Robbie Williams: “Max Verstappen? Nooit van gehoord!”

Auteur: , 65 Reacties

Een awkward momentje tijdens de talkshow van Humberto Tan.

Te gast was onder meer Katja Schuurman, die nog steeds lijkt te weigeren om ouder te worden. Wat een vrouw! Maar daar gaat het nu effe niet om. Naast Katja zat ene Robbie Williams, die in de jaren ’90 succesvol was met boyband Take That. Williams besloot reeds in een vrij vroeg stadium een solocarrière na te jagen en dat ging niet bepaald verkeerd.

De zanger is momenteel druk bezig met de promotie van z’n nieuwe album en daar hoorde dus een bezoekje aan RTL Late Night bij. De redactie leek het wel leuk om niemand minder dan Max Verstappen een filmpje te laten inspreken voor diehard F1-fan Robbie Williams. Klein probleempje: de zanger houdt helemaal niet van Formule 1 en hij had dan ook geen flauw benul wie die knul in een Red Bull-tenue precies is. Lekker opgelet, redactie!

Williams speelde het spelletje gelukkig redelijk sportief mee en beloofde in te zullen gaan op de uitnodiging van Max om een keer een Grand Prix bij te wonen. Velen van ons zouden waarschijnlijk vrijwillig een nier afstaan om first row bij een F1-race aanwezig te zijn, maar Robbie leek gematigd enthousiast. Humberto Tan probeerde het pijnlijke momentje nog met enkele goedgemikte lachsalvo’s te redden. Toen was het echter al te late.65 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Leuk, dat grapje aan het eind van het verhaal
Wie is Humberto Tan?
@pomoek: Eigenaar van een modelijn.
@pomoek: Laat Sylvana dit maar niet lezen.
via Android app
@mikkeloentje: jij zit zeker ook op Dumpert elke keer haar naam te roepen? Zucht.
@stfu: Daar noemt hij haar anders.
@pomoek: Beter nog, wie is Robbie Williams?
@pomoek: Dat is die zelfingenomen ijdeltuit met die glimmende vleespet!
Die kerel is volgens mij helemaal doorgesnoven.
@berlinetta: Hahaha hij kijkt ook echt als een psychopaat.
@berlinetta: Robbie Williams trouwens ook ;-)
via Android app
@berlinetta: ADHD vooral.
@berlinetta: Heb het altijd een hele sympathieke gozer gevonden die ook nog wel eens leuke muziek kan maken. Heb wel vaker om hem gelachen als hij weer eens op tv kwam.

Die Humberto Tan vind ik maar een kwalletje. Voorheen vond ik dat hij het altijd wel leuk deed, maar sinds hij weet dat heel Nederland hem leuk vind, vind hij zichzelf ook erg leuk. Jammer.
@viezefreddyw: Ja ik kan ook zeker om hem lachen, maar hij kan volgens mij moeilijk normaal doen. Ik vind het dan wel weer vermakelijk.
Ik weet niet wat ik erger vind, zijn vlinder overhemd of dat hij geen rijbewijs heeft.
Zou hij Frank Williams wel kennen?
Minpunten voor Robbie. Ik neem aan dat Max dit ook wel ziet. En als ik hem was zou ik Robbie lekker thuis laten.
@clarkson: Rijden voor een frisdrankfabrikant in een sport dat helemaal niet populair is om vervolgens verbaasd te zijn niet herkend te worden in het buitenland is natuurlijk een beetje vreemd. Ik denk dat Max dit wel snapt en helemaal geen minpunt van Williams vindt. Nee, dit is even een realiteitsbesef voor ons Nederlanders/Belgen of je nu Max fan bent of niet. Motorsport in het algemeen (incl. MotoGP e.d.) is minder populair dan tafeltennis, basketbal, honkbal, rugby, cricket en andere sporten op deze planeet. Als je dan als wereldster een opkomend talent die 6e staat in de eindklassering niet kent is statistisch gezien niet meer dan normaal te noemen.
@bassx: Als Engelsman ken je meestal de f1 wel. Hij blijkbaar niet. Toch krijgt hij van mij minpunten.
Wie is deze man?
Katje haar stoel schijnt na de uitzending te zijn vervangen wegens het kromtrekken door vocht.

@jamesbond007: Hehe ik giechelde eventjes?
@jamesbond007: Ik vind het nog steeds een hete bliksem he, die Katja. Mooie vrouw man. Geile stem ook.
@viezefreddyw: Raar hoe smaken toch kunnen verschillen he. Ik vind Katja nou dus niet echt aantrekkelijk en dat komt door die krullen. Totaal niet mijn ding. Verder vind ik het wel echt een aantrekkelijke vrouw.
@berlinetta: Beetje dubbelop he. Je vind haar niet aantrekkelijk door haar krullen, maar buiten haar krullen om vind je haar wel echt een aantrekkelijke vrouw. Haha wat is het nou?

