Dit is de BMW 4 Serie, poedelnaakt.

Auteur: , 53 Reacties

De nieuwe Bimmer-coupé werd in 435i-uitmonstering gesnapt tijdens een nachtelijke reclameshoot in de VS.

BMW 4 Serie gesnapt!

We zagen hem al eens een vrachtwagen inrollen, met een klein lapje stof over neus en billetjes, maar dit is dan hoe hij er uiteindelijk uitkomt te zien. Niet heel verrassend, na het concept dat we in Detroit zagen, maar niettemin heet.

Op sommige foto’s lijkt de kont wel wat smal te zijn, maar dat kan ook de hoek zijn natuurlijk. De voorbumper komt redelijk overeen met de lijntjes die ook al in de opgedoken foto’s van de 5 Serie facelift zagen.

De vraag is nu alleen wanneer hij aan het grote publiek voorgesteld gaat worden. Zal het al op de New York Auto Show zijn, die volgende week begint? De nieuwe 4 zal er in eerste instantie alleen als 28i en als 35i komen.

Alle spyfoto’s zijn te zien op Bimmerpost.

Met dank aan iedereen voor de tips!53 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ik neem aan dat ‘ie in europa ook gelijk met andere motorisaties komt of niet? Schitterende wagen! :)
@C220AMG:
Dit doet BMW wel vaker, eerst de zwaardere motoriseringen en dan staps gewijs naar beneden uitbouwen.
Ik vind hem wel heel fraai, hij heeft die gestrektheid van de jaren70/80 6-serie. Sorry ik ben niet zo goed met die oude fabriekscodes.
@jrk68: de E24 bedoel je denk ik. Een prachtig ontwerp is dat.
Ja BMW jullie kunnen het nog!
Daar hoeft geen laken overheen….
@jrk68: hoogstens om hem te beschermen tegen al die “Fap”-(?)-jeugd hier.
Doe de 35i dan maar!
Ziet er prachtig uit! Nog beter geslaagd dan de BMW 6-serie waarbij ik de achterbumper minder geslaagd vind.
Prachtige coupé zeg ! Graag de ‘M’ versie, dank u.
@lemans96: Ik denk dat ik met een ‘gewone’ 435i ook al dik tevreden ben hoor :)
@potver7: Tuurlijk. Dan ff bij Alpina langs brengen. ;-)
Heel mooie wagen!
Nu nog even een tumor vanachter opzetten, en de 4 GT is klaar. Nee hoor, laat die GT maar achterwege. Maak liever de M4, dat wordt pas een mooi ding!
@kapiteinaudi: Hier zal geen 4 GT van gemaakt worden. Alleen nog een cabrio en een GC.

Prachtige auto, maar dat zijn coupés van BMW altijd vind ik. Ik weet wel nog niet of hij de E92 kan overtreffen. Maar we zullen het binnekort zien.
@berlinetta: op gelijke hoogte met de E92 kan wel maar de E46 overtreffen, wordt erg moeilijk.
Ik wacht met mijn negatieve woordenschat op de GT versie. Want op deze beemert valt niets op of aan te merken. Naja: dat ie niet bij mij voor de deur staat,.. Dat vind ik wèl jammer.
Hier komt geen GT versie van, maar wel een GC versie.
Ik heb al een klein beetje een idee hoe de M4 gaat worden… Mooi! Heel mooi! :-)
Mooie 3-serie coupé ! Jammer van die sleufjes voor de voorbanden…brr…
Net een Audi, maar dan agressiever.
I like.
@niic: Waarom is deze dan net een Audi? Dat moet je me eens uitleggen.
@niic: AUDI? het design is gewoon typisch BMW hoor. prachtig!
@niic: Dat mochten ze willen bij audi. Dat hun modellen ook maar een greintje van de personaliteit van een BMW zouden bezitten.
Wauw.
Ik vond de e92 mooier. Die zag er slank uit. Deze is veel vierkanter en lijkt een beetje een kleine 6-serie.
wát een apparaat! prachtig :)
Wauw! Wat een bak! Dáááág, Mercedes en Audi!!
zoals ik van BMW gewend ben..
geweldig mooie wagen!
Hmmm toch wel duidelijk minder spannend dan het concept. Wel een mooie auto maar weet ook niet of ik deze daklijn nou echt zo mooi vindt. De huidige E92 coupe vind ik nog steeds een schitterende auto. Bij deze weet ik het nog niet. Echt de A5 en C-coupe overtreffen qua design doet hij zeker niet in ieder geval.
@Pordon: Meestal is een concept ook wel spannender. Maar schroef hier eens een M-pakket op en dan ziet het er al meteen beter uit. Misschien nog een leuk kleurtje erop et voila.

