Video: Arabier patst in Aventador met deuren open

Auteur: , 41 Reacties

Welkom in Londen, de stad waar ook dit voorjaar de Millionaire Boy Racers weer zullen patsen in hun supercars.

Aventadorpatser DeLuxe

Het begint allemaal niet heel origineel: meneer rijdt een beetje agressief rond, jankt af en toe de motor in de toerenbegrenzer om het niets vermoedende winkelend publiek de stuipen op het lijf te jagen en that’s it. Niet bijzonder boeiend allemaal, een Aventador is in deze luxere winkelstraten net zo uniek als een London Cab.

Lamborghini’s en vleugeldeuren zijn als Robin en Batman, als boterhammen en pindakaas, als Rafael en Sylvie. Of Sabia. Whatever: ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En het voordeel van vleugeldeuren is dat je ze open kan laten tijdens het rijden, zodat iedereen je Arabische bips goed kan zien zitten als je door Londen blaast met een lekker deuntje uit je thuisland uit de speakers. En die witgeverfde Pino-bekleding kan je ook alleen op deze manier goed showen natuurlijk.

En dan volgt onvermijdelijk de gewetensvraag: zou jij ook op deze manier gaan lopen showen als je een Aventador had of is dit de ultimate patsermove die je echt zou vermijden?41 reacties

jahoor ik zal er zeker wel lekker mee rond rijden en mensen hun ogen uitsteken, maar om nou met me deuren zo open te rijden nee dat dan weer niet.
@spykerboy: Gewoon nieuwsgierig: Wanneer er dus iemand in een mooie auto erg veel aandacht trekt hebt jij het gevoel dat je ogen uitgestoken worden? En waar kijk je naar? Naar de auto of naar die vent?
@BrutaalAapje:
Yep, als ik een mooie auto zie dan denk ik idd, zo da’s een mooie auto. Zonder dat het verhaal erachter of de eigenaar mij boeit.
Een Aston rijder kan bij mij wel op een duimpje rekenen.
@BrutaalAapje: gewoon het feit dat ik er wel 1 heb, en 99% van de mensen die naar mij kijken het never nooit kunnen betalen :)
@spykerboy: Nah, laat me maar weten wanneer je 1 voor de deur hebt staan. Kom ik hem bewonderen… ;-)
@BrutaalAapje: voorlopig nog niet helaas :(
@spykerboy: Misschien moet je de lat iets lager leggen. Er zijn zoveel gave 2e handsauto’s die een zelfde soort gevoel kunnen opwekken. Ik heb een lijstje in mijn hoofd van auto’s die ik graag zou willen hebben en opzich betaalbaar zijn. Ik denk dat jij ook zo’n lijstje hebt. Ik zou bijv. wel een Nissan 300ZX model ná 1990 willen hebben.
@BrutaalAapje: oo tuurlijk, en ik bezit ook 1 van die auto’s uit het lijstje, maar trekt never nooit zoveel aandacht als een nieuwe aventador of 458 italia of wat dan ook….
@spykerboy: karma
Ik zou wel een beetje showen hoor, maar de auto valt van zelf wel op :)
Hij zal de optie sluitbare deuren wel zijn vergeten…..
Vraag me af of andere eigenaren, na dit filmpje, beseffen dat ze niet met deze Ali G geidentificeerd willen worden en hun auto te koop zetten.
Ach laat ze nog maar even spelen, zodra de olie op is lopen ze in al die landen gewoon weer met een stokje achter een kudde geiten aan.
@cocksdriveaudi: of ze pleuren heel die zandbak vol zonnepanelen.
@cocksdriveaudi: haha grapjas. ze lopen niet alleen voorop met olie productie, maar ook met alternatieve brandstoffen en technieken. ze zijn echt niet gek daar, als de olie op is (over een jaartje of 80/100 waarschijnlijk) dan hebben ze nog zat andere dingen waar ze bakken met geld mee verdienen.
@cocksdriveaudi: Meeste van die landen verdienen niet eens het meeste uit de olie, kuwait verdient bijvoorbeeld 2x zoveel aan buitenlandse investeringen dan ze van de olie verdienen!
@cocksdriveaudi: hahaha denk je dat echt, die arabieren zitten overal met een dikke vinger in de pap
onlyjealouspeoplehatevag
@cocksdriveaudi: Reken maar erop dat ze eerder de kraan, die naar Europa gaat, eerst dichtdraaien, voordat zoiets gebeurd… Wij zullen dus eerder diegene zijn die vaker gebruik zullen maken van hun fiets.
Als ik zou willen patsen dan had ik überhaupt geen Aventador genomen. Een Aventador is van zo’n infantiel niveau. Beetje hetzelfde als rondlopen met knalrode beats by Dre koptelefoon.
Saai grijs, zie hem liever in het rood of lichtblauw.
Als je dan zo nodig met je deuren open moet patsen, ga dan een beetje cool zitten.
Nu is het net alsof hij op het schijthuis zit. Die bloemetjesgordijn bekleding maakt het er ook niet ruiger op.
Ik vind persoonlijk wel erg zielig. Dat je een aventador heb oke, maar dat je per se met de deuren open wil rijden is echt zielig.
Bizar hoe hij twee deuren weet te sluiten! Lange armen deze Arabier :0
De Aventador is een hele mooie bak. Een hypercar. Ik kan me prima voorstellen dat wanneer je de centen hebt zo’n bak koopt. Ik hou zelf van wat subtieler supercars en zou gaan voor een Aston Martin. En ik zou er zeker niet als een malle aap in gaan rijden. Ik zou ook niet gaan posen. Want laten we eerlijk wezen: posers zijn te sneu voor woorden….
@BrutaalAapje: Als brutale aap lijkt me niet veel beter..
@hamerhaai: Ooops, heb ik je op je teentjes getrapt?
@BrutaalAapje: Wil je een aap? Hierbij krijg je hem :)
*BrutaalAapje geeft Hamerhaai een ijsje met gekleurde sprinkels en een aait over zijn bol*
@BrutaalAapje: aait = aai (editknop?)
@BrutaalAapje: Lief! Blij mee :)
Hij doet dit waarschijnlijk omdat iedereen die graag wil een rondje mee mag rijden! Dus dan is het eigenlijk best een aardige kerel.
Pffff wat een paupers eigenlijk.

Zo’n wagen moet je uitlaten op het platteland van Engeland, kun je heerlijk cruisen.
En voor de rest hou ik mij maar wijselijk stil over deze mannen van Arabische afkomst.
@bofkont: definitie van pauper; komt uit een arm gezin, weinig geld

Als jij deze gozer een pauper kan noemen moet jij volgensmij bill gates zijn
@nooffence: dat begrijp ik heus wel, ik bedoel het meer in figuurlijke zin.
Deze arab boys zwemmen in het olie geld.
Waarom wordt hier ùberhaupt aandacht aan gegeven?

De dubbele moraal van de Westerse wereld en de Arabische wereld mooi in beeld gebracht.
Ik vind het eigenlijk maar patserig gedrag, maar die hoes over de stoel en de foute muziek maakt het dan toch weer grappig. Misschien is het ook als grap bedoeld.

En ik blijf erbij dat ik dit de saaist klinkende V12 ooit vind.
Retard.. Jammer dat deze Audi het af legt tegenover de echte supercars..
Het seizoen is weer begonnen!;)
wat een lekkere dikke baK!
deuren zijn dik! :)

ik zou alleen niet daar gaan rijden, ik zou een circuit afhuren met mijn poen, mijn maten uitnodigen en 10 setjes michelin laten afsturen.

en dan een dag gummen!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).