‘Ruzie’ tussen Max en Seb blijkt misverstand

Auteur: , 29 Reacties

Die verdraaide pers ook altijd!

Max Verstappen - Sebastian Vettel

Zoals elke F1-coureur ontkomt Max Verstappen niet aan een beetje media-aandacht. Elke coureur reageert daar op zijn eigen manier op, zo staat Max bekend om soms redelijk snerende opmerkingen. Tijdens het GP-weekend van Canada een paar weken geleden werd Max de opmerkingen over zijn rijstijl beu en dreigde hij – vrij sarcastisch, maar toch – met het uitdelen van kopstoten.

Dat had meer invloed dan alleen één persconferentie. Afgelopen weekend ging het namelijk weer over deze discussie, toen er werd gevraagd naar de opgelegde penalty voor Sebastian Vettel. “Misschien moet je Seb vragen of hij zijn rijstijl niet eens moet aanpassen dan”, luidde het antwoord. Je bent pas echt een journalist als je vervolgens daadwerkelijk even gaat peilen wat Seb daarover te zeggen heeft. Hij reageerde echter nogal nonchalant: “Ik ga er niet op reageren, ik ben te oud voor deze onzin”.

Deze ‘fittie’ tussen Max en Seb is dus ontstaan door journalisten die het een beetje opbliezen. Verstappen heeft echter dit GP-weekend aan Motorsport Total verteld dat hij heeft gepraat met Vettel en legde de Duitser uit dat het niet naar hem bedoeld was, maar naar de pers. Geen ruzie dus tussen de twee, ze zijn gewoon weer vrienden van elkaar. Gelukkig!29 reacties

Mooi, nu kan ik weer rustig slapen
Ik maakte me al zorgen. Pak van mijn hart!
Iedereen herkende toch zijn sarcasme in die opmerking…. ?
@baseone: Duitsers maken geen grappen
@tvklarenbosch: maar ze hebben wel humor
@tvklarenbosch: is der Max een Duitser dan?
@daveb: ik was verrast toen ik ooit eens een interview met Jos Verstappen met de Duitse TV zag, die Jos spreekt beter Duits dan Nederlands. Vielleicht trifft das auch auf Max zu?
@mashell: max spreekt ook goed Duits. Vanwege karting en Limburg…🤐
@onnes: Want alle Limburgers spreken goed duits?
@chimaera: no offense, maar ik kom er wel eens, en mijn observatie is dat veel Limburgers goed Duits spreken
@onnes: Iedere Limbo geboren voor 1980 spreekt inderdaad wel goed Duits, mede dankzij Duitse TV die we hier altijd ontvingen/keken toentertijd, en omdat we in de “grensstreek” zitten. Bij de jeugd van nu valt het tegen, als ik mijn vriendenkring bekijk spreekt bijna niemand (goed) Duits.
Max zal het dus vooral van het karten (in Duitsland) hebben?
@onnes: Zo goed spreekt Max nou ook weer niet Duits. Ik woon in Oostenrijk en moet F1 dus altijd op z’n Duits kijken, waar Max ook in het Duits geinterviewd wordt. In zulke interviews hoor je echt wel dat hij niet goed Duits spreekt. Hij kan het wel, maar goed is anders.
@fapfap: dat neem ik direct van je aan! Ik hoor hem wel eens Duits antwoorden op RTL Dld, maar kan niet beoordelen of het goed of slecht is 😇
Gelukkig, kunnen we weer rustig slapen…poeh poeh..

Kimi had ook nog een prachtige sneer naar de pers vandaag in de persconferentie. Wat een bagger wordt er toch geschreven….
Is dit een serieus artikel of moest er gewoon weer content geplaatst worden…
@dieselrat: Max heeft geen letterlijke kopstoot uitgedeeld dus het is geen zere neus artikel. Gewoon vakantietijd joh dus komkommer nieuwsperiode.
@venividivici: 😂😂😂
Ik mis het Walt Disney logo bij de artikelfoto! ‘Er was eens… en, ze leefde nog lang en gelukkig!’
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ruzie tussen matties is altijd zo opgelost. We zijn toch geen vrouwen.
Ik heb ook wel eens ruzie met m’n vrouw, vaak door misverstanden.
Ik snap dus best wel dat Max ook wel eens heibel heeft met z’n chick Seb.
Altijd k^t, als je een grap moet uitleggen.

https://youtu.be/aMc-QzX_Yos
@pomoek: maar nog meer kut voor diegene die een overduidelijke grap niet kunnen herkennen. Iets met humor en niet hebben.
Dit meen je niet.. Iedereen had toch hopelijk door dat Max de pers een koekje van eigen deeg gaf? Het incident met Seb was maar een voorbeeld..
Honestly
@roadster1976: seriously!
Dit was toch ook al de conclusie van een eerder artikel over Vettel’s reactie, dat de journalist heel slim maar een deel van Verstappen’s opmerking had gebruikt.
Het deel dat duidelijk maakte dat het een grapje richting de pers was, is natuurlijk niet handig als je een sappige reactie wil.

Is ook helemaal niet erg, die journalisten doen gewoon hun werk.
Wat een nieuws! Journalisten die de werkelijkheid verdraaien om daar een sterke quote mee te behalen om meer van die kutblaadjes (of sites met advertenties) van ze te kunnen verkopen met in dikke chocoladeletters MAX DEELT KOPSTOOT UIT AAN VETTEL!!1 op de voorpagina.

Het zal vroeger vast ook niet geweldig zijn geweest, maar serieus wat een TROEP wordt er vandaag de dag gepubliceerd, het een nog onzinniger dan het ander.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).