Top Gear bezoekt Oekraïne [video]

Auteur: , 13 Reacties

Frankrijk is even een no-go-area voor 66% van het Top Gear trio, en dus zoeken ze het wat oostelijker. Hun bezoek ging bepaald niet onopgemerkt voorbij aan de Oekraïense locals.

Crikey

Zo onderhand zijn de heren voor hun show al overal ter wereld geweest, of dit nou in India was, op de brommer in Vietnam, al ploeterend door Afrika, of in het oude oostblok, achtervolgd door de Albanian rozzers.

Kennelijk beviel het Oost-Europese uitstapje goed, want de heren Clarkson, May en Hammond werden uitgebreid in Oekraïne gedocumenteerd. Wat hun reisbestemming was is niet helemaal duidelijk, maar er wordt gespeculeerd dat ze op weg waren naar Sotchi, waar op 8 februari de Olympische winterspelen beginnen.

Aan elke hand een

Hun wielen waren iets bescheidener dan normaal, met een Dacia Sandero voor May. Wat zal die man in zijn nopjes zijn geweest.

Het zal mij benieuwen of ze weer van springschansen gaan jumpen, of wedstrijdjes tegen een bobslee gaan houden, maar dat zien we vanzelf wel. (Youcar, via Carscoops)


13 reacties

ik hoop zo erg dat ze weer terug gaan naar het niveau van een paar jaar geleden, het is zoveel hetzelfde liedje geworden de laatste tijd… en Clarksons kunstje kennen we onderhand wel.

blijft leuk om te kijken hoor… maar met geld blijven smijten is niet altijd een succesformule.

ben benieuwd in ieder geval! :)
Wil wel eens weten wat volgens hun beter rijdt: Fiesta of Sandero. Zit nog te dubben voor vrouwlief ;)
@joejojo2012: Ik zou van Top Gear niet echt een objectief antwoord verwachten als het om Dacia gaat. ;)
Jammer dat Jeremy Clarkson niet op tv rookt.
@betonstaal: waarom, omdat jij hem dan zeker sexy vindt
originele “keuze” ..

ministerie van toerisme heeft daar flink in de buidel moeten tasten iig ..
De vrouwtjes staan allemaal bij Hammond.May komt zo nooit aan de vrouw.
@Alfarobert: Die heeft al een jaar of 10 een vriendin, tenzij het inmiddels weer voorbij is.
In het bovenste filmpje hoor ik die presentatrice toch ook het woord Tsjernobyl zeggen? Misschien moeten ze onderzoeken welke van die drie auto’s nog wat extra power nodig heeft…
Sprekende over TG, er is een week of twee geleden weer een DVD special uitgekomen van Jeremy en Hammond (the perfect road trip). Ik vond ‘m wel de moeite waard, zeker het eerste uur met referentie naar de originele Italian Job film.

Weet niet of het voldoende is voor een autoblog tip, maar voor de liefhebber die een TG/supercar/vakantiegevoel fix nodig heeft, bij deze.
@jaapiyo: Klopt, was een erg vermakelijke DVD
@jaapiyo: inderdaad , dat begin van die film met de rit door die bochtige bergwegen, fantastisch, jammer dat het voor de chauffeur abrupt eindigt…
Hier is de DVD: Autoblog DVD Gemist: The Perfect Roadtrip! :)
http://www.streetfire.net/video/top-gear-the-perfect-road-trip_2442600.htm

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).