tevens wordt u voor altijd de toegang tot NL ontzegd.
p.s uw bezittingen in NL worden verbeurd verklaard.
Als je bij de reacties kijkt op de Facebook post van de boete dan zie je gelijk dat het de stereotype mensen zijn die lopen te kankeren en Nederlanders uit te schelden. Maar als weet iets van gezegd wordt zijn we racisten..
Ik keur deze man ze gedrag ook zeker niet goed!! Maarrr hij heeft ergens wel gelijk, we betalen ook f%cking veel belasting!! Ik heb ergens wel respect voor mensen die (zwart) geld kunnen ontduiken van de belastingdienst etc… Want dat is precies wat de staat ook doet, en wij (slapen)…
@chavezcortez:
Weleens over nagedacht dat indien de staat der Nederlanden 100 miljard nodig heeft ze die gewoon krijgt?
Linksom of rechtsom.

Ik betaal dus teveel belasting voor dit soort randfiguren waarvoor ik geen cent bewondering heb. .

En als je de belastingdruk te hoog vindt, kun je emigreren of er iets aan proberen te doen door de mogelijkheden die onze democratie je biedt.

En ja, ik zie liever niet hoeveel belasting ik moet betalen.

Ow ten leste, als ik zou slapen zou ik helemaal geen cent meer verdienen.
@chavezcortez: Volgens mij rijden we ook op prima, veilige en verlichte wegen. Hebben we genoeg ziekenhuizen, stations en hulpdiensten ter beschikking. Als we ziek of werkeloos raken kunnen we een uitkering krijgen. Krijg je een gedeelte van je zorg en hypotheek terug elke maand. Hebben ze dat ook in bv. de gazastrook? Nee! Maar ze betalen geen belasting.
Veel beter!
@dragspert: je hebt gelijk, alles is ook goed geregeld wegen verlichting etc.. Maar dat we steeds meer moeten betalen elk jaar weer is een beetje overdreven, ikzelf merk er niet veel van ( heb een goeie baan) maar vergelijk onze buurlanden wat hun betalen en wat wij betalen.. En geloof me onze buren hebben het echt niet slecht..
@chavezcortez: Bekijk eens het totale plaatje. De vaste lasten zijn overal naar verhouding ongeveer gelijk. In Engeland zijn auto’s niet duur, maar de verzekeringen weer niet op te brengen. In België is de belasting op snellere auto’s ook bizar hoog, in Italië moet je naar een notaris om een auto over te schrijven. Ga zo maar door.
Ik snap niet hoe je respect kunt hebben voor mensen die belasting ontduiken. Belastingontwijking door middel van slim gebruik van allerlei wetten en regelingen, dáár kun je respect voor opbrengen. Ordinair belasting ontduiken is walgelijk. Mensen snappen niet dat om het niveau van welvaart en sociale voorzieningen die Nederland rijk is te handhaven er nu eenmaal veel inkomsten voor het rijk nodig zijn. Ja, er wordt hier en daar geld over de balk gesmeten en er zijn genoeg graaiers maar Nederland is nog steeds een van de landen met de minste corruptie e.d.
@kromatic: Tsja, dé comment van de week. :)
Wat een walgelijke vent, hoop dat ze ‘m helemaal kaalplukken en opsluiten. En uiteraard heeft hij overal een excuus voor; niets is zijn schuld, zelfs z’n gebrekkig taalgebruik niet; alles is de schuld van de Zionisten en de FIOD.

Een echte vent of eerlijke Moslim zou nog met dodelijke ziektes schelden; deze haatbaard moet gewoon lekker geiten gaan neuken in de woestijn als ’t hier niet bevalt !
@dawwg: ehh “zou nog met” moet zijn “zou NOOIT met”
Bijna elk bedrijf doet aan belasting ontduiking…. Vertel is wat nieuws!!
-edit: nutteloze bijdrage-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).