Video: Trucker doet een epic save

Auteur: , 24 Reacties

Vrachtwagenchauffeurs: soms halen ze het bloed onder je nagels vandaan. Bijvoorbeeld door voor de zoveelste keer de linkerbaan te blokkeren. Voor deze trucker kunnen we desondanks niet anders dan respect hebben.

Truck crasht net niet

Wie het nieuws een klein beetje volgt, hoort het regelmatig: een of meerdere rijstroken afgesloten door een gekantelde vrachtwagen. Is het dan echt zo moeilijk om zo’n ding recht op de weg te houden? Ja, dat is het inderdaad, getuige onderstaande video.

Rukwinden zijn misschien wel het grootste gevaar voor truckers, want die tientonner verandert al snel in een onbestuurbaar voertuig. Des te knapper is de save van onze trucker, die het asfalt erg dichtbij ziet komen, maar dankzij een engeltje op zijn schouder met de schrik vrij komt. Check de video op omwaaijunk.nl!24 reacties

via Android app
Bedankt voor de wijzende vinger, ik had niet door dat het de truck betrof. Ik vind het ook niet vervelend dat je je klauw precies voor de kantelende truck houd.
@knipperlichtje: hivemind
Maar wel het hek vernielen, vandaal!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Het zou ook kunnen dat de chauffeur z’n riem niet aanhad, door de cabine heen flikkerde en zich nog net aan z’n stuur vast kon houden. Dat verklaart dan wel waarom hij niet meteen stil staat
@asmulders: Ja, want zo’n ding stopt ook op 5m als ie off-road… (Ook niet op asfalt trouwens…)
@amazinglaurent: offroad wel hoor. Dan staat ie in 2 meter stil. Graaft zich meteen in
@asmulders: Point taken… Maar je snapt het punt wel :D
@asmulders: zakt z’n broek af zonder riem..?
Inderdaad irritant. Om de haverklap inhalen, op twee wielen proberen te rijden, steeds je hek platrijden, irritant volk, truckers.
@parker: haha, made my day!
Want als hij het was mag ie van geluk spreken dat ie er aan de andere kant niet is uit gevallen; http://www.youtube.com/watch?v=QIJ4yROg7Ng
Goed geplaatst weiland. Verder is die man gewoon een BAAS?
Respect!!
Geluk of kunde, we zullen het nooit weten, maar wat een episch filmpje, zonde van z’n vinger.
In Nederland zou hij meteen een woonwijