Video: man met honger rijdt fietser bijna dood in Utrecht

Auteur: , 79 Reacties

Van de verklaring van deze brokkenpiloot zakt je broek gegarandeerd af.

Wegmisbruikers Utrecht

Redenen om wat harder te rijden dan toegestaan of een rood lichtje te skippen zijn er genoeg. Je bent wat laat voor een afspraak, je koter op de achterbank heeft z’n luier volgescheten, boetes worden toch niet opgestuurd enzovoorts. Als je echter bijna een fietser van z’n sokken rijdt moet je wel een heel sterk verhaal hebben om je hachje te redden tegenover de sterke arm.

Deze Utrechter mag op grond van het welbekende artikeltje 5 Wegenverkeerswet z’n rijbewijs inleveren na de fietser bijna tot moes te hebben gereden, en probeert eronderuit te komen met een ontzettend laf en slechts excuus. Bromsnor lijkt gelukkig niet onder de indruk en schrijft (naast het innemen van het roze papiertje/pasje) een paar fikse boetes uit voor verschillende vergrijpen.

Overigens blijkt onze eigen sir_smokalot over een bijzonder betrouwbare glazen bol te beschikken. In 2010 vroeg hij zich al hardop af of de kijkcijfers van Wegmisbruikers soms dalende waren, nu vier jaar later krijgen we van Koos Grandioos himself uitsluitsel via twitter.79 reacties

Ongelooflijk dit.
Al heb je honger/ramadan, eten ga je toch.

Gedraag je toch man, dat hadden ook ons kinderen kunnen zijn.
@marokkaanseheld: Wat bedoel jij met ”ons kinderen”?
@asmulders: begrijp niet…als men naar een westers land gaat, volg dan de meute en ga niet ramadanne
Blijft toch altijd weer een vraag hoe dit soort klootviolen eigenlijk ooit aan een rijbewijs hebben kunnen komen.
@RRRobert: Door tijdens het examen fatsoenlijk te rijden. Daarna zie je gewoon niemand die zich volledig aan de regels houdt.
@RRRobert: Gratis bij een pakje boter, dat mag duidelijk zijn… ;)
@RRRobert: Ze worden bij opbod verkocht in een lokaal koffiehuis.
@RRRobert: altijdgeslaagd.nl ?
@ronaldddvos: haha
@RRRobert: Die worden uitgedeeld in de moskee.
Die kijkcijfers kun je de dag erna gewoon opvragen, iemand hier met te veel tijd over?
Hard rijden snap ik, honger hebben ook, maar door rood licht vlammen met lichtsnelheid…dat is echt belachelijk.
@sulobb: Hard rijden snap je? wtf man. Hard rijden binnen de bebouwde kom snap ik dus niet. (Jonge) bestuurder realiseren zich niet dat ze met een moordwapen van pak ‘m beet 1400 kg onderweg zijn. Hard rijden doe je maar op een circuit of op de autobahn, niet in een stad met medeweggebruikers die minder ‘sterk’ als jou auto zijn.
@TimoBac: hard rijden is relatief. Hij zal het vast niet hebben over +20 km/h te hard in een 30- of 50-zone. Ik rij zelf ook vrijwel overal te hard, maar NIET op een woonerf, 30-zone of dicht bebouwde 50-zone. Op overzichtelijke wegen rij ik meestal tussen de 10 en 20 km/h te hard, behalve bij 50-zones (dan nooit meer dan 60 op de teller). Daar neem ik ook volle verantwoordelijk voor, ik ken de boetebedragen. Ik zal echter nooit te hard rijden bij wegwerkzaamheden of andere situaties waarbij er een verhoogd risico op ongelukken en dus letsel is. Dus nogmaals, het begrip “te hard” is echt relatief.

