Video: lompe boer in Gallardo sloopt bijna boom en man

Auteur: , 42 Reacties

Hier maar weer eens het bewijs dat niet iedereen met een 520 pk sterke supercar kan omspringen. Man, man, man....

Gallardo faalt

“Als een baas wegrijden in mijn Gallardo op garageplaatjes, dat doe ik wel eventjes, vrind! Geweun alle veiligheidssystemen uit, en gas op die lolly!”, aldus Faalmans in de volgende video. Zijn powerslide pakt alleen niet zo lekker uit, zoals wel vaker gebeurt.

Maar wat hij vervolgens doet is echt bij de beesten af: het gas blijft er op, hij stuurt de Gallardo wederom (!) naar de verkeerde weghelft, op een openbare weg die niet afgesloten is, en maait de man die hem ‘uitlaat’ bijkans omver. Wat een ontzettende boerenlul ben je dan?! Logischerwijs komt hij zijn auto niet direct uit, ik zou me ook de ogen uit mijn kop schamen, maar hopelijk heeft hij erna wel zijn excuses gemaakt.

Run, Forrest, run!

Ik zou hem voor straf de rest van de dag een Aygo laten rijden, de snoever.42 reacties

No good
Hij draait hem toch wel chique om zo, gewoon doen alsof het de bedoeling was. Hele kleine kans dat je er mee weg komt.
Wat heeft dit nou weer met boeren te maken?
@ruudw: Waarschijnlijk vinden ze boeren lomp. Maar wat nou als er geen boeren waren? Hoe kwam jij dan aan je oer-Hollandse kazen en je melkproducten? Daar wordt niet over nagedacht nee.
@autobart: zegt hij dan dat hij iets tegen boeren heeft, nee. Dus waar slaat heel jou verhaal dan op?
@jordy14: Dat zegt hij niet direct, maar iemand die zo’n actie uitvreet (ze noemen hem immers lompe boer) daarmee doelen ze erop dat boeren lomp zijn. Leren lezen knul.
@jordy14: Dat zeg ik inderdaad niet. Mijn vader is er zelfs een. Het slaat gewoon nergens op om boer als scheldwoord te gebruiken.
@ruudw: Waarom moet mijn reactie worden goedgekeurd?
@ruudw: Je zei het woordje ‘scheldwoord’
Hij houdt hem nog netjes in bedwang tijdens de slip vind ik..
Precies toch echt wel giftige dingen die Gallardo’s :)!

Ik had het zelf waarschijnlijk ook enkel gedaan als ik zeker wist dat de baan helemaal leeg was! En dan kan je na je faaltje toch ook gewoon gerust wat doorgaan op het gas? Die ene kerel ging hij net niet hebben als hij was blijven staan, en hij kon zelf ook nog een last minute uitwijkmanoeuvre doen als het nodig was geweest…

Al bij al een klein beetje overdreven tekstje naar hetgene dat het maar is! Ik heb simpele 320d’s/miata’s al gevaarlijkere stunts zien doen die dan nergens op het internet belanden…
@technopatat: Oh en die boer hoeft er toch ook niet bij? Ik kan veel landbouwers die allemaal stuk voor stuk veel verfijnder zijn dan 90% van de voetbalsupporters om maar een ander cliché te noemen ;)!
@technopatat:
Danku. ;)
In de eerste 6 seconden zie je al dat ‘ie geen gevoel in z’n poten heeft. Maar hij weet ‘m toch mooi te redden.
Die zag ik ook niet aankomen
Dat zag er wel spectaculair uit
Boeren hebben Unimogs geen lambo’s
Is toch een vrij normale manier van wegrijden?
@norge:
Straatje keren doe ik inderdaad bij voorkeur zo ja….
Lol…ik dacht dat die dingen toch redelijk foolproof waren na de overname door Volkswagen en implementatie van 4motion door (vrijwel) het hele Lambo gamma.
Je zou toch denken dat je hier geen last van hebt als je 4wd en tractie controle hebt
Ik vind het een mooie gecontroleerde drift, tot op de grens! Niks mis mee..
Wat een bitch.
Ach, zulke foutjes kan iedereen wel ’s maken.
@utr1984: want iedereen rijdt in een lamborghini.., ja inderdaad
@bakkertje10:
Je hebt echt geen Vaghini nodig om dit soort flaters te slaan hoor, met een oude Manta of BMW krijg je dit ook voorelkaar.
Dat is dan echter geen topic waard, dus dat zal je hier niet zien.
@jrk68:
Met mijn 17 jaar jonge punto no problemo hoor, volgas achteruut en ff draaien aan dat wieltje en hop daar gaat ie, zij het met minder geweld maar toch, en ook dan kijkt iedereen en niet uit jaloerzigheid vrees ik, meer uit afgunst….
Haha is wel eens wat anders om zo weg te rijden
Voor de eerste keer met 520pk op pad is dit niet vreemd, zeker als je <150pk gebakjes gewend bent waarbij je pedaal vol moet vloeren om een beetje vooruit te komen. Oefening baart kunst, hij weet hem toch netjes onder controle te houden.
Dit is net zo kansloos als iemand uitlachen omdat hij de auto af laat staan tijdens de 1ste rijles en dan zeggen dat hij een ongetalenteerde minkukel is.
@alcantara: Nee. Je weet met dit soort autos dat je voorzichtig moet doen. Totaal niet te vergelijken met een eerste rijles.
@alcantara: ik denk dat je iemand die nul rijervaing met zo’n ding heeft, maar wel op zo’n manier wil wegrijden, best uit mag lachen. Wat moeten we anders? Schouderklopje geven, schone luier geven en ’t ‘m nog maar een keer laten proberen?
Of als ‘ie wel iemand aanrijdt? Och, het was z’n eerste keer met 520pk, hij kan ‘r ook niets aan doen?
Een beetje LEO (lomp en onhandig), het was pas spektakel geweest als hij de boom wel gerooid had….
Ach, meneer de krullenbol die de Ferrari F12 testte voor AutoBlog rijdt ook niet <150 pk auto's, maar die reed 'm ook bijna een ravijn in. Ook een topic waard? :)
@utr1984: Dat was een soort van topic ja, de autoblog bloopers…
Flauwekul, doet die gewoon netjes
Volgens mij een groen kenteken, dus het zal wel niet zijn eigen Lambo zijn..
Dat is sws niet zijn eerste exclusive auto, en jullie zijn gewoon jaloers. De beste stuurlui zitten op het blog, toch? Probeer m zelf maar is te houden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).