Te koop: deze nep Ferrari 308 GTB is de ideale trouwauto

Auteur: , 21 Reacties

Voor een laag prijsje, nauwelijks gebruikssporen, en niemand die doorheeft dat je eigenlijk in een Pontiac zit.

308

De kenner had het natuurlijk al lang gezien. Het betreft hier de zoveelste replica. Toch ziet de betaamde nep Ferrari er redelijk origineel uit. En voor de schoonmoeder die een rode MR2 al voor een volbloed Italiaan aanziet, kun je er prima mee wegkomen op je bruiloft. Zorg er wel voor dat op de fotomomenten jij en je bruid vooraan staan, en de veredelde Fiero ergens op de achtergrond. Verstopt. Achter een boom. Gewoon niet in beeld.

Als we de advertentie mogen geloven is de Amerikaan uit 1987 niet in de beste staat. Zo loopt de motor onregelmatig en zit er zit er geen geldige APK op de auto. Voor de stoplichtsprintjes hoef je het ook niet te doen. Onder de rode kap tref je een 2.5 liter grote vierpitter aan die goed is voor 94 pk. Op de Autobahn hoef je al helemaal niet te komen: de topsnelheid van de rode duivel bedraagt slechts 156 km/u. Bouwvakkers in een Transit halen je lachend (of huilend?) in met een gehaktstaaf in de hand.

Met nog dik 3 dagen te gaan staat het hoogste bod op moment van schrijven op 4200 euro. Daar komen nog veilingkosten bij en eventuele verzendkosten. We wensen de volgende eigenaar dan ook veel sterkte met de 28 jaar oude klassiekert.21 reacties

Veilingen halen echt het domste in de mens naar boven. Het moet haast wel een of andere dakloze humorist zijn die via de McWi-Fi zich ingeschreven heeft om € 4.200 te bieden voor deze APK-loze replicafrikandel.
@thijse: LOL ‘replicafrikandel’ een woord dat je niet zo vaak hoort
@audir8v10: ik hoor het elke dag
@pikkie: Bijzonder… Rij je zelf in een replicafrikandel
@thijse: wauw wat een poëtische reactie!! :)
Lelijk! Er zijn véél mooiere replica’s. Al zijn ze allemaal eigenlijk een beetje triestig..
Blijf nog wel even wachten tot iemand een Fiero replica op basis van een 308GT in elkaar klust..
Je heb wel een verschil tussen een replica en een ferrari bumper kit. En echte replica kan best wat geld waard zijn en daar gebruiken ze ook de zelfde maten. Dit is gewoon weer een dramatisch hobbyproject met net geen ferrari bumpers. Dikke boehooe!
Over drie dagen rijdt er een man met een grote snor er lachend in weg- Magnum style
@bsxc2: als hij in stijl blijft gebruikt hij een opplaksnor of een desnoods een cavia.
Ik denk dat als je je aan zulke wagens moet vergrijpen dat ge dan andere prioriteiten moet hebben dan trouwen.
Gelukkig, mijn schoonmoeder zal het direct zien. Net als de rest van die familie trouwens. Het heeft dan ook weinig zin om het gedrocht te kopen.
Van de Ford GT40 replica uit diezelfde lijst gaat mijn hart wél wat sneller kloppen:
http://veiling.catawiki.nl/kavels/3034361-unieke-ford-gt40-gulf-replica-1988
Eigenlijk best wel zielig…
Ik zie dit liever dan een BMW diesel met M-pakket stickers.
Sta je dan bij het stoplicht met dat ding, wordt je eruit gereden door een aygo.
Wat een lousy replica! Wie herkent daar nou de 308 GT in? Dat gaan ze bij Peugeot niet leuk vinden. Die 4-cilinder is dan wel een mooi origineel detail.
Shit.. helemaal fout gedaan! Deze had ik moeten kopen ivm van mijn nieuwe die ik aanstaande maandan kan ophalen, verdomme!
Mooi joh. Geschatte opbrengst 9000.
Misschien na een hele hele goede petsbeurt.
Tja dit is een typisch voorbeeld van show en no go. Gelukkig zijn er ook Fiero’s met LS3/4 of 3800 supercharger /turbo swap met aangepaste wegligging/remmen die de competitie wel serieus aankunnen. De basis is goed en als je de juiste punten aanpakt kun je ver komen.
ALLE replica’s zijn zielige auto’s!!!!!!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).