Hagenaars opgepakt voor grote fraude theorie-examens

Auteur: , 27 Reacties

Vanmorgen vroeg heeft de recherche in Den Haag 3 mannen van hun bed gelicht op verdenking van grootschalige fraude met betrekking tot het behalen van theorie-examens en witwassen. Horen wij daar iemand altijdgeslaagd fluisteren?

Rijschool Gatar

Lopende het onderzoek geeft de politie geen specifiekere informatie dan een woonplaats en leeftijden vrij, en een telefoontje richting de perswoordvoerster mocht dan ook niet baten. Wat we wel weten is dat er in Den Haag een bedrijf onder de naam altijdgeslaagd.nl opereert, die mensen tegen betaling (180 euro) garandeert dat zij hun examen halen, naar verluidt omdat ze over alle examenvragen beschikken.

Eigenaar Said Cinar, die graag onder het genot van een mopje 2Pac in zijn Camaro rijdt (volop ambities als een rijder dus), steekt dit niet onder stoelen of banken, en kan de laatste tijd op aardig wat media-aandacht rekenen. Met name PowNews duikt er bovenop, zij hadden gisteravond nog een item hierover.

Said zal het allemaal een zorg wezen, onder het mom ‘ik **** jullie allemaal de moeder’ steekt hij een dikke vinger op naar de maatschappij en naar zijn criticasters, zoals te zien in diverse YT-filmpjes. Wat zei u, polletiek, zijn er te veel cowboys in het rijschoolwezen? Nee, a mattie, tuurlijk niet.

Dezelfde Said (volop ambities als een rijder) werd overigens in oktober aangehouden na een opstootje met een andere rijschoolondernemer bij het CBR Rijswijk, waarbij een gun in zijn auto werd aangetroffen. Ook kreeg hij een toegangsverbod van een half jaar op elke CBR-locatie (hoewel Said over de oorzaak hiervoor een andere lezing heeft), en werden er beveiligers in Rijswijk ingeschakeld.

Het is niet duidelijk of hij ook één van de drie gearresteerde mannen is, maar wij houden het niet voor onmogelijk. De politie laat het volgende weten:

Met dit onderzoek is een nieuw knooppunt dat zich bezig houdt met frauduleuze praktijken rond theorie examens aangepakt. Een rijbewijs kan een statussymbool zijn, daarnaast is het ook een geldig identiteitsbewijs. Het niet beheersen van de verkeersregels kan tot gevaarlijke situaties leiden. Ook is het hebben van een rijbewijs in vele gevallen noodzakelijk als faciliteit voor criminele activiteiten. Voor de criminele netwerken zijn personen met een rijbewijs dan ook onmisbaar. Ook al schuwen criminelen het niet zonder rijbewijs te rijden, is het hebben van een rijbewijs belangrijk om geen aandacht op zich te vestigen en onder de radar van de politie te kunnen werken.27 reacties

Het is bijna vakantie in Italie, net voor de vakantie hebben ze nog een voordeelactie, kijken HIER!
Pure discriminatie van een goedwillende medelander!Zou links Nederland roepen
@gearhead: het land uit het is toch een buitenlander! Zou rechts nederland roepen.
@Lennaert: Als een gast in een hotel zich niet gedraagt. Wordt hij of zij eruit gezet.
Een autochtoon is als het ware een baksteen van het hotel. Van uitzetting is dan geen sprake.
Als je voor je theorieexamen €180 extra overhebt moet je ook niet de snuggerste zijn. Kun je het ook 5x zelf proberen (of 4x en een boek kopen met oefenopgaven).
@sdk16420: Als je m na 4/5x nog niet hebt haalt, vraag ik mij af hoe je dan in t verkeer veilig wilt functioneren;)
@caterpie: Ik heb jammer genoeg al genoeg verhalen gehoord van mensen die daar voor de 6e of zelfs 7e keer terugkwamen, geeft niet echt een heel fijn gevoel..
@mclarenf1lm: Ik heb wel wat vrienden die 2x op moesten, maar verder ken ik niemand die meer dan 2x nodig had voor theorie.
Wel zaten er in de zaal zat mensen voor de 3e of 4e keer, maar vaker dan dat heb ik ook nog niet gehoord…
Said Cinar => Nuff said
Heeft die beste man nou een kogelvrij vest aan in dat filmpje op youtube?
@wstegink: Toen je dit zei ging ik twijfelen, na het filmpje nogmaals bekeken te hebben lijkt het er inderdaad sterk op…
@wstegink: kogelwerend weet ik niet, lijkt mij meer op zo’n kevlar steekvest wat het dus al zegt het voorkomt dat een scherp voorwerp je lichaam penetreerd. Des al niet te min, ik denk als meneer een andere huidskleur had gehad en hetzelfde zei dat meneer dan al was opgepakt. Denk dat iedereen het wel snapt wat ik bedoel. Ik ben geen racist en ik respecteer iedereen alleen vind ik dit te ver gaan. Nou de mensen die er (mis) bruik van hebben gemaakt om hem zo te halen direct rijbewijs innemen!
Nu nog al die bontkraagjes hun rijbewijs afpakken, misschien dat je dan weer een beetje veilig de straat op kan in 070.
Die camaro zal wel van de camion gevallen zijn.
Oo oo Den Haag…
En weer een misser van het niet functionerende CBR. http://www.mannennieuws.nl/?p=8889
Als je zo dom bent dat je na 4,5 keer nog je theorie niet haalt, verdien je geen rijbewijs en zou je in de verste verte niet aan rijden mogen denken.

