Rolls-Royce Ghost V-Specification, helemaal officieel!

Auteur: , 15 Reacties

Eergisteren meldden we jullie dankzij een tip van één van onze lezers als eerste het nieuws omtrent een eventueel V-Spec-model van de Ghost. Vandaag maakt Rolls-Royce een einde aan de speculatie, door bekend te maken dat dit inderdaad een legitiem model is.

Het uitblijven van antwoord uit Duitsland deed al het nodige vermoeden, maar nu kunnen we met zekerheid stellen dat de VSpec geen hobbyproject is. Op zijn publieke website meldt Rolls-Royce het volgende:

V-Specification offers Rolls-Royce’s flawless paint finish in five carefully-selected exterior colours: Graphite, Black Sapphire, Black Kirsch, Arctic White and Infinity Black. However, you are also welcome to choose any colour you wish from the Rolls-Royce colour palette.

Whichever hue you prefer, the car will feature a hand-painted coachline, which artfully incorporates the V-Specification motif.

Verder wordt er met geen woord gerept over het vermogen, maar we gokken dat de 601 pk uit ons vorige artikel nog wel eens zou kunnen kloppen. We hebben contact opgenomen met Goodwood voor nadere informatie, zodra we antwoord hebben zullen we dit uiteraard direct hier verwerken.

Rolls-Royce Ghost V-Spec

Bovenstaande is een prachtig voorbeeld van journalistiek 2.0, en de waarde die interactie met je lezers heeft. Mocht je dus denken een mooie scoop te hebben, check eerst even of het niet al op autoblog voorbijkwam, en stuur het door.15 reacties

Mooie BMW…
@mercs: klopt. Duidelijk beter gelukt dan de S klasse Maybach editie van een paar jaar terug.
@mercs: Trots op jezelf dat je weet dat RR van BMW is?
Mooie BMW@aventadorsv:
@aventadorsv: JA best wel, unieke kennis ook. Wist je trouwens dat Bentley een hele dure Volkswagen is? En dat de Aventador een snelle broeder is van de Audi TT?
Nissan: Wij klagen Rolls Royce aan ivm het jatten van V-Spec!
@levivdw97: gratis reclame voor nissan ;)
Heb je zoveel namen uit de historie van het merk die je kan gebruiken, neem je V-spec. T’is toch geen Nissan Sunny. Echt, zou voor mij reden zijn dit kreng nooit te kopen. Sowieso moet Rolls ver weg blijven van frutseltjes en spoilers als je het mij vraagt. Daar heb je rape company’s als Mansory voor.
Heerlijk. Zoals oud Rolls-Royce gebruik. Vermogen? Voldoende.
Ziet er netjes uit, ingetogen zoals je van RR mag verwachten. De naam is idd minder maar zoals hier boven wordt gesuggereerd om hem daar voor te laten staan…..op een RR wil je de badges toch niet dus ik zie het probleem niet zo.
Flawless paint finish? mag hopen dat je dat op en normaal model ook krijgt. Zijn ze duur genoeg voor.
@2l-inline-4-16v-dohc-twinturbo-kameel: Kwam hier voor deze opmerking of om hem zelf te maken, hier heeft u mijn like!
Dat van die “zorgvuldig uitgekozen 5 kleuren, maar u kunt toch ook uit alle normale kiezen” zin is ook erg smakelijk.

Los van alle marketing onzin toch wel een erg dikke auto met super aandrijflijn.
Alsof je die 30 pk gaat voelen op dat gewicht. Ze hebben de Ghost gewoon even gebakken in wat extra hete lucht en vragen er meer geld voor.
sinds wanneer gaan Rolls-Royces alleen maaro m power…
He grappig die knoppen om de temperatuur in te stellen zaten ook al in een BMW E32. (ecc versie)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).