Rolls-Royce Wraith cabrio komt pas in 2015

Auteur: , 8 Reacties

Dat er op termijn een open versie van de Rolls-Royce Wraith zou komen wisten we al, maar helaas moeten we nog even geduld hebben voordat het zover is.

De CEO van Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös, heeft verklapt dat we in 2015 een open Wraith kunnen verwachten. Gelukkig zitten we nu al aan het einde van 2013, maar het blijft nog steeds een lange tijd wachten.

Torsten wist verder nog te melden dat dankzij de Ghost en Wraith de gemiddelde leeftijd van mensen die een Rolls-Royce kopen aardig begint te dalen. Mensen die voorheen nooit overwogen zouden hebben om een Rolls te kopen, doen dat nu toch.

Hoe de open variant van de Wraith gaat heten is nog een verrassing. Een naam als Wraith Drophead Coupe ligt voor de hand, maar je weet het bij die gekke Britten maar nooit. (via: autocar.co.uk)8 reacties

Hei, your car is ugly mister…
Ik gok op Corniche
@boxster: Corniche is meer voor de topmodellen, oftewel een cabrio op basis van de Phantom zou Corniche kunnen heten.
@robbie: Corniche was de convertible-versie van de Silver Shadow. De Silver Shadow kun je beschouwen als een voorganger van de Wraith. Niks topversie dus, dat was de Phantom VI, waar nooit een convertible van gemaakt is (behalve dan de Landaulet).
Ik vind de daklijn van de Wraith echt 10x niks. Lijkt net een Mustang. Met de cabrio variant kan het wel eens een mooie auto worden.
Gaaf ding! Maar plek van handrem is vreemd!
@TimoBac: Waar zie jij de handrem?
Haal het gouden deel eraf en je kan er zo een pick-up van maken

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).