Video: duik achter de schermen met LaFerrari

Auteur: , 12 Reacties

Ook zo benieuwd hoe alle gelikte beelden die de lancering van een nieuwe hypercar begeleiden tot stand komen?

Camera, spot, actie!

Het is nog geen sinecure om een PR-totaalpakket aan te bieden bij een blikvanger als de LaFerrari. Er zijn duizend-en-een kleine dingetjes waar je rekening mee moet houden, en een foutje is snel gemaakt.

Naast een leger aan poetsdudes die elk mogelijk stofje dat de koets van de LaFerrari dreigen te penetreren moeten wegjagen is er ook een fotobrigade aanwezig, die de supercar van zijn beste kant moeten fotograferen. Hoe zit zoal in zijn werk gaat zie je in deze VIDEO.

KLIK!
12 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Krijgen we nu ook al the making off van reclames? Wat is het volgende, kunnen we de reclames bekijken met audio commentaar van de regisseur?
@notsobig:
the making off the making off….
@notsobig: nee, de making off van de regisseur
@koenh: Making of extended director’s cut met bonus-features dacht ik zo..
@notsobig: en jrk68 en koenh: het is making OF. OT: al maken ze een miljoen afgeleide filmpjes, het onderwerp wordt er niet minder om.
@Forza:
Yep, dat blijft imo een lelijk hok….
@notsobig:

Zeik niet zo.
Als student-AV kan ik dit waarderen.
Nou Ferrari waar blijven die foto’s dan, want tot nu toe zijn het alleen maar die renders die zijn vrijgegeven. Ondertussen heeft de halve planeet de auto kunnen fotograferen op Genève, maar officiële echte foto’s blijven nog uit.

Als ze daar eens mee opschieten kunnen wij (de photoshop community) ook weer aan de slag om nieuwe versies bij elkaar te dromen. We hekelen de renders en de beursfoto’s.
@Dev: Echte buitenfoto’s doet Ferrari altijd zodra de pers er mee gaat rijden.
Misschien dat ik nog moet wennen aan deze auto qua design.
Zo, lekker duidelijke making-of zeg. Je ziet inderdaad precies hoe ze alles hebben opgenomen:/. Dit is gewoon een productie an-sich. De volgende een making of van de making of? Ook dat commentaar van de producer waarin hij uitlegt waarom de locaties gekozen zijn, wat voor technieken er gebruikt worden en een verhaaltje over de geheimhoudingsplicht van het schieten van zo’n promo komen op een erg interessante manier naar voren. Tevens zijn de rauwe behind-the-scenes shots buitengewoon. Niet te vergeten waarom de producer heeft gekozen voor deze invulling met het budget wat hij beschikbaar heeft. Making-LaFailio. …
Duidelijk te zien dat pininfarina niet van de partij was. Erg jammer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).