Verrek! Daar rijdt de nieuwe Audi R8 Spyder

Auteur: , 48 Reacties

De dikste boksbeugel van het moment zonder dakje, een feest voor je coiffure.

Verrek! Daar rijdt de nieuwe Audi R8 Spyder

Opmerkelijke auto, die nieuwe R8 (rijtest). Bij de officiële introductie was de kritiek op het uiterlijk niet van de lucht, maar zo zoetjesaan beginnen we en masse te wennen aan de Duitse (interpretatie van de) Lambo Huracan. Zoals te verwachten viel zit ook een cabrio in de planning en de eerste plaatjes daarvan zie je hier.

Toegegeven: heel duidelijke shots zijn het niet, maar het geeft een voorproefje van wat komen gaat. Voor zover je daar behoefte aan had bij een nog te introduceren Audi, want het merk blinkt wat vormgeving betreft niet bepaald uit in vindingrijkheid. Hoeft ook niet, ze verkopen toch wel.

Over die plaatjes: vrij voorspelbaar dus, al moeten we toegeven dat de R8 Spyder met name van voren gewoon klopt. De achterzijde is één en al gleuf en kier in verband met de broodnodige koeling. U dig?

Audi R8 Spyder spyshot

Foto’s via Cars in Namibia via Zero2Turbo48 reacties

Achterkant: mooi
Voorkant: lelijk
@agera: Ik heb dat PRECIES andersom.
@rynnus: Ik heb dat niet :) vind xe allebij mooi!
@murica: ik heb dat ook niet, ik vind ze allebei niet mooi
@hight96: de vorige R8 daarentegen
@agera: helemaal mee eens.
Weinig anders dan de vorige. En dat is goed. Want die was geweldig.
Niet echt mijn auto, nooit geweest trouwens. De coupe lijkt er beter uit te zien in het nieuwe ontwerp, Bij het oude ontwerp zag de spyder er juist beter uit.
Haha boksbeugel.
Dat audi’s niet verrassend qua design worden ervaren weten we nu wel autoblog… ;)
Innovativiteit? Van het werkwoord innovativivateren?
@poeperman: M’n fantasie ging even met me aan de haal! ;) Aangepast
Waarom heeft de VAG groep toch zo’n behoefte om al hun eigen merken na te maken.
Wanneer komt er eens een mooie auto uit de pen van die designers?
@sbmmaxx: laat ze maar beginnen met iets origineels
De camera is wel uit het jaar 0. Op een iPhone 4 maak je al 1000x betere foto’s.
@thomasthomas: staat erbij, namibia…
@thomasthomas: Wat verwacht je in Namibië.
@Citrofiel: U bent blijkbaar nog nooit in Namibië geweest.
@Citrofiel: Ik zie een Shell tankstation, een Volkswagen Amarok, een Audi R8 Spyder… dan verwacht ik eigenlijk dat iemand daar ook wel minstens een iPhone 5 heeft. En die maakt best prima foto’s.
@mercedesclk350: Ik gok dat zowel de beide R8’s als de Amarok van het Audi testteam zijn. Die zullen vast wel een iPhone 23 hebben maar het lijkt me sterk dat ze daarmee de auto’s gaan fotograferen en op ’t web gaan slingeren. Tenzij ze natuurlijk heel graag hun baan kwijt willen.

