RR Phantom Drophead Coupé Waterspeed Collection is blauw

Auteur: , 10 Reacties

Je zult maar elke keer weer aan je vrienden moeten vertellen wat voor dikke bak je nou precies hebt aangeschaft.

Rolls Royce Phantom Drophead Coupé Waterspeed Collection

Inderdaad een hele mond vol, dus voor nu houden we het even op Waterspeed Collection. Deze special op basis van de ‘gewone’ Drophead Coupé is gespoten in de kleur Maggiore Blue, en is bovendien rijkelijk voorzien van geborsteld staal. Altijd leuk, die two-tone combinaties waar de meningen over verdeeld zijn. Het interieur is aangepakt met een blauwe bies die de grijzige bekleding ietwat opfleurt. Het slagschip racet overigens in 5,6 seconden naar de 96 km/u, dankzij de stevige 460 pk en 719 Nm afkomstig uit een 6,75-liter V12.

De mastodont werd eerder dit jaar al op Villa d’Este onthuld, maar aan de hand van de livepics kun je natuurlijk nog beter beoordelen of dat blauwe tintje bij je past. Mocht je inderdaad niet kunnen wachten om je zuurverdiende 5,5 euroton aan stuk te slaan aan een Waterspeed Collection, dan raden we je aan om vast een paar telefoontjes richting Goodwood te plegen. Er worden er namelijk maar 35 van gebouwd.10 reacties

Wat is hier ‘waterspeed’ aan?
-loopt op waterstof
-is stiekem een amfibie voeruig
Pauperbák!
Valt me op dat het dashboard niet zo fris meer oogt. Erg gedateerd. Kleurtje is leuk, maar teveel blauwe accenten. Had persoonlijk voor een beige of lichtbruinig interieur gekozen met deze kleur, en wat warmere kleuren in het dashboard.
Past wel bij de doelgroep, dat Viagra blauw..
Zet maar op de oprit hoor
Leuk. Een RR Golf zehn millionen editie…
Bestaat toch al even?
@dennisjuh95: Eerst de tekst lezen voortaan…
Die Phantom zonder dak ziet er toch zo tokkie uit. Arabierenbak.
Het is zeker een mooie auto, maar ook best wel een oude. En een hele dure. En als ik hier rechts de relevante Autojunk foto’s bekijk, zie ik dat er diverse blauwe Dropheads zijn. Aan het uiterlijk hoeven ze niet veel te doen (die lelijke ronde lampen eruit is eigenlijk al voldoende) maar de motor kan wel een upgrade gebruiken. Ik weet dat RR’s geen racemonsters zijn, maar extra koppel onderin kan zeker geen kwaad.

Ik zou gewoon een mooie Riva (klassiek uitziende speedboat) kopen om het werkelijk boot gevoel te verkrijgen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).