Overigens mag de klootviool hierboven van mij zijn rijbewihs voorgoed kwijt raken. Eventueel mag hij weer voor een rijbewijs in aanmerking komen na een theorie-examen, 40 lessen en een praktijk-examen. Dan mag hij van mij voor die tijd ook nog een EMG’tje volgen.
@TimoBac: Met hard bedoel ik niet 200km/u binnen de bebouwde kom ofzo. Jij houd je toch ook niet ALTIJD aan de verkeersregels?
@sulobb: Het feit dat ik me niet altijd aan de verkeersregels hou heeft niets met jou statement te maken. Zoals ej20g al zegt, op overzichtelijke wegen rij ik ook weleens 10 km/h te hard, en dat is natuurlijk mijn verantwoording maar binnen de bebouwde kom hoor je wat mij betreft geen kilometer te hard te rijden. Dan kan je nog zo hard zeggen dat je je verantwoording neemt maar die ballon gaat voor mij dan niet op. Dan ben je gewoon bezig met een poging tot doodslag.
@TimoBac: waar zeg ik ergens dat je binnen de bebouwde kom te snel moet rijden??? Jij bent me aan het veroordelen voor dingen dat ik niet denk of zeg (of schrijf). Ik zeg dat ik ‘hard rijden’ in het algemeen snap, maar ik raad het zeker niemand aan. Ik rij zelf soms eventjes bv 80-85 waar ik 70 mag, maar uiteraard enkel als ik zeker weet dat ik niemand in gevaar brengen. Als dat wel het geval Is, doe ik het gewoon NIET.
Dit is een blog en geen debat, waar je iedereen moet proberen te dissen en alles anders moet voorstellen dan het Is om wat aandacht te krijgen. Gelieve je hier aan te houden…probeer het tenminste een beetje.
@TimoBac: Minder sterk DAN …
En dit gebeurt per dag tientallen keren. Alleen is er dan niemand om zijn rijbewijs in te vorderen.
Idioot weggedrag natuurlijk. Ook idioot dat veel mensen hier meteen refereren aan extreem rechts populistisch geneuzel met ‘ terug naar eigen land retoriek’. Nee dan had Pim het nog goed bekeken: het zijn ONZE probleem-Marokkanen. Maar ja, lekker blijven kankeren op allochtonen, dan lost alle problematiek zich vanzelf op jongens!
@dawwg: ahum, als je je zwak voelt en niet scherp bent kan je volgens mij beter de auto laten staan. beter voor iedereen, niet? ;)
Gister gezien, wat een idioot -.-
Als dat zijn kind geweest zou zijn, stond half Marokko (of een ander Noord Afrikaans land) voor de bestuurder zijn deur.
Maar hij werd geplaagd… Ja dag hoor!
Vaak vind ik wegmisbruikers maar overdreven en suf, maar phew dat scheelde toch niet veel.
Haha zag ‘m gisteren ja. Wat een ontzettend shoarmarol! En die tweet van Koos Spee, tja sorry hoor, maar ’t blijft de grootste NSB’er van Nederland.
Ik vind dat wel tof om eens op een luie avond naar te kijken, jammer dat wij niet zulke programma’s meer hebben in Vlaanderen.