Nee, deze foto’s zijn gemaakt door toevallige passanten, en dan is de kans groot dat ze niet met een high-end toestel in hun zak rondlopen.
Als ik het zo bekijk is de foto van de blauwe R8 flink (digitaal) ingezoomd, of later gecropped. Die van de rode waarschijnlijk ook, en die is bovendien door een ongetwijfeld heel stoffige achterruit gefotografeerd, wat de scherpte en het contrast niet echt ten goede komt.
@potver7: nope. Het Audi test team.is ten eerste gewoon een stelletje Namibiers die goed betaald krijgen en gewoon een standaard test programma afwerken. Er zijn meestal maar 2 echte Audi engineers bij. Ze rijden er gewoon met een vloot Q7’s achteraan…ze doen niks anders dan op oververhitting en stof testen. Ook alle geheime Mercedessen rijden hier rond. Nog niet zo lang geleden de G63 6×6. En we hebben hier gewoon een moderne samenleving hoor….net als alle spyshots uit Europa altijd zo goed van kwaliteit zijn….
@thomasthomas: foto’s zijn wazig van de olie walm
De fotograaf is scherper dan de foto’s…
Ik was echt in de veronderstelling dat de tweede generatie R8 Spyder al op de markt was. Voor deze auto geldt eigenlijk hetzelfde als voor zijn dichte broertje: Het ziet er allemaal prima uit, maar ik mis de vernieuwing een beetje. Ze hebben alles net even iets strakker getrokken en dat is het wel zo’n beetje. En bij de Coupé hebben ze die toffe sideblade dan ook nog eens zo aangepast dat het eruit ziet als een dertien-in-een-dozijn luchthapper.
Zo op het eerste gezicht ziet de cabrio er beter uit dan de coupe. Dat vond ik bij de vorige ook al het geval. Best een mooie wagen zo.
Ik blijf rustig wachten op de deurbel en die goeeeeedemiddag!..
Ze testen de R8 Spyper in Namibia? Of zou het gewoon 1 of andere prins zijn die het dak van zijn R8 coupe heeft gezaagd? Gekke plek om te gaan testen in ieder geval.
@kilum: En ze dachten nog “Niemand kan daar eten betalen, laat staan een foto camera”.
@Donstil: inderdaad daar hebben ze Iphone maar gewoon nog een instap Nokia
@pinut187: *geen Iphone
@kilum: iedereen lijkt het verder doodnormaal te vinden dat deze Audi door Namibië kuiert…
@itsok: en dat is het ook. Namibië valt nog erg mee qua armoede.
@mashell: waarom denk je dat Brad Pitt, Angelona Jolie, Bill Gates hier ekl jaar vakantie vieren? Omdat niemand er ene f#ck om geeft. Zo dus ook met geheime autos
@kilum: McLaren deed het al in 1993 met de eerste McLaren F1….alle Audis en Mercedessen worden hier getest tegen stof bestendigheid.
Audi… Over het paard getild merk
Liever een Lambo of nog beter een 488GTS!!!!
@ericc: Ik mis de Alfa 8C en de SLS …
Waarom testen ze dit in Namibie?
@matonias: Nu zomer dus een goede kans op warm weer. Bij dit soort modellen is modellen is oververhitting een probleem en zijn hitte tests dus belangrijk.
@mashell: Midden-of Zuid-Spanje voldoet daar ook wel aan denk ik.
@mercedesclk350: Je vergeet dat het in Namibië nu volop zomer is? In Zuid-Spanje is het momenteel rond de 20 graden, in Namibië 30+
@matonias: Lekker warm, en niet te veel pottenkijkers. Althans, dat laatste hoopten ze… ;)
@matonias: ivm fijnstof en hitte. Zgn “mica dust”
Audi blinkt niet uit in vindingrijkheid…? Ze zijn tenminste lang niet zo erg als Mercedes en BMW, je kan bij Audi tenminste gewoon het verschil zien tussen een A4, A6 en A8 in tegenstelling tot Mercedes waar de C-klasse, E-klasse en S-klasse bijna exact het zelfde zijn. En bij BMW zie ik nog steeds geen verschil tussen de 3-Serie en de 4-Serie GC.
De vorige R8 was een prachtige auto, de nieuwe heeft me nog niet overtuigd
@tenif: de nieuwe is door het niet meer zo dominant zijn van de plastic plaat aan de zijkanten voor mij juist een heel stuk mooier.
Is dat geen a5 cabrio?
Het antwoord der antwoorden: ik woon namelijk in Namibie, Windhoek om precies te zijn. Hier testen Mercedes, Audi en VW veel modellen ivm het fijnstof en niet zozeer de hitte. Soms gecamoufleerde modellen, soms niet zoals nu. Die R8’s rijden hier al zeker 3 maanden rond, ook de dichte versies. Kans is klein dat geheime autos worden gespot aangezien ze vooral op een zeer stille onverharde weg tussen Windhoek en Swakopmund testen, de C28. En oh ja, Namibie is al heel lang een favo plek voor de super cars. De allereerste McLaren F1 werd hier namelijk getest en per ongeluk afgeschreven ook…..http://jalopnik.com/the-amazing-story-of-how-the-very-first-mclaren-f1-was-509071250

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).