Op deze BMW wil je Remi Gaillard niet laten poepen

Auteur: , 15 Reacties

De fluweeltrend gaat doorrrrr, ook bij onze Arabische vrienden. Een Saudi trok het rode tapijt uit zijn woonkamer en drapeerde het over zijn 6 Serie Gran Coupe. Geslaagd?

6 Serie GC in je gezicht

Het pluizig zachte voertuig, een nieuwe wraptrend die zich in de westerse wereld op grote belangstelling van clubbers op housenootjes mag verheugen, werd gespot in Jeddah. Dat is ook een manier om met je Bimmer op te vallen tussen alle andere vierwielers.

Erg praktisch is de wrap tijdens regenbuien niet, maar hoe vaak regent het daar nou helemaal? Juist. Je kunt hem ook shining chroom maken, als je dat beter bevalt natuurlijk.

Oh, en waar de titel op slaat? Hierop.

Klik!15 reacties

Nu je het toch over poepen hebt; hoe krijg je daar ooit vogelpoep uit? O.o
@larsyboy1997: Het zelfde als uit je haar denk ik. Je zal heb sowieso een keer moeten wassen anders is het wel een heel duur rapje…
@3246cm252kw: w
Die zou ik maar niet teveel in de zon laten staan, voor je ’t weet istie roze…
@potver7: Komt daar dan ook een naamsverandering bij? iets met GayMW?
@roberto: Nou echt hi-la-risch!
@henk123456: Tja het is een gave.. ;-)
Wahaha scheet bijna in mijn broek van het lachen, afgezien van het feit dat het voor de beste Peugeotrijder niet zo grappig is..
Toch vind ik ‘em heet, zou ook door de kleur kunnen komen ;)
Echt een aparte trend die fluwelenwraps… ‘-.-

Veel liever een gewone (rode) 6GC. Die zijn van zichzelf al mooi. Dus het behoeft geen fluwelenwrap imo.
@toyotafortuner: zelfde wrap als de door ons gespotte dodge ram denk ik :)
Remi Gaillard. Blijft een held. Ook al gaat hij soms wat ver.
Dat je een auto wrapt begrijp ik goed als de de huidige kleur van je auto een tikje beu bent, maar waarom de keuze dan op fluweel valt is me echt een raadsel. Hopen dat deze trend gauw overwaait want ik heb nog geen enkele auto gezien waarbij het echt een toevoeging was. Zonde
Remi Gaillard blijf ik geniaal vinden, Fluwelen wraps snap ik niet, alleen maar voor de show, als de auto alleen binnen blijft staan in een winkel snap ik het misschien nog een beetje als showcase, maar als hij gereden wordt slaat het nergens op.
Die Fluwelen wrap verhoogt de knuffelbaarheidsfactor wel behoorlijk van die 6-Serie. Al ziet het er belachelijk uit. Remi blijft leuk, kan niet wachten op de film.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).