Ik vind haar juist door de krullen wel sexy hoor. En rood haar. Mooi man.
@viezefreddyw: Moet het inderdaad anders verwoorden. Ik vind haar een aantrekkelijke vrouw, maar die krullen verpesten het voor mij. En ook nog rood. Nee, niet mijn ding. Smaken verschillen he?
@berlinetta: Smaken verschillen inderdaad. Die van ons alleen niet zo vaak dat ik er bijna van schrik.
@viezefreddyw: Als het om auto’s gaat wel ja! Bizar soms haha.
@viezefreddyw: enorm sexy, geile stem maar een vermoeiende persoonlijkheid.
@jamesbond007: Haha ze dreef na die kus van Robbie inderdaad half weg onder de tafel.
@jamesbond007: ze had gewoon weer teveel gezopen ;-)
Heeft Max zijn ziel verkocht aan RTL ofzo. Hoe vaak komt die gast wel niet opdraven bij Humberto.
Ik zie het probleem niet. Als je aan mij vraagt wie er bij Ajax speelt zeg ik precies hetzelfde. Waarom? Omdat ik er niet naar kijk en het me geen ene hol interesseert. Net als Robbie met F1. Dom van RTL, dat dan weer wel.
Hij zit duidelijk niet op Autoblog.nl.
@e550: zo te zien wel op silkroad.tor
Maar wie blundert hier nou eigenlijk als ik vragen mag. Als celebrity ben je toch op z’n minst een beetje op de hoogte van wat er speelt in onze wereld. Onder welke steen moet je überhaupt leven om niet een beetje het nieuws mee te krijgen?
@hugoe: Niet iedereen is Formule 1 volger. Bovendien wordt het succes in van Max in de Britse media natuurlijk niet honderdduizend keer herhaald en opgerakeld bij elk nieuws wat over een auto of iets anders met een wiel gaat. Hij zal vast wel ergens de headline “18-year old wins Formula 1 race” voorbij hebben zien gekomen, maar vervolgens gewoon doorgescrolld hebben naar nieuws wat hij wel interessant vindt.
@hugoe: Wat is nou “het nieuws”? Formule 1 is sport en omdat het gemotoriseerde sport is beschouwd de meerderheid van de mensen het niet eens als een echte sport. Ik heb ook geen idee wie de toppers bij het motorcross, bij het curling of bij het paardrijden zijn. Je kunt iemand niet verwijten dat deze een voor hem oninteressante tak van sport links laat liggen.
@mashell: Wat een domme vergelijking. Internationaal gezien zijn Formule 1 coureurs een bekender dan profs binnen de motorcross, curling of paardrijden. Er is hier sprake van meer dan slechts desinteresse als je het mij vraagt.
@hugoe: ik denk dat RTL hier hard faalt! Dit zouden ze toch moeten uitzoeken van tevoren.. Fail!!
@gerhardgrun89: Je mag toch verwachten van RTL dat ze gasten hier wel op één of andere manier op toetsen.
@hugoe:
Oke, welk slipje heeft Max Verstappen nu aan?
Nou? Nou?! Weet je het niet?
Onder welke steen leef jij dan? Pffffffff
@rob: Om jou zullen ze dagelijks lachen denk ik zo
Wel een lijpe gast haha, maar ja, als je het niet interesseert kan ik me er wat bij voorstellen dat je niet weet wie Max is. Hij geeft het ook gewoon toe dat is het mooie. Amerikanen zouden net doen alsof ze hem kennen.
Die vent heeft aan t poeier gezeten.
Leuk stukje toneel…. meneer houdt niet van de F1 ? Vandaar deze fraaie videoclip zeker : https://www.youtube.com/watch?v=ULTtWUZhD9c , Kortom een en al show/aandacht trekkerij
via Android app
@gertjan2012: ja, hij heeft zijn videoclip zelf bedacht natuurlijk… Dat doet zijn management en hij speelt gewoon mee.
@gertjan2012: Alles op tv is toneel en geregisseerd. Zelfs het aanbellen bij mensen met een loterij cheque en dat zij heel verbaast open doen is geregisseerd. Alleen het dommige naïeve grote publiek gelooft dat het allemaal serieus is. Ik had meer het idee dat Robbie echt wel eens van Max gehoord of gelezen had, maar gewoon geen behoefte had om mee te doen met Nederlandse chauvinisme. Ook die Nederlandse gouden plaat boeide meneer Williams geen ene bal haha.
Wie is Robbie Williams?
Mooi verhaal weer zo.
Heerlijk, eindelijk een keertje van Umberto zich er niet uit kan lachen….wat is die man fake zeg..bah
@maarten020: Zelfs dat aanstellerige gedoe met dansmoves aan tafel altijd als er een bandje een muzieknummertje komt spelen is overdreven en fake…
Het is dat ik autoblog lees anders had ik hem ook niet gekend.
So so wat een WERELD nieuws weer. Ik dacht al vandaag geen Max
Priceless dit. Heerlijk.
Grappig dat Nederlanders altijd denken dat iedereen ons kent. Heb een tijdje in Amerika gewoond daar heeft niemand van Nederland gehoord en boeit het ook totaal niet. Net zoals wij niet van zeg een land als bv. Panama of iets weten of interesseren.
@thomasthomas: Haha ja of Swaziland
@thomasthomas: Hoho daar ga je goed de fout in, iedereen kent de panama papers ;)
@bofkont: en het Panama canal met daarbij horende sluizen.
@bofkont: En het Panama Canal met de bijhorende sluizen.
Ik kan me herinneren dat hij wel is in de pit stond met Jenson Button dus zou t raar vinden als ie m echt niet kent… Maar ok… T kan natuurlijk altijd als je onder een steen ligt dat je bepaalde dingen niet mee krijgt… Heeft iedereen wel eens.. Ik zou ook bijv geen “opera” of “musical”ster herkennen… net zo min als de gemiddeld sporter op de olympische spelen..
@tvr1974: Jenson Button is wel een heel wat grotere naam dan Max.
Geef die man svp een lintje!
Robbie Williams…. vast een aardige vent maar nooit van gehoord…
Humberto probeerde beetje goedkoop te scoren ….. maar faalde beetje de sukkel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).