Video: kleiduiven schieten vanuit zeldzame 599 SA Aperta

Auteur: , 16 Reacties

Wanneer er kortsluiting plaatsvindt tussen het brein en de portemonnee, gebeuren er de meest creatieve dingen. Aanschouw deze heren. Op hun vrije middag even een potje knallen vanuit een uiterst gelimiteerde Ferrari.

Ferrari 599 SA Aperta

De 599 SA Aperta (gelimiteerd tot 80 stuks) is misschien wel een van de laatste snoepjes geweest voor de fans van een tijdloos design. Want wees eerlijk. De FF’jes en F12’jes van deze wereld komen niet eens in de buurt bij deze dakloze kanarie.

Het geluid van een GTO, verpakt in een dakloos jasje. Geen V8 met een handicap, maar een 6-liter grote, onbehouwen V12 die hooligan-proof is. Die Italianen weten wel hoe ze lekkere spaghetti moeten maken.

De zeldzame SA Aperta zal bij de meeste eigenaren met liefde worden behandeld. De bestuurder in kwestie van de video vond het allemaal wel prima met die mooie woorden. Hij trapte zijn rechtervoet all the way down terwijl een maatje op de passagiersstoel wat kleiduifjes aan het neerknallen is. Voor de lezers die een deja-vu krijgen bij het zien van de omgeving. Ja, dit zijn dezelfde gasten die losgingen met een Enzo op de boerderij en een Wraith als grasmaaier gebruikten. Check de video van de gele herriemaker op kleiduivenjunk.

Met dank aan Arne voor de tip!16 reacties

Tja ach het is nog altijd beter dan hem levenslang opsluiten en er niet mee rijden
Volgens mij schiet hij nog raak ook ….
Wat zit er achter het stuur: erg blond, en kan echt sturen …
De 599 is in mijn ogen mooier dan de F12. Altijd een zwak gehad voor de 599, vooral een 599 GTO. Wat is dat een schitterende auto!
@viezefreddyw: helemaal mee eens. De 599 GTO is de perfecte Ferrari. Deze 599 SA aperta doet me daarintegen vrij weinig. Hetzelfde geldt voor zijn voorganger de 575 superamerica. Beide hartstikke dure en zeldzame auto’s maar mooi kan ik ze niet vinden. Dan veel liever een gewone 575 maranello of 599 gtb als het geld voor een GTO niet reikt.
Kunnen ze meneer niet laten helpen de IS even fiks aan te pakken? Schieten kan ‘ie wel.
Tja… gelimiteerd, maar mooi… mwa
@bietje: niet mooi?! Hoe mooi moet een auto dan zijn voordat jij hem mooi vindt?? Die ferrari is schitterend man!
@clarkson: vind je? ik vind een f50 nog bijna mooier als dit… (let op, bijna is in dit geval een ruim begrip)
@clarkson:

Over smaak valt natuurlijk lastig te twisten, maar laat ik het erop houden dat ik na de 288GTO en F40 qua design toch wel een beetje ben afgehaakt, maar ik de 458 wel weer fantastisch vond. M’n Octavia RS ruil ik uiteraard met veel liefde in voor die Aperta he ?! Laat daar geen misverstand over bestaan, maar ik ga niet uitgesproken jubelen over hoe prachtig die Aperta is… qua design/schoonheid heb ik dan nog veel wagens hoger op m’n lijstje staan.

Zeg maar.
@bietje: Ja mooier kan altijd. Maar dit is ook gewoon een mooie wagen.
Klant van mij heeft een rode 599 gtb. Dat was ook geen straf om er keertje naast te zitten.
Hij zal maar bij het laden van zijn geweer per ongeluk een gat in zijn vloer schieten :)
Mooie auto al zou ik zelf op een hele andere manier ervan genieten.
Wat een top filmpje. Hobby 2.0!
Heerlijk, kleiduiven schieten van uit je Ferrari die over een aantal jaar miljoenen opbrengt. + 1 voor deze man.
Niks mis met de 599, maar doe mij maar de F12. Wat een schitterend tijdloos design!
Ok√©……………….. En doorrrrrrrrr

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).