Video: bejaarde Duitser in 5 Serie sloopt wasstraat

Auteur: , 29 Reacties

Een Duitse opa van 75 heeft eergisteren in Hannover het wereldrecord 'snelste wasstraatbezoek ooit' verbroken. Met een geschatte schade van 2 euroton was het tegelijk ook een behoorlijk premium poetsbeurtje. Maar goed dat de man in zo'n ontzettend 'premiume' BMW 5 Serie reed.

Daar gaat 'ie

En nou niet meteen beginnen te schelden op die gare bejaarden die gas en rem maar niet uit elkaar kunnen houden, want deze oude baas kon er in dit geval helemaal niks aan doen. Hij werd achter het stuur onwel, toch een vrij legitiem excuus voor een dergelijke autowasserette-slooptocht.

Toen een medewerker net klaar was met het voorbewerken van zijn auto kreeg de man het signaal rustig door te rijden, de straat in. Dit ging echter allesbehalve rustig, zoals je op de video kunt zien. Behalve de inventaris pakte zijn 5 Serie ook nog even de Renault van een onfortuinlijke klant mee. Shit happens.

Volgens het politiebericht is de oude baas naar het ziekenhuis afgevoerd, waar hij nu nog in kritieke toestand ligt. Hopelijk ontwikkelen de systemen die het onwel worden van mensen detecteren zich een beetje voorspoedig.29 reacties

Hopen dat t goed komt. Die gast schrok zich vast rot.
@rotjeknor: Waarschijnlijk niet. Het lijkt me dat hij o.a. buiten bewustzijn was.
@mout: Je bent niet grappig
@Mbaas: ? Nee, natuurlijk niet. Ik ga er gewoon vanuit dat als je onwel bent, en je niet precies voelt welke pedalen je intrapt, dat je dan ook niet veel mee krijgt van de gevolgen.
@mout: Met hij bedoelt hij natuurlijk de wasstraat medewerker. Ik ga er vanuit dat die man bewusteloos is en daardoor het gaspedaal indrukt en daar dus niet meer van schrikt. Maar als je niet grappig probeerde te zijn neem ik het terug, zo ben ik dan ook wel weer
@Mbaas: OK. Vandaar het gebruik van ‘gast’. Vond het al vreemd voor een oudere, zieke meneer.
Kan gebeuren, hopen dat de man er weer bovenop komt.
Dit geeft wel een heel andere betekenis aan speed wax.

Verder hoop ik dat de beste man er zelf niet al te veel schade aan overhoudt
Hij probeert zelfs nog te remmen. Zo sta je voor de wasstraat je bimmer te poetsen en zo lig je kritiek in het ziekenhuis. Arme man.
zielig voor die man
@sandervolvo: zielig voor die bimmer
Nog een reden om geen gebruik van een wasstraat te maken.

Hoop dat hij beter wordt…
Dit zal je maar gebeuren.. kan iedereen overkomen, helaas
Is 200.000 niet een beetje overdreven..?
@fant: Machinerie is niet goedkoop laat staan al die hulpdiensten.
@fant: Zo’n ding loopt nieuw al gauw in de miljoen. Dus 200k voor een zooi verbogen armen en borstels + zeer waarschijnlijk kortsluiting etc. zit je zo aan denk ik.
Tjah wat moet je hierop nou zeggen?
65+ rijbewijs afpakken?
@thomcarspotter: Dat is wat kort door de bocht, mijn opa is 80 en rijdt nog elk jaar naar Portgual. Neemt niet weg dat ik mij dood erger aan die grijze bossen haar die boven de stoelen uit vlokken. Er moet gewoon vaker en strengere controle komen.
@Mbaas: elk jaar een 5 rijlessen voor 70+ zou het geen kwaad doen, vind ik…
@thomcarspotter: Nee zeker niet. Er mag veel strenger gecontroleerd worden. Oude mensen zijn zo onvoorspelbaar in het verkeerd, behalve dan dat ze alles sloom doen.

Er rijden nu veels te veel mensen rond die eigenlijk niet meer zouden mogen rijden, en er zijn nog veel meer mensen die niet meer kunnen rijden en ook niet rijden, maar wel mogen rijden
@Mbaas: Ik erger me persoonlijk aan BMW-rijders en die hun richtingaanwijzers nooit gebruiken, hun auto op een fietsuitrit parkeren en op je bumper kleven. En die hebben zelden grijs haar.
@dafmaf: Beetje andere discussie, niet?
@Mbaas: Neuh. Irritant gedrag in het verkeer is niet voorbehouden aan grijze kuiven.
“Hopelijk ontwikkelen de systemen die het onwel worden van mensen detecteren zich een beetje voorspoedig.”
Doet BMW al.
http://www.youtube.com/watch?v=IsmNuAWXmaI
Rot voor die vent. Hoop dat ie ’t nog aan z’n kleinkinderen kan navertellen..
Heel vervelend voor die man en de eigenaar van de wasstraat. Eens te meer een bewijs dat mensen boven de 70 niet meer zelf mogen/kunnen rijden.
@ropbp: hoezo jij kan toch ook onwel worden achter het stuur. Daar hoef je geen 70 plusser voor te zijn het kan iedereen overkomen
Vervelend voor die ondernemer, want zijn wasstraat is en kapot en hij moet een tijdje dicht…
@FrankypankyV8: Dat betaalt je WA-verzekering uiteindelijk toch, inclusief gederfde inkomsten? Kan alleen wel lang duren en dan kun je inderdaad failliet gaan, als je pech hebt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).