Video: doe een rondje Brands Hatch met de BMW M4

Auteur: , 14 Reacties

Stilstaand hebben we BMW's nieuwe M4 al veel gezien, echte actiebeelden ontbraken nog. De Duitsers brengen hier verandering in door de auto het circuit op te sturen.

BMW stuurt eigen rijder Andy Priaulx met de 431 pk / 550 Nm sterke coupé een vochtig Brands Hatch op om het nieuwe M-product de hemel in te prijzen en en passant nog even een nieuwe laptimer-app te pluggen. In een marketingvideo waarin onboard beelden en een goed ingestudeerde toelichting (met alle juiste termen) worden afgewisseld met hippe animaties en een voice over zien we onder andere dat de 1.500 kilo lichte M4 prima dwars kan, mocht je daar nog aan twijfelen.

Ook met het geluid lijkt het wel snor te zitten, alleen weet je bij BMW nooit of dit nou de motor of een gepimpte geluidsopname is. Voor een turboblok draait de zescilinder in ieder geval wel bijzonder veel toeren, en mocht de sound tegenvallen, dan is er altijd nog Akrapovic.

Ter informatie, vanaf 105.000 euro heb je zelf een M4 op je oprit staan. Mocht je de video met Priaulx willen zien, die staat op autojunk!

KLIK14 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Valt nog weinig te horen. Wat een gezeik over hoeveel gas hij geeft. Ik wil gewoon brutaal gejakker over de ring zien zonder gezever.
@paulaner: amen!
Die app lijkt mij wel leuk… Al moet ik dan eerst een M4 aan schaffen en ik denk niet dat mijn saldo toereikend is:-(
Dit is duidelijk een reclame filmpje van BMW voor de app en mogelijkheid van uitlezen van deze data in een app om de M4 te promoten.
Wat een zeikfilmpje. Dat die vent gewoon zo’n smoel houdt en die wagen eens goed af jakkert zoals het hoort.
-edit: daar hebben we een apart topic voor-
@stefstuntpiloot: goed omschreven, ben er zelf ook al bij sinds 2004 en nog steeds fan.
Die vorige M app was ook echt waardeloos. Koppelt die app aan de auto of gaat het weer via gps? Dat werkte namelijk voor geen meter. Tijdje geprobeerd met de M5 maar sloeg nergens op. En doe het filmpje nou nog is, maar dan met een drifter dr in. Dat ie hard rondjes kan rijden geloof ik wel. Sideways action!!!!
-edit: thanks, klopt. we houden het ontopic-
Wel een lekker kleurtje op die M trouwens. Dat met zwarte velgen, de goudkleurige remmen en een cognackleurig interieur zou mij verliefd laten worden.
Godver wat is ie toch mooi… Enigste auto die ik nog een keer moet hebben of een M3
Ik zeg : top-appje !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).