Onyx Range Rover Sport San Marino

Auteur: , 8 Reacties

Na diverse andere tuners heeft ook Onyx even met zijn groene Ierse vingers aan de nieuwe Range Rover Sport gezeten, en dit is het resultaat van die make out session.

Eerst het grote werk, dan de ‘kleintjes’, zo luidt het devies: na de Aspen Ultimate Extreme Dunkforce Megatron Bespoke Custom Series Yo moest ook de iets kleinere Range, de Sport, er aan geloven. Pimpin’ ain’t easy?

Onyx meet hem een volledige bodykit aan, met veel carbon, en ander lichtmetaal bovendien. De prijzen hiervan lopen uiteen van een kleine 12.000 (Stage 1) tot 24.500 euro (Stage 3), ex. belastingen. Vermogenskitjes worden vooralsnog niet aangeboden, maar die kan je eventueel wel bij Startech kopen bijvoorbeeld.8 reacties

Als er iemand tussen de 12.000 en 24.500 in de put wil gooien, vrijwillig ik op het op te vangen!
Wat een lelijk geval! Ik vindt hem standaard toch mooier!
Ik hou van range rovers, ik snap alleen niet waarom ze lelijk worden gemaakt door die petjestuners. Dat ligt namelijk niet in de aard van die auto’s.
@v12powerr: ik dacht precies hetzelfde !
De Sport-versies van de huidige Range Rover vind ik echt niks, en al helemaal niet als je er een plasticboer op los laat.

Moest ik het geld hebben; 5.0 v8 Range Rover, graag!
Oei, die zou ik niet kiezen maar om ‘m nou van mijn oprit te trappen? Is deze ook weer gebaseerd op de Discovery of niet?
mrcarfreak via iPad app
@poursuivant: nee, de vorige generatie sport wel maar deze niet meer. Deze heeft een volledig aluminium chassis.
Zoals bij elke SUV tuning: doe mij maar het origineel…
De enige die ik me kan herinneren die ik tof vond was een Range Rover van Overfinch, toen ze samen met geweren fabrikant Holland&Holland een uitvoering maakten. Maar ook die was behoorlijk nutteloos.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).