Russische buschauffeur ramt je keihard van de weg. Express.

Auteur: , 38 Reacties

Maak kennis met Alexei Volkov. Hardwerkende busbestuurder met een hekel aan tuig dat hem afsnijdt. Eigenlijk is er maar één manier om dergelijke eencelligen aan te pakken. En dat doet Alexei met liefde.

Russische buschauffeur ramt je keihard van de weg. Expres.

In zijn werk maakt hij het té vaak mee: ‘automobilisten’ die voor hem langs schieten om vervolgens keihard remwerk te verrichten, in de hoop aangetikt te worden om zo een verzekeringsclaim op te kunnen strijken. Immers, van achteren aangereden worden, daar valt vaak een mooi verhaal van te maken.

Dan ben je bij Volkov echter aan het verkeerde adres. Niet alleen is zijn bus bewapend met een dashcam om zijn gelijk te bewijzen, hij heeft ook nog eens schijt aan jou en je scampraktijken, waardoor menig auto al van de weg werd gebeukt. Honderd ‘ongelukken’, zegt hij zelf, die sinds een jaar of vijf om zijn YouTube-kanaal worden gedumpt.

Hieronder een deel van het interview met de scamrammer, de rest staat op redhotrussia.com

Have you been found not guilty in all cases due to the video records?

– In all cases of scams I was found not guilty. In the past the traffic cops sometimes tried to argue, but I always succeeded to prove my point through the court. And now everything works like a clock – they judge objectively.

– Do you have problems with the management because of the large number of accidents?

– If there is no fault of mine, the management doesn’t care. The bus usually gets only minor damage. If the damage is more serious, they just wait for the insurance payments and then repair. For example, in the last accident the front bumper was seriously deformed after I hit a truck weighing 3 tons.

– And what is the attitude of your colleagues and traffic cops to your principles?

– It’s not about principles. Take my latest accident. What could I do? Swerve to the left in the oncoming traffic or suddenly brake and maybe injure the passengers? In both cases my license would be revoked and I’d have some serious problems. While the happy bastard would just leave the scene. I am not interested in such outcome. The cops just grin. As for the colleagues – I haven’t asked what they thought.

De busklanten klagen niet, zijn werkgever evenmin, en voor de rechter haalt hij altijd zijn gelijk. Hoe dat er in de praktijk uitziet zie je op Autojunk.nl

Over dashcams gesproken: Jon Stewart hield er in de The Daily Show onlangs een serieus grappige tirade over. Kijken!38 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
En terecht
Ik zou nog ff doorrijden zodra ze zijn uitgestapt…
@bmw-e30-7bh: Maar door dat niet te doen wint hij alle rechtzaken ;)
Haha geweldige man!
Hmm, jammer dat ‘ie niet blijft doorrijden / rammen. Volk vraagt erom.
vind het altijd jammer dat mijn auto 900 kg weegt en geld kost alstie kapot gaat.. zou soms ook zo graag idioten een lesje leren (remmen als je weer eens een bumperklever achter je hebt bijvoorbeeld)

maarja, iets met veiligheid, mensenlevens, en gewoon niet zo’n lul willen zijn… maar af en toe he…..

hoop dat die gekke russen iets van deze man leren…
@rnej: Mijn auto weegt 1500 kilo en ik ga zo veel mogelijk aan de kant, maar dat gaat niet altijd. Lukt dat niet en iemand zit me op te drukken…
“You’re gonna have a bad time… “
Geniaaaal
Wtf, wat een mafkezen! Hoe zwakzinnig om zoiets te proberen bij een buschauffeur die een hoop mensen bij zich heeft. Probeer het anders ff bij normale auto’s, loopt t wel anders af!
Heb ‘even’ de filmpjes van z’n jijbuiskanaal zitten kijken, het overgrote merendeel is van het kaliber: bus rijdt weg bij halte, en even later komt de auto voorbijscheuren en gaat vlak voor de bus bovenop z’n rem staan. Dan vraag je wel om billenkoek natuurlijk.
@potver7: idd. de remlichten staan al aan als ze vanaf links in beeld komen en zijn baan op schuiven… ziet er idd uit als opzet in 90% van de filmpjes.. te bizar.. :-/
@rnej: Lezen jullie de tekst wel? Dit IS opzet…
@potver7:

Ik heb bij veel filmpjes het idee dat er meer is gebeurt (voordat het filmpje begint).
Diverse keren komen er auto’s die hem duidelijk proberen te blokkeren.

Misschien heeft meneer zelf ook het een en ander gedaan

https://www.youtube.com/watch?v=1kznZqjIAPw
Hier zet iemand bij het stoplicht zijn auto ervoor en komt naar de chauffeur oid toe. Dan gebeurt er ook het een en ander aan de rechterkant (buiten beeld). En je ziet eigenlijk geen ongeluk oid gebeuren.

https://www.youtube.com/watch?v=7UugmF2eYuE
hier ook een die tot tweemaal toe voor de bus probeert te stoppen. Bij deze en vele anderen is er ook geen afslag oid waar het om zou kunnen gaan.