Wat betreft de concurrentie; overtreffen doet hij misschien ook niet. De A5 en C zijn beiden ook heel erg mooi. De A5 is echter wel een tikkeltje saai en de C is gewoon een sedan met 2 deuren minder. Jammer dat er niet meer veranderd is. Echter overtreft deze de andere twee op één cruciaal punt en dat is sportieve rijeigenschappen. BMW 4 staat voor mij dus altijd op nummer 1.
@berlinetta: Klopt, maar ik had er toch iets meer van verwacht nog. Overigens ben ik bij de laatste BMW’s geen fan van het M-pakket. Op de 5 en 6-serie maakt het de auto er niet mooier op. Qua rijgedrag is persoonlijke voorkeur het belangrijkst… Ik zal dus voor de C-coupe gaan.
Mooie auto, maar 4-serie blijft een beetje raar klinken vind ik, M4 helemaal.
@crackdavid: ach M3 en M4 zijn beide boutjes, het is eigenlijk vooral vreemd dat BMW haar snelle modellen naar boutjes noemt.
Wat hebben die ontwerpjongens bij BMW een makkelijke baan.

Een beetje veranderingen hier en daar whopaa op de markt.

Jammer van BMW ( 3serie, 4 serie , 5 serie en 7 serie lijken gwn te veel op elkaar)
@AMGS: Heb je wel gelijk in. Maar de Duitse merken beginnen dat allemaal te doen. Mercedes schroeft tegenwoordig ook overal dezelfde koplampen op. Enkel de achterlichten zijn nog echt verschillend. Toppunt blijft toch Audi; ik dacht dat ik laatst vanaf een afstand een A8 zag rijden, bleek het de “nieuwe” A3 te zijn. En nee, ik kan alle modellen van Audi normaal gesproken makkelijk uit elkaar houden.
BMW weet wel hoe mooie coupes eruit moeten zien. De 6-serie is schitterend en deze nieuwe 4-serie is minstens zo mooi. Jammer dat er waarschijnlijk wel weer een oersaai interieur inzit, zoals elke BMW.
Ik ben ook wel nieuwsgierig naar de cabrio versie hiervan. De vorige was namelijk niet om aan te zien. Wordt dat trouwens weer een hardtop of gaan ze voor stof, net als de 6-serie?
ja maar we wisten wel hoe ie eruit zou zien met die fantastisch onnodige conceptversie die eerst kwam
hij doet me een beetje denken aan de oude 8-serie, mooie auto!
@mazdarx8: Zou op het kenteken daarom : MY 845 staan?
Heeft niemand die foto’s goed bekeken? Dat zijraam achter is veel te langgerekt en ziet er zo niet uit! Waar blijft de achterkant? Kan absoluut niet tippen aan de E92.
eindelijk weer eens een bmw die echt mooi is
Zó, valt dat even tegen! Na die echt prachtige concept had ik er echt meer van verwacht. Die hadden ze ongewijzigd in productie moeten nemen. Deze 4-serie op de foto’s onderscheidt zich niet echt van de rest van de modellen.

Gemiste kans..
Mooi ding! En dat voor een BMW..
Mooi ding.
Ik heb schrik van de prijs, gezien BMW zelf al communiceert hem meer upmarket te positioneren. En de vorige was al geen koopje…
Hele mooie auto. De relatief korte achterklep in combinatie met de lijn van achteruit doet me denken aan de 840i/850(cs)i Netjes hoor.
Mooie wagen maar ze hadden echt de concept zo moeten overnemen, want dat ding was werkelijk schitterend.
Ik zie het nut niet zo van deze auto… Niets op aan te merken hoor… maar het gaat wel heel erg de “Audi richting” op… alles lijkt op elkaar en tussen de modellen zit nu maar een paar centimeter verschil ipv een paar decimeter door dit model er tussen te plakken.
@kees66: dat is de bedoeling, bij welk merk is dat anno 2013 nu niet zo ? elk merk heeft zijn “eigen gezicht” en kenmerken waardoor je het kan herkennen.
Mooi hoor, echt een auto om niet mee op te vallen, je kan hem zo tussen de Audi’s bij de Volkswagen dealer zetten, wedden dat niemand het door heeft?
gelukkig hebben ze Bangle gedumpt !
Ik zag tijdens de uitzending van de Maleise Grand Prix op RTL (Duitsland) een reclame voor de nieuw 4’er. Spyshots zijn dus niet helemaal meer nodig, zo lijkt het. :-)
Goed bezig BMW!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).