Teaser! Het nieuwe speeltje van een bekende ontwerper

Auteur: , 12 Reacties

We geven een hint: een elektrisch range van bijna 650 kilometer...

Teaser! Het nieuwe speeltje van een bekende ontwerper

Jawel, het is de beroemde ontwerper Henrik Fisker die de aandacht op zich weet te vestigen met een interessante teaser. De Deense sterontwerper gooide bovenstaande foto op twitter en postte daarbij een heel klein beetje informatie. Zo kunnen we volgende week meer verwachten en heeft z’n nieuwe project innovatieve vlinderdeuren.

Fisker heeft eindelijk begrepen dat elektrische auto’s anno nu opvallende features nodig hebben om de harten van petrolheads voor zich te winnen. Tesla doet dat goed met Ludicrous-modes en de Falcon Wings op de Model X. “Butterfly doors” klinkt natuurlijk niet half zo cool, maar het beginnetje is er. We zijn in elk geval benieuwd of Henrik z’n naam met deze nieuwe EV (inclusief range van 400 mijl) weer weet op te poetsen.

De Karma (occasion-video) werd immers geen overweldigend succes, al bouwen ze in Californië nog steeds een EV met hetzelfde uiterlijk. Een lijstje met bekende ontwerpen van Henrik Fisker check je DAAR.12 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Heeft ‘ie toch even mooi de deuren van de Savage Rivale gejat.
Lijkt zo wel veel op de Model S. Laten we hopen dat hij meer fantasie heeft dan daar niets van te kopiëren. (Vind de Model S wel erg goed qua ontwerp hoor maar iets nieuws mag er van mij best uitzien als iets nieuws)
@w0o0dy: Grappige is dat de Karma eigenlijk het design zou zijn voor de S, ben blij dat ze dat niet hebben gedaan. Een bit too much en qua interieur niet zo ruim.
De neus ziet er wel apart uit..
Alstublieft niet nog meer elektrische omhoog gaande deuren, we hebben de Tesla Model X al en dat is al één teveel.
Gaaf, leuk dat de man nog ontwerpt ik vond de fisker karma enorm geslaagd. Heb het altijd zonde gevonden dat het bedrijf uit elkaar is gevallen. Hopen op iets moois hier!
Fisker Atlantic in de rehash? Hoe dan ook, het lijkt wel een mooie auto te worden. Alleen die onhandige achterdeuren, daar moeten autofabrikanten echt mee stoppen.
@edge: als daar ook het funky dak van de Atlantic in zit: graag :-)
@edge: Ha in fisker yn ‘e Atlantyske Oseaan. Ja ik tink dat der wol genôch fisk sit.
Wel een gekke vlinder, normaal bewegen de vleugels vanuit het middelpunt, niet vanaf de zijkanten.
Die ford Shelby gr1 is echt prachtig!!
fisker schijnt ook best wel bezig te zijn met graffeen. ben benieuwd hoe dat zich gaat ontwikkelen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).