Groeten, een allochtoon.
Dit heeft niks meer met een theorie examen te maken. Die Said is zo geil van zichzelf, dat het haast gevaarlijk is. Veilig ondernemen met je ” vest ” aan. Een kweekschool voor radicaaltjes.
Al die Marokkanen terug naar Turkije, ze vormen een gevaar voor onze ooit zo beschaafde samenleving. Nederlanders, wordt wakker!!!
@marikoelolo: Ons beschaafde Nederland? Je bedoelt al die tienduizenden NSB-ers uit de oorlog of diegenen die de politionele acties uitvoerden in Indonesie? Of heb je het over al die katholieken die hun kinderen al die jaren hebben laten aanranden door de lokale priesterkliek en die daar nog steeds niet enorm openlijk over zijn. We zijn echt niet beter dan de rest van de wereld.

Los daarvan; het lijkt me dat dit soort figuren flink aangepakt mogen worden, maar dan wel los van afkomst of religie
Said is toevallig afgestudeerd aan het Ibn Ghaldoun?
@awesome: hahaha, zou zomaar kunnen
En weer wordt er een man van allochtone origine negatief afgebeeld in de pers. En jullie dan maar blijven beweren dat jullie niet aan stigmatiseren doen. Racisten zijn jullie, weet je het. Ordinaire racisten. In plaats van de positieve kanten van het verhaal toe te lichten. Zoals goed geïntegreerd, een eigen wagen, een eigen zaak zelfs. Maar nee, dat akkefietje met dat pistool dat niet eens van hem was dat wordt er uitgelicht. Of dat ene filmpje waarbij toevallig net op dat moment muziek van een maatschappelijk ongewenst sujet op de radio langskwam, dat wordt gretig doorgelinkt. Ik zeg het nog ‘ns : racisten.
@kingdecay: natuurlijk!! Makkelijk he om het op racisme te gooien. Als er word geconstateerd dat er gewoon veel te veelproblemen met bepaalde bevolkbevolkingsgroepen zijn word het gelijk op discriminatie gegooid. De schuld bij een ander neerleggen is erg makkelijk. Het erge is dat de rechters er ook in meegaan. Als zn bontkraag voor de rechter staat en zn huilie huilie verhaal over zn zware jeugd doet krijgt de rechter zelfs medelijden. Als iemamd de problemen hier in Nederland benoemd is hij/zij gelijk een racist. .
@kingdecay: Het gezegde gaat: Waar rook is, is vuur.
@kingdecay:
Ik proef enige ironie in dit commentaar. In tegenstelling tot degenen die hier serieus op ingaan.
Wat deze Said doet is helemaal niets verkeerd aan .Je krijgt voor €180 s’morgens 6 uur lang Theorie les inclusief examen geld en vervoer met een bus naar het CBR toe. .Hij stamp het op een grove scheldende manier bij je erin .Als je een vraag fout doet scheld hij je huid vol ,en dat werkt bij de meeste mensen gewoon goed.Het enige is dat er een percentage is ondanks alles toch zakt ,en dus geen 100% slaagd.Wat POWNEW zegt is onzin dat je het rijexamen voor €180 koopt.De zelfde vragen die hij heeft staan ook in ander les matriaal,zoals ook bij de ANWB .Waar maken zich druk om ,
@delros1970: Och wanneer is de laatste keer geweest dat POWNET of news of whatever van POW iets objectiefs hebben gebracht? Ze verzinnen de 90% van hun reportages bij elkaar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).