Video: Lamborghini gemaakt van loterijbriefjes

Auteur: , 10 Reacties

Als de loterij je geen Lamborghini brengt, dan maak je toch gewoon een Countach van loterijbriefjes?

Gemaakt van dromen.

Een mooie auto kopen. Dat zou ik doen als ik 10 miljoen in de Staatsloterij zou winnen. Helaas is dit, net als voor velen met mij, een wens die waarschijnlijk nooit uit zal komen. Gelukkig zijn er altijd nog positievelingen die van een verloren droom nog iets heel moois weten te maken.

Zo ook Adam Eckstrom, een beeldhouwer anex schilder. Hij verzamelde duizenden Chinese en Amerikaanse loten om ons grootste object van verlangen vorm te geven. Zijn droomauto is een Lamborghini Countach, de supercar die vanaf 1974 regelmatig ervoor zorgde dat vele jongens en meiden met een natte onderbroek wakker werden.

Dit is niet het eerste lootjesproject van Eckstrom. Het begon met een Hummer H3, de “meest belachelijke auto” die mensen volgens Eckstrom kunnen kopen. Hieruit ontstond een trilogie van dingen die mensen kopen als zij de loterij winnen: een droomvakantie, een droomhuis en een droomauto. De video vertelt het hele verhaal, maar wil je liever de Countach bekijken, klik dan even verder naar 5:30. (mirror)10 reacties

Van het geld wat er aan de loterij briefjes is uitgegeven hadden we best een echte kunnen crowd funden, wellicht een idee???!!!!! bij een nieuw Aston Martin model of zo.
Heel mooi gedaan
Alleen lijkt hij wat kort
Om dit topic overzichtelijk te houden, stel ik voor dat alle grappen over “deze is net zo brandbaar als een echte” in een reply op deze comment gezet worden:
@escort77: De Countach brande niet zo hoor, dat kwam pas toen VAG zich ermee ging bemoeien. De Countach deed het gewoon soms niet.
@norge: en de Miura dan?
Heeft tie alle nummers gekontroleerd?
Gekontroleerd… YEAH…
Binnenkort een nieuwe wrap trend?
briljant stukje huisvlijt, topic niet gelezen of gezien maar ik vermoed dat een vent na jaren van sponsoring maar de lol is gaan inzien van al die loten en dit is in elkaar gaan knutselen terwijl zijn wijf een soap zat te kijken.
Zal geen reet van kloppen maar ik zie het wel voor me
@yerrie: zijn wijf?? Ik vermoed dat je vrijgezel bent? Zo niet, heb ik te doen met uw partner!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).