Verstappen bereidt zich voor op eerste Grand Prix

Auteur: , 17 Reacties

Vanaf het volgende weekend barst de F1-gekte weer los. Max kijkt -net als wij- halsreikend uit naar zijn eerste race van het jaar.

Verstappen bereidt zich voor op eerste Grand Prix

Vanaf volgende week mag de 19-jarige Red Bull-coureur laten zien wat hij in huis heeft voor het nieuwe F1-seizoen. Op zondag 26 maart zal de eerste Grand Prix van dit jaar worden verreden in Australië. Max vliegt ergens deze week naar het land om zich in alle rust klaar te maken, hij zegt een aantal dagen nodig te hebben om zich voor te bereiden. Onder andere het tijdverschil is wennen en het feit dat het de eerste race betreft, aldus de coureur op zijn website.

Verstappen zal, tenzij hij een stunt weet uit te halen, niet de meest favoriete coureur zijn in Melbourne. Voor teamgenoot Daniel Ricciardo is dit een thuiswedstrijd en dus zullen de Australische ogen vooral op hem zijn gericht. Max zegt dat de eerste race altijd zeer opwindend is. Het is uiteraard voor iedereen weer even wennen, mede dankzij de nieuwe regels is nu nog niet te zeggen wie de best presterende auto heeft.

Nederlandse en Belgische fans die een Grand Prix van dichtbij willen meemaken zullen nog even geduld moeten hebben. Het circus zal pas eind augustus neerstrijken op Spa-Franchorchamps. Er zal dit jaar geen GP in Duitsland worden verreden.17 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Beetje een gang vol open deuren intrappen, dit artikel.
@meneer: Clickbait… je weet toch…
@meneer: Dit artikel staat op meerdere sites. Is gewoon een interview dat Max heeft gegeven. Waarom zou AB dat niet vermelden?
@berlinetta: kort interview dan.
De gekte erin houden, meer bagger graag, wij gaan er goed op! Keep up the good work
Ik ben benieuwd. Ik reken ook op flink wat incidenten. Auto’s zijn behoorlijk breder geworden dus inhaalacties kunnen best nog wel eens verkeerd ingeschat gaan worden. Ik dacht dat de bredere banden voor de pitcrews ook een uitdaging zou zijn, maar bij de tests leek dat net zo vlot als eerder te gaan.
Vandaag nog over het circuit gereden. Ik ben voor Max hoor, maar Daniel is wel een goeie tweede.
Vorig jaar hadden ze een replica van de RB12 in de stad gezet. Ik zal kijken of ik van de week de RB13 kan vinden.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Max bereidt zich voor. Dat verwacht je niet toch?
Jaja, we weten het nu. Nog 1 week.
Hoe laat moet de wekker eigenlijk?

Ga voor eerste keer eens proberen uitzending te kopen. Heb geen ziggo. Of is er ergens goeie stream?
@ijoost: Als je iemand met Ziggo kent gewoon hun account gebruiken op Horizon Go app. Werkt prima en met Apple TV of Chromecast prima maar TV te streamen.
@quincy: mijn ervaring is dat dat hapert als een dolle.

Op iPad kijken kan nét. Dan ook nog streamen naar tv geeft alleen maar ellende
@ijoost: Ik kijk het via een Nederlandse VPN in het buitenland. Werkt prima bij mij, alleen de kwaliteit is niet spetterend.
Nieuwsflits F1 coureur beried zich voor de week voor de race. Max is toch wel controversieel, volgens mij doen andere coureurs dat niet…
Dat het maar snel volgende week is. Kan niet wachten.
Ik heb er zin in

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).