UPDATE: Autoblog Android tablet app 4.1

Auteur: , 18 Reacties

Ook voor Android tablets is er inmiddels een vernieuwde versie van onze app beschikbaar.

Autoblog android tablet

Androidgebruikers die onze app via een telefoon bekijken waren al voorzien, maar nu kunnen tablets ook eindelijk met de laatste versie werken. Deze versie heeft een snellere (native) interface, HD video, zoomfunctie, likable comments, spotfunctie, etc. De update is inmiddels beschikbaar in de Play Store: KLIK HIER, of zoek gewoon op “Autoblog”.18 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
super!! veel beter dan de oude.
ik snap nog steeds niet wat het nut is van een tablet… maar fijn dat dat nu ook up to date is.
Nou @meneer de tablet vervangt hier praktisch de laptop. Ligt nooit in de weg, betere accuduur alles.
@meneer: als ik even op de bank lig is een tablet toch wel verrekte handig 500gr in je handen ipv een laptop van 2kg
Deze versie is toch al weer een paar dagen in gebruik, maar nog steeds geen support voor autojunk filmpjes, vaak doen 1 of 2 artikelen het helemaal niet en artikelen zonder reacties leveren een ever spinning euh… spinner op. De vorige versie was functioneler.
@Griffin: welke support bedoel je? en welke versie van android gebruik je?

En ja, de app staat al een paar dagen in de store inderdaad;)
@autoblogger: Motorola Xoom2 ME, Android 4.0.4. (stock, maar wel geroot). De app opent een webview op bijv. het filmpje over de Mondeo. Flash nodig, vindt’ie (nog steeds geen HTML5? Damn…).

Artikel “8 inhaalacties uit de Formule 1 die je gezien moet hebben” opent wel, eerste filmpje “Senna vs. de rest” opent een webview op autojunk, filmpje speelt niet maar er is een externe speler nodig voor het downloaden van de onderliggende mp4 (streamen werkt sowieso niet op autoblog).

Artikel “Opel Corsa gebruikt voor gewichtheffen” levert een zwart scherm op met de tekst “Opel Corsa gebruikt voor gewichtheffen” en “Benchpress that Corsa!”.

Andere apps (nu.nl bijvoorbeeld) laten wel filmpjes zien. NOS ook. Films in diverse formaten, gedownload of gestreamed: geen probleem.
@Griffin: dank voor de info, maar dat gaat niet om de app dus. Het is alleen Autojunk in de browser dat niet lekker werkt begrijp ik. De Mondeo en Corsa kun je wel goed bekijken in het tabblad video?

Het probleem met de browser zal ik overigens proberen te fixen, denk dat ie de Motrola niet goed herkent ofzo.
@autoblogger: dat gaat wel om de app dus. De app opent een webview voor sommige zaken en er zit verschil tussen welke filmpjes hoe door de app geopend worden. Drie methodes, drie keer niet functionerend. Gewoon in een browser naar de website werkt de hele riedel wel.
@Griffin: klopt, in de meeste browsers werkt het wel. Sowieso iOS en ook de Android devices (Samsung en Nexus gaat oa goed), maar zo te zien hebben we met je Xoom2 een uitzondering te pakken. Het is zoals je zegt een webview, vergelijkbaar met een browser. Ik zal dat proberen te fixen.

Maar de Mondeo en Corsa kun je wel goed bekijken in het tabblad video (van de app)?
@autoblogger: ow, “mondeo” doet het wel vanuit de videos-tab (waarom opent dat op een andere manier dan vanuit het artikel?) in ABHD, autojunk niet. “Corsa” (ook autojunk) niet (zwart scherm).
Hij doet het prima..
wat een heerlijke update, een Android tablet is al jaren beter dan een apple tablet maar nu ook de autoblog app.
@Jantje_555: mijn zusje had vroeger een gemuteerde baby born pop. Die kon ook uit z’n mond kakken.
Video’s afspelen (van autojunk) zuigt nog altijd.
@pjp911: wat bedoel je? kun je aangeven wat er precies misgaat op tablet?
@autoblogger: Omdat dat niet via de app zelf gaat, maar enkel via de ingebouwde videospeler (van je toestel).
@autoblogger ik heb nog een probleempje:je kunt niet zien op autojunk wie de foto’s heeft geuploadt,(geen naam te zien) kun je het fixen? :)
Anders heel mooie app,mijn complimenten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).