Ik vermoed dat er meer speelt…
@timberleek: Als je nou gewoon het artikel leest voor je alle youtube filmpjes gaat bekijken…
@notsobig:

Ja dat ze schade willen maken voor verzekeringsfraude.

Waarom zet je dan je auto dwars voor de bus neer en stap je uit? (filmpje 1 in mijn post)
Of probeer je er meermaals voor te komen terwijl er totaal geen snelheid in het verkeer zit (filmpje 2)
Een held deze man ! En voor zo ver je op de film-compulatie kan zien, ‘ramt’ hij de voorliggers niet opzettelijk, maar verzaakt hij gewoon te remmen als hij gesneden word. Prima dus. En de nuchterheid van zijn reactie is gewoon heerlijk.
Wat een heerlijk raar volk. Ik kijk er graag naar :D.
Russen weer die mensen met hun lada’s kunnen totaal niet rijden dat ze durfen nog om zo intehalen met een lada.
Sommige situaties kan hij wel vermijden door gewoon te vertragen en te stoppen. Hij doet het moedwillig.
Op een dag komt ie de verkeerde tegen en krijft ie een kogel als antwoord…
@ericc: Als russen zien dat hun ‘slachtoffer’ een dashcam heeft houden ze zich vrijwel altijd koest. Als bestuurder zijnde gewoon even wijzen naar je camera en ze druipen al snel af ;)
Ik vind het rare, het zijn niet eens allemaal Lada’s en ander wrakhout. Dr zijn ook gewoon lui die het doen met een vrij nieuwe auto. Die gast met z’n Tundra op het eind ook, waarom? Je hebt duidelijk genoeg geld voor zo’n Tundra, het zag er niet uit alsof er al schade aanzat. Dus waarom rijd je je vlamnieuwe auto kapot?
@E34M5Touring: Misschien dat ze die Tundra ook al op een dergelijke manier ‘verdiend’ hebben. Russen zijn zelfs in staat hun eigen kinderen voor auto’s te gooien voor wat centjes, dus dat ze hun een nieuwe auto opzettelijk schade toebrengen verbaasd me eigenlijk niets…
@motoragent: Zou kunnen inderdaad. Mijn nummer 1 vakantieland wordt het niet in ieder geval.
@motoragent: Kinderen voor de weg gooien? Die heb ik nog niet gezien. Link please…
@e550: Hij is hier langsgekomen. Een dame met kids op een slee die bij het zien van een auto eieren voor haar geld kiest en de kids midden op de weg laat staan.
Geweldig!
Hij heeft groot gelijk!
1 ding weet ik nu zeker, ik ga nooit Rusland in zonder dashcam. Takke volk zeg.
heerlijk zo’n chauffeur, gewoon rammen die hap
De juiste titel van het nieuwsbericht:
Russische buschauffeurs vaak slachtoffer van foutieve invoegers.
Haha prachtig vooral met die bus (00:28sec) die even dwars de stoep op gebeukt wordt :-)
Hilarisch filmpje.
Ow tip voor diegene die bumperklevers haten, volgende ooit meegekregen dit idee van een oud werkgever.
Zorg dat je cola (liefst oude) in je auto heb staan/liggen, draai je raam open en hou de colafles/blikje op zijn kop, de reactie is ruitenwissers aan bij de achterligger, dat werkt niet dan gaan ze sproeien en dan de lol dit gaat kristalliseren met cola dus succes gegarandeerd.
Tip 2 als tip 1 maar dan met raam dicht.
Voor de hatchback en stationrijders vul je achterruitsproeierreservoir met cola richt deze naar achteren, echt ik heb nog nooit zo hard gelachen, poetsen kreng dat zal je leren, zicht wordt gegarandeerd zeer beperkt, niet ineens maar er komen flinke strepen van suiker op de voorruit.
En als dit niet werkt dan zeer dunne olie liefst naaimachineolie ik weet tis niet leuk maar elke keer een nieuwe bumper …… btw dit heb je niet van mij ik post dit ook anoniem …… toch ?
@hanzel: Klopt, hilarisch. Andere mensen het zicht ontnemen en mogelijk een dodelijk ongeval veroorzaken. Ik lach me een ongeluk hiero. Tik gewoon een keer kort de rem aan of ga gewoon naar rechts.
Hoeveel kwaad kan je in je klootzak hebben.. En er dan nog met mandarijnen onder je oksels op af lopen ook.
Ziek.
Keislim gedaan van de busmeneer! Alleen wel jammer van die Tundra…. Naja… verzekeringsfraude in Rusland is a bitch!
Eigenlijk zou hij gewoon niet eens moeten stoppen.. wil je wat? Stap maar naar de politie en dan krijgen die mijn mooie video en kunnen ze gelijk een zaak maken Ivm verzekeringsfraude… houdt dan snel op dat spelletje.
waarom stopt hij, dan haalt hij de volgende halte nooit op tijd?
Mag je dit ook doen met die mongolen die door rood rijden bij een zebrapad? Of is afschieten dan toegestaan?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).