Hulde wel voor die agent, hoe dat hij die kerel aanpakt is gewoon top.
Nog mild gestraft met een paar boetes en het invorderen van het rijbewijs en een cursus. Hopelijk is het een uitburgeringscursus, daar hebben we het meeste aan in deze specifieke situatie.
@moveyourmind: dus omdat hij rijd als een mongool moet ie vertrekken? Als we daar een wet van maken is het straks uitgestorven in Nederland, gezien het aantal faalhazen op de weg.
Voor de Nederlanders maken we een eilandje op de Noordzee of zo?
@awesome: Reageren op zo’n reactie moet je helemaal niet willen. Don’t poke the (wilders) bear!
@awesome:
Hoeven we geen eiland voor te maken, de Rottemerplaat is groot genoeg, bij laagwater dan..
@awesome: Om eerlijk te zijn, deze idioot zou ik zelfs met alle liefde en plezier uitzwaaien. En met evenveel overgave zou ik in de haven staan te wuiven als de boot met Nederlandse idioten naar dat eiland in de Noordzee vertrekt.
via Android app
Ik heb flinke bezwaren tegen wegmisbruikers, vooral die belerende toon van André van der toorn is me een doorn in het oog. Toch blijf ik wel eens hangen omdat ze altijd aan het begin laten zien dat er aan het eind een mocro flipt oid. Ook
via Android app
@knipperlichtje: deze keer bleef ik door dit filmpje hangen. En voor het eerst deelde ik de agressie van André en agenten. Deze man is een idioot en het artikel 5 van 100% juist. Wat ik voor al zo cru vond was dat als de fietser even wat minder achteloos snel overstak, hij zeker geschept was
Saïd altijd geslaagd
Opsluiten en laten verhongeren…. weinig water en geen brood.
Die Patrick is een mooi ventje, hij maakt Wegmisbruikers nog enigszins kijkbaar.
Maar, echt… Wat een mongool is die bestuurder joh! Altijd van de achterlijke excuses in dit soort programma’s. “Die jongens gingen zo voor me, achter mij en zo” dat doen ze vast niet zo maar….
Om over de ramadan als excuus nog maar te zwijgen.
Rijbewijs afpakken en NOOIT MEER TERUGGEVEN
Onvoorstelbaar, dit zou voor mij een reden zijn om een gevangenisstraf te eissen, wat een randdebiel.
Hij zal die fietser raken……
Daar gebeurt het dagelijks, rechterrijstrook is voor bussen eveneens naar rechtsafslaand verkeer.
Omdat het een busbaan is pakt de flitser (links) de autos die door rood op de busbaan rijden niet.
In de stromende regen besloot ik vanmiddag laat over te steken bij een zebrapad met verkeerslichten, een viertal in een zwarte Golf V vond het helaas blijkbaar nodig om hun honger te stillen bij de KFC een paar km verderop met een snelheid van zeker 100 km door de Jan Evertsenstraatin Amsterdam.Fietser aan de kant,voetgangers die een extra DNA gelukkig konden aanwenden.Ik wil niet de Telegraaf retoriek uithangen;van waar was de politie nu”
Dit soort idioten waren,zijn er zullen er altijd zijn.
Wat zijn Nederlandse politieagenten heerlijk beleefd!
@gtwillem:
Ik vind dat hij zich nog netjes houdt, die man is zich net ook de pleuris geschrokken en zal best wat adrenaline door zijn lijf hebben gieren.
Doet hij dit in de VS dan hadden ze hem “at gunpoint” uit zijn auto gesleurd.
Agenten zijn soms net mensen..
Ik ben daar 5 jaar lang iedere dag overgestoken, en wat het nog stommer maakt is dat daar gewoon een flitspaal staat. Jammer dat ie die boetes niet dubbel kan krijgen…
haha hij had honger de shoarmadrol, wat een minkukel zeg.
@thomcarspotter Dan wordt wel het lekker rustig (stil) op de weg. :)
@406_V6 Laat dat water dan ook maar zitten, scheelt weer toch?
Snap de link naar de kijkcijfers trouwens niet. Dit soort programma’s zijn de laatste jaren zowat door iedere (commerciële) zender gekopieerd van Blik op de weg(belastinggeld). Dit soort programma’s zullen altijd kijkers houden vanwege het spektakel van je buren. De kijkcijfers worden evenredig (onder)verdeeld.
Jullie hebben wel allemaal gelijk, die actie was best gestoord, maar die bestuurder blijft tenminste rustig, werkt mee en erkent zijn fout… Kunnen precies veel mensen wat van leren
@fanatic: erkent zijn fout? Ik hoor alleen maar lulsmoezen. Dat is niet je fout erkennen, maar naar anderen proberen te wijzen en daar de schuld proberen te leggen.
@e1000bmw523i: Ok, hij herkent half zijn fout en probeert er zich uit te lullen. Ik heb mij mss verkeerd uitgedrukt. Hij is tenminste nog wat rustig en begint niet meteen te flippen gelijk er zo veel doen. (We krijgen ook wel altijd de ergste filmpjes te zien, het merendeel zal wel kalm blijven)
Als ik die kerel zo zie zou hij er goed aan doen de fiets te pakken. Hoe dan ook, dat rijbewijs mag hij wat mij betreft op zijn buik schrijven.
Als we de beste man moeten geloven is het dus gewoon de schuld van zijn geloof in zijn denkbeeldige vriendje….Zeer triest…. En over het feit dat ie rustig blijft: Het zou er gvd nog bij moeten komen dat hij boos wordt over zijn aanhouding…
Onvoorstelbaar onverantwoord moordend weggedrag dit.
De man rijdt 71 km/u. Gesteld dat hij zou willen stoppen voor de fietser heeft hij vooreerst een reactietijd van 21 m. alvorens de wagen maar begint te remmen. op droog wegdek heeft hij vervolgens nogmaals 25 m alvorens de wagen effectief stil staat. Totaal 46 m.
De fietser krijgt de volle 1,5 ton van de wagen aan 70 km/u over zich heen en wordt weggekapulteerd in het decor 50 m verderop….Overlevingskans: zero, nul, 0.
Zéér terechte interventie om deze man uit het verkeer te halen.
MAAR,
Evenzeer angstwekkend vindt ik de talrijke reacties van rascistisch allooi. Er rijden hier echt wel eveneens Nederlandse inboorlingen minstens zo idioot.
via iPhone app
@jodocus: klopt inderdaad, helaas. Dit soort gevallen zijn altijd altijd voer rechtspopulisten.
@gtwillem:
En werk voor de links populisten, die moeten het weer recht lullen.
Moeilijke jeugd gehad, dat soort terminologie.
Natuurlijk doet iemands achtergrond niet ter zake, ik ben elke keer weer blij als ik mijn dagelijkse ritje over de Vaillantlaan (Schilderswijk) weer heelhuids heb overleeft.
Verder is Den Haag best te doen, helaas moet ik eerst wel door die enclave heen..
@tupperware: ik heb 6 jaar lang elke dag over de vaillantlaan gefietst en nog nooit issues gehad. Als jij die wel hebt, ligt het misschien meer aan jou :)
@jodocus: 71 km/h = 19,7 m/s. Jij suggereert dat de reactietijd van de bestuurder zoals jijzelf dus meer dan 1 seconde is? Beetje langzaam, niet?
@reinier73:
jij bent ongetwijfeld een snelle jongen !
de gemiddelde chauffeur zal er inderdaad ruim een seconde over doen om het opdoemende gevaar visueel waar te nemen, te interpreteren en opdracht te geven aan de linkervoet om de gaspedaal te lossen en de rempedaal krachtig in te duwen… en dan moet ie niet aan het gsm’en zijn, aan het frunikken zijn aan de knopjes van het entertainment-systeem of in z’n neus aan het pulken, want dan is ie tientallen meters verderop…
Meneer stapt in, doet z’n gordel om… en? Rijdt weg?
Helaas gaat het niet altijd goed (ook in 030 toevallig)

