Rolls-Royce Wraith eert de zomer in oranje

Auteur: , 22 Reacties

Hee Wim-Lex, had jij niet een plekje vrij in je garage?

De Rolls-Royce Wraith is op zich al een redelijk “bold statement” en in deze kleur wordt het er niet subtieler op. En eerlijk is eerlijk: ik hou d’r van. Sinds ik begin dit jaar met de Rolls-Royce Ghost op stap mocht houd ik van het merk. Daarvoor vond ik het lompe, onhandig grote auto’s voor mensen met teveel geld. Nu vind ik het lompe, onhandig grote auto’s voor mensen met teveel geld, maar dan tof. Ik ben gaan houden van de kwaliteit, van de luxe, van het cruiseschipgevoel op de snelweg, van het heerlijke leer, van de eindeloze kitscherige details, al die dingen.

Het enige waar ik niet van houd zijn de persberichten van Rolls-Royce: eindeloze lappen tekst vol pretentieuze bullshit. Maar zelfs dat heeft Rolls-Royce nu verholpen: drie foto’s, en een tekst van drie regels die neerkomt op: “Dit is de nieuwste Rolls-Royce Wraith. Bespoke gebouwd voor de Rolls-Royce Summer Studio in Porto Cervo. Meer informatie over die Summer Studio kun je op deze site vinden.”

Bedankt Rolls-Royce. Wij vinden de Wraith in deze oranje kleurstelling wel een mooi ding voor Willem-Alexander, aangezien hij na de verkoop van deze auto wellicht weer wat ruimte heeft in zijn garage.22 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Wat een plaatje!
@viezefreddyw: Goed kijken, het zijn er drie.
Ik ben niet heel gek op RR, maar deze uitvoering is wel heel lekker hoor. Dat kleurtje is top!
Dat ziet er zeker niet verkeerd uit. Sterker nog, gewoon een heel erg mooie uitvoering zo.

Ik zal wel de enige zijn, maar ik zou toch liever de Bentley Continental GT V8 S hebben. Het is zo jammer dat er voornamelijk foute figuren, vaak in bedenkelijke uitvoering. Maar een donkergroene Conti met donkerrood leer en geborsteld aluminium dashboard zou ik maar wat graag willen hebben. Rolls is mij net te statig.
@gtwillem: Ik begrijp je keus zeker. Ik vind de Continental ook een prachtige en tijdloze auto, maar hij heeft helaas een fout imago gekregen. Het is wel een echte alleskunner. Snel, luxe, ruimte genoeg en dankzij de 4WD geschikt voor het hele jaar. RR daarentegen is inderdaad statiger, maar daar hou ik wel van. Net zoals ik de Mulsanne de mooiste Bentley vind, die is ook statig. Hoort gewoon bij deze merken.
@gtwillem: ik begrijp je keuze. Ik zou persoonlijk wel voor de W12 gaan. Dat vind ik zo’n gaaf blok!
@gtwillem: Dat klinkt als een goede config. Maar alsjeblieft met de W12, want die v8 klinkt exact als/is een RS6 met gemodificeerd uitlaattraject.
@phaeton: Ik vind die V8 ook niet mooi klinken. Hij maakt wel veel lawaai, maar het is geen mooi vol geluid zoals bij een AMG.
@berlinetta: Het is wel mooi, maar past niet bij een Bentley.
Meh, doe mij toch maar een Racing Green-Wraith met beige interieur. Alstublieft.
Daarom staat de s80 te koop. Makes sense.
waar is de bijpassende voetballer/porno-acteur e.d? hele mooie auto maar niet in deze kleur…
Doe mij maar een Ghost in deze uitvoering, ik vind de Wraith een afschuwelijk model hebben, de BMW 5 GT voor de upperclass.
Voor wie fortuin gemaakt heeft in de sinaasappelhandel.
Graag! Ik vind WA er wel n beetje te saai voor overigens
Zo heurt dat!
Als willem alexander dit ding echt koopt, dan stop ik met belasting betalen.
de kleur is heel fraai, dat zeker, maar dit is toch geen kleur voor Rolls Royce? zo’n wagen hoort pure klasse uit te stralen, dat vind ik dit totaal niet
Vreemd, ik krijg in datzelfde persbericht een blauw exemplaar te zien met bijpassend wit-blauw interieur. Ook de hoofdsteunen zijn anders geborduurd. Dan zijn er twee verschillende Wraith Porto Cervo’s…?
I LOVE IT
eerder code oranje
Dik! Veel beter dan die standaard donkere kleuren!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).