Tom Cruise doet bizarre stunts in Mission: Impossible-Fallout

Auteur: , 7 Reacties

De man is gek op het uitvoeren van stunts.

Tom Cruise tegen het verkeer in voor Mission: Impossible-Fallout

Tom Cruise heeft de reputatie van een durfal. De Hollywood acteur doet veel van zijn stunts zelf en ook in zijn nieuwe film, Mission: Impossible-Fallout, zitten tal van acties die door Cruise zelf zijn uitgevoerd.

Ondanks zijn leeftijd (56 jaar) deinst Cruise niet terug om het perfecte shot te krijgen voor Mission: Impossible-Fallout. Zo brak hij zijn enkel tijdens een sprong van het ene dak van een gebouw naar het andere. Om de scène toch af te maken ging Cruise door en Paramount Pictures zal ook deze beelden gebruiken in de uiteindelijke film.

Voor autoliefhebbers valt er ook weer genoeg te zien. In Mission: Impossible-Fallout voert Cruise bijvoorbeeld een stunt uit op de rotonde rondom de Arc de Triomphe. Normaal gesproken is het al een uitdaging om met het verkeer mee te gaan, maar in een achtervolgingsscène voor de film gaat Cruise op een motorfiets tegen het verkeer in. Uiteraard zitten in de betrokken auto’s acteurs, maar een dergelijke stunt is niet zonder risico. Met zijn motor slalomt hij tussen de tegemoet komende auto’s.

Mission: Impossible-Fallout draait vanaf 30 juli in de Nederlandse bioscoop. De genoemde stunts en andere acties die in de film aan bod komen check je in de video hieronder.7 reacties

Cupid stunt
Een echte waaghals die Ethan Hunt.
Blijven vermakelijke films. Maar ik zag laatst een andere film met hem, wat een plastic kop heeft ‘ie gekregen zeg…
Uitgemolken concept met een vent die compleet koekoek is in de hoofdrol. Ik sla deze ff over.
@jaso013: hij is knettergek maar echt een van de beste actionstars die er is. Ik ga deze zeker kijken. Vorige film dat hij zelf aan die Hercules hing in de lucht was toch geweldig ?
Je kan zeuren over het verhaal en geloofwaardigheid etc, maar het kijkt toch wel heerlijk weg…
Natuurlijk heeft hij al zijn stunts zelf gedaan, dat verkoopt zo lekker. Maar no way dat het zo ongecontroleerd is gegaan als ze hier beweren. Geen enkele stunt coördinator zal het toestaan dat er dingen gebeuren die niet tot in het kleinste detail zo gepland zijn. “Oh nee Tom valt uit een helikopter!” “Oh wat doet hij nu? Hij rijdt zomaar tegen het verkeer in!” Jep, maar niet zonder dat er 200 man om hem heen precies weten wat hij elke seconde gaat doen.
Maar goed, het hyped wel lekker zo’n filmpje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).