http://www.autojunk.nl/2014/06/roodrijder-schept-fietser-in-utrecht
@sir_smokalot: Tsjongejonge… en dan zeggen ze wat van Russen die niks doen als er iemand omver gereden wordt…
@sir_smokalot: ik heb dit met open mond bekeken! Gvd bijna niemand die te hulp schiet!
De fietser maakt extra snelheid omdat hij de auto aan ziet komen.Dat heeft zijn leven gered.Ziet niemand dat?Hassan mag mij de jassan(terug naar eigen land.Nederlands spreken kan hij ook niet fatsoenlijk.Niet geslaagd voor inburgeringscurcus,lijkt me)
Had honger… Zo te zien kan hij wel wat interen…
hij komt nogal onverschillig over, zou me niks verbazen als ie gewoon weer instapt. In de gaten houden, deze (“heb geen woorden voor”).
Dit is ook lekker stereotypisch… BMW lichtgetintië ja weetje, ik weet het weetje, en ik werd gepest WEETJE!!! Maar de keerzijde is: dit was bijna een fietser WEETJE!!!
Wegmisbruikers, ik kijk het niet meer.
Ik trek het niet meer, dat belerende stemmetje van die presentatiekabouter, die iedere wegmisbruiker criminaliseert met zijn commentaar, en die preken van opa Spee.
Soms hebben ze inderdaad oetlullen op video, zoals dit portret, maar het hele sfeertje dat om dat programma hangt is voor mij reden genoeg niet meer te kijken. Ongeacht het tijdstip van uitzending.
Ik haal mijn politieoptreden quota tegenwoordig bij “Stop Politie (beetje jammer van de vele herhalingen)” en Blik op de weg.
Veel prettiger.
@n54coupe: je hebt gelijk. Zonder Papa Spee of die irritante bet-weter-kabouter zou het programma véél beter zijn. Ik snap niet dat ze die kabouter er al niet lang gelee uitgelazerd hebben. Ze kunnen zeker niemand krijgen voor dat baantje… (misschien wil Gordon het baantje wel…)
@n54coupe:

Stop politie kijk ik ook vaker.
Zijn eigenlijk allemaal oude beelden van blik op de weg.
Is leuk om die beelden van bijv. 1995 nog eens te zien, en hoe het nederlandse wegbeeld er toen uitzag.

Blik op de wg zelf kijk ik niet meer sinds leo de haas de weg is.


Stereotype BMW rijder: Te dom dat ie uit zijn ogen kijkt. Echt onvoorstelbaar dit soort volk.
Ze zouden een IQ + EQ test moeten invoeren naast het theorie-examen.

@fijnkonijn: Helaas zegt IQ niks over iemands capaciteiten om veilig aan het verkeer deel te nemen… :(
@potver7: is helaas waar. Daarom ook de EQ test. Iemand die zichzelf zo frigg’n fantastisch vind en van mening is dat “alle andere op moeten rotten van de straat” (het BMW rijder syndroom), wordt hopelijk opgemerkt in zulke tests.
Maarja, keep dreaming :-(
@fijnkonijn: o ja joh, is dat het BMW syndroom? Lijdt er nog steeds niet aan…

Maar vertel, wat rijd je zelf? De fiets? Al append zeker met je headset in op maximaal volume…?
Fietser zijn fout.
@norge: Que ? leg uit ????
zie dit filmpje op verschillende plaatsen terugkomen en ervaar de stelling als haatzaaien. hij is een verkeershufter. punt
Probleem bij dit kruispunt is daarnaast dat de flitspaal alleen afgesteld is op de twee stroken voor rechtdoor en dat de strook voor rechtsaf (welke tevens als busbaan voor rechtdoor in gebruik is) straffeloos misbruikt kan worden, wat regelmatig tot dit soort situaties leidt.
Holy sheepshit, wat een mongool.
Ik had het gezien jah, wat een mafketel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).