Stel je eigen McLaren 650S samen

Auteur: , 10 Reacties

Aurora Blue of Tarocco Orange. Welke wielen en welk rubber. Lak of poedelnaakt koolstofvezel. Keuzes, keuzes, keuzes.

Stel je eigen McLaren 650S samen

Het kan hard gaan. Een kleine maand geleden hadden we geen idee hoe de 650S eruit zou zien. Nu kennen we zowel de Coupé als de Spider van binnen en van buiten. Voor wie het gemist heeft: een 12C met een geslaagde P1-neuscorrectie. Vanaf nu kunnen we los op de configurator.

Je kunt kiezen uit een palet achttien kleuren, waar Aurora Blue, Sapphire Black, Mantis Green, Storm Grey of Ice Silver enkele voorbeelden van zijn. En Tarocco Orange, het knallend oranje verfje dat tegelijk gelanceerd werd met de 650S.

Daarnaast kun je kiezen uit vier soorten velgen en drie soorten finishes, ‘gewone’ of keramische remschijven, de kleur remklauw, het rubber en kun je voor tal van verschillende panelen aangeven of ze meegespoten moeten worden of hun nakende koolstofvezel moeten laten zien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het interieur.

Zoals bekend hebben zowel de 650S Spider als de Coupé een 3,8 liter twin-turbocharged V8. Dezelfde als in de 12C, maar dan gekieteld. En dat betekent 650 pk en 678 Nm trekkracht. Om dat naar wegprestaties te vertalen: een sprint van 0-100 in 3 seconden en een top van 320 km/u.

Funfact: de twee varianten hebben beiden hetzelfde chassis. En dat betekent dat de auto’s veel rij-eigenschappen zullen delen, waaronder de sprint en topsnelheid. Ondanks dat de Spider 40 kilootjes zwaarder is dan zijn dakdragende broeder.10 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Leuk met kleurtjes spelen..
ik vind het nog steeds een nep P1
Op een of andere manier maakt deze neus het toch al wat fletse 12C design nog karakterlozer.
Heel erg mooie auto. Tarocco Orange, donkere velgen, en alle carbon fibre opties. Lekker hoor.
kan je er ook één met de 12C voorkant bestellen? :P
@wouterjeuring: Ja natuurlijk!
Die heet de 12C….
Kan je ook een onzichtbare bestellen?
Ik vind.het een hele vooruitgang.
@rolov: Ik niet.
Op foto’s was ik niet overtuigd! Dacht de 12C mooier te vinden.
Op de beurs echter eerst de 12C buiten gezien en daarna de 650S op de stand van McLaren en hij klopt toch wel hoor! Echt super mooi zelfs!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).