Gespot: Roodfluwelen C-klasse is om te knuffelen

Auteur: , 6 Reacties

Zo zacht als baby(Benz)billetjes en blijkbaar ook nog waterproof. Maar wel behoorlijk lelijk.

Roodfluwelen Mercedes C-Klasse om te knuffelen

We zagen al eerder een fluwelen Ferrari 599 verzopen door een enkel regenbuitje, dus dat waterbestendige nemen we met een korrel zout. Feit is dat auto-eigenaren met een soft side ook in 2014 en masse uit de kast komen met hun aaibare mobielen. Niet alleen Bimmers, Bentleys en Porsches, maar ook Smartjes doen tegenwoordig helemaal mee.

Meestal in sobere kleuren, maar vanaf nu mag knalrood ook. Zo rood zelfs, dat het backlight van de monitor iets zachter moest tijdens het tikken van dit stuk. Om het felle rood van deze C-Klasse wat te compenseren is alles wat ooit glom aan deze Benz en niet in de carrosseriekleur gespoten was nu matzwart. Plus ‘booskijkers’ op de koplampen. Al kijken ze eerder slaperig. Hebben we hier een potentiële sleeper in party-outfit?

Maar even serieus, deze Merc die machielf spotte is zum kotzen. Als kers op de taart zijn zelfs de sierstukken op de uitlaten van een lekker stofje voorzien. Nee. Gewoon nee.

Meer foto’s op Velvetjunk.nl.6 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Afgelopen week een matzwarte Touran en een matzwarte Yaris gezien, dus dat kan echt niet meer. Maar of dit nou de oplossing is.
Er moet toch wel aardig wat fout gegaan zijn in je kindertijd wanneer je hier behoefte aan krijgt…Hierbij wens ik de eigenaar sterkte toe.
Och ik vind het wel aardig, beter dit dan een chrome wrap.
Sowieso vind ik alle auto’s waarbij je kan zien dat er wat aan gedaan is leuk.
Dit heeft niks met smaak te maken. Het is gewoon humor! Waarom moet er wat fout gegaan zijn in je kindertijd? Zelf zwaar gehad? De eigenaar heeft een gezonde dosis humor. Kan die framboos wel waarderen!!
@denniz: Dit heeft niets met humor te maken. De eigenaar komt aandacht tekort.
Anders zijn om het anders zijn. En geestig genoeg zijn dit vaak dezelfde types.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).