Video: gummen met een Ferrari F50 in slomo

Auteur: , 18 Reacties

De bandjes van nineties icoon Ferrari F50 compleet oproken op een modderig Brits boerenerf, en dat dan filmen met een high speed camera. Laat dat maar aan Tax The Rich over. Waarvoor dank.

Gummen met een F50

Blijft een toffe feature, zo’n high speed cam. In haarscherp slowmotion zien hoe een knalrode F50 rubber neerlegt terwijl hij van zijn plek komt, of hoe de zeldzame opvolger van de F40 even wat donuts draait op de inmiddels welbekende binnenplaats van de mannen van Tax The Rich.

De jongens achter het Youtube-kanaal halen wel vaker rare fratsen uit met supercars. Bijvoorbeeld een Ferrari 288 GTO afraggen in een lege loods, met een Jaguar XJ220 een weilandje omploegen, rubber burnen met een Mustang GT500, een brute burnout maken met een Bugatti EB110 SS of een cursus rallyrijden met een Phantom.18 reacties

Grappig.
Nice
Nee, helpt niet. Ook in superslomo blijft het een lang niet mooie auto.
@rikkon: inderdaad, kansloos tov zijn oudere broer.
@9114life: Voorlopig kunnen wij alleen maar oordelen over het uiterlijk, de mensen die er wel mee gereden hebben zeggen dat het een van de beste ferrari’s ooit is. Een supercar in de ware zin van het woord.
@lambo4all: ik geef @rikkon gelijk en hij heeft het over schoonheid. Uiteraard is dit een fantastische supercar en waarschijnlijk 1 van de beste ooit dus snap uw reactie niet.
@9114life:
Kansloos qua looks… winning qua motor…!
@9114life: Gelukkig iedereen zijn mening. Ik vind dit overigens na de F355, de mooiste Ferrari die er is, en vind juist de F40 minder mooi.
Oh wat is zo’n F50 toch dik en mooi! Hoewel, de F40 is toch wel het mooist
In mijn ogen toch wel de uber ferrari.
Wat een beest
Vind zowel de f40 als de f50 niet mooi, maar god wat zou ik ze graag ooit bezitten zeg!! Eerder bruut dan echt mooi, net als dat een enzo bruter is dan een alfa 8C, maar minder mooi.
Het is niet de auto, de kut muziek helpt niet.
Ik vond de F50 juist altijd mooier als de F40. Ferrari’s zijn duur in onderhoud,Maken met koude motor zoveel herrie van zie je me niet dan hoor je me wel.Kijken zul je.Ik hoef ze geen van allen.(van voor 1970 misschien) Zulke fijne auto’s zijn het blijkbaar niet,niet comfortabel voor dagelijks gebruik ofzo.Ik hou me bij Aston Martin en Maserati.
Zeer zeer dik, alleen jammer van die gure Engelse omgeving. Een mooi zonnig Italië is mooier voor het totaal plaatje.
Persoonlijk ben ik minder gecharmeerd hoe deze man met zijn wagens omgaat, maar dat mag hij uiteraard helemaal zelf weten.
Zijn zoontje van 14 heeft ook wel een mooi leven, wat racen in een 458 ;)
Ze mogen het dan wel ontkennen, maar de man-met-baard achter het stuur (op 0,48 sec) lijkt toch verdacht veel op Harry Hunt (rallyrijder en zoon van een supercar verzamelaar).

http://www.ircseries.com/uploads/photobank_hd/seasons/2012/drivers/driver_images/Hunt_Prt_25.jpg
Het is hem ook :)
prachtig filmpje!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).