Renderings van de mogelijke LaFerrari XX ogen lekker scherp

Auteur: , 21 Reacties

Hij werd al zwaar gecamoufleerd gespot en de belangrijkste stats (1.050 pk, nuff said) waren al bekend, maar naar het precieze uiterlijk kunnen we voorlopig alleen nog maar gissen.

Naar het precieze uiterlijk inderdaad, want in grote lijnen zal Ferrari met de XX hetzelfde truukje uithalen als destijds met bijvoorbeeld de FXX op basis van de Enzo. Spoilertje hier, gewichtsbesparinkje daar, een paar extra plakkerige circuitbandjes en klaar is uw miljoenen kostende circuitspeeltje.

Het track-only beest waar Ferrari haar rijkste en meest loyale klanten mee gaat vertroetelen is al meerdere malen gespot op het circuit, en op basis van die spyshots en -vids heeft een handige designer deze platen in elkaar gedraaid. Aan jullie de keuze of de Ferrari’s hypercar mooier wordt van al die LaFlapjes.

Plaatjescredit: Daniele Pelligra21 reacties

Heerlijk!
Ik vind die ‘kleine’ spoilertjes achterop in ieder geval wel bruut. Denk dat ze ook wel een mooie deal hebben kunnen maken met Halfords om het nodige spoilerwerk uit de inboedel over te nemen.

Carbon-look je weet toch.
@jaapiyo: ik denk niet dat Ferrari die kleine spoilertjes gaat doen. Ik denk eerder dat de verborgen actieve spoiler het veld moet ruimen en plaats maakt voor één grote over de hele breedte. Daar krijg je veel met downforce van namelijk.
Open het portier, ga zitten achter stuur, push: execute, comp. start op, leun achterover en de rest v/d ronde gaat vanzelf. (vergeet de wekker niet te zetten)
Blijf hem niet mooi vinden.
@axel968: dat kan en mag, echter de keus indien van toepassing zou toch de Laferrari moeten zijn want waar geen twijfel over is is het gejank van die V12 die onovertroffen is, P1 eat your hart out
@thierryvth: Daar heb je gelijk in!
@thierryvth: Want een V8 en een V12 zijn hetzelfde natuurlijk.
@dennisjuh95: dat staat er ook niet, gaat om de keuze maar misschien hebben ze bij McLaren BMW nodig om een V12 te bouwen/kopen.
@thierryvth: Onovertroffen geluid van arie (V12). P1 eat your heart out (V8)?
Leuk dat de over-the-top wagen van Ferrari juist lekkerder wordt als je er ‘tuning’ op zet.
Moet je eens op een F40 proberen te doen!
@gregorius: F40 LM
@thierryvth: Ah, zo vet!
Hele dikke bak zeg! Die kleine spoilertjes zijn echt heel vet!
Beter hadden ze al de elektromeuk eruit gehaald, dan had hij misschien geen 1050 pk maar wel de leukere circuit auto..
Maar ja, 1050 pk klinkt marketingtechnisch natuurlijk beter dan 800, wat ook voor de willekeurige sterveling die hem kan betalen al teveel is..
Breken die spooilers niet af met 300kg downforce op de reet ofzo
@dodge-hemi: Bij de Ferrari F1 zijn ze er dit jaar ook nog niet vanzelf afgevallen, dus ik gok dat deze twee kleine vleugeltjes het ook wel gaan redden. Je moest eens weten wat zo’n voorvleugel van een F1-auto aan krachten te verwerken krijgt en die zit met slechts twee kleine stokjes vast aan de neus.
LaXX
@Kvgorp:
Mag daar nog “eer” achter, dat effect heeft hij op mijn stoelgang..
Lekker hoor!
Ik zie mijn lievelingsauto (evah!) op de frontviewfoto.
F50

Ik vind de kleine spoilertjes niet heel erg mooi moet ik eerlijk zeggen. Zag em liever doorlopen als één geheel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).