Video: Ken Box’ nieuwe Gymkhana-parodie is weer awesome

Auteur: , 11 Reacties

Na de release van Gymkhana 7, kon je je klok erop gelijk zetten dat Ken Box met z'n rijdende schoenendoos weer een fijne parodie in elkaar zou driften.

Ken Box

Natuurlijk is de wow-factor een stukje lager bij dit vervolg op het hilarische eerste deel, maar desondanks is de sequel (inclusief gorilla-pak, golfkarretje en lekker vergezochte beerpong-actie) zeer de moeite waard. Niet alleen vanwege de smeuïge glijpartijen, maar vooral omdat je er gewoon ontzettend vrolijk van wordt.

Maken de beelden je niet alleen blij maar ook hebberig, dan kun je proberen om een Crazy Cart XL op de kop te tikken. Dit geinige ding wordt helaas in beperkte oplage gebouwd, dus we kunnen niet met zekerheid zeggen of jij over een maandje ook rondjes om de kerstboom drift. De ‘gewone’ versie is meer geschikt voor kinderen, aangezien deze slechts berijders tot een kilootje of 65 kan vermaken.11 reacties

Serieuze skills heeft die kerel, doen ze erg tof!
via Android app
Whahahaha
Lieve Sint,
@balkanlul: dat was mijn eerste gedachte ook. Tjek even voor de gein de amazon.com commentaren voor dat ding. Doe maar niet dan.
Ken Box jonguh!
Hij heeft ook gewoon de achterkant van een Subaru
Geweldig gemaakt. Je ziet de lol en het prezier ervan af spatten
Smakelijk gelachen om vele dingetjes! 1
Blijft een baas nice production again.
Met kerst op dieet, dan moet die 65 kg wel lukken!
Wat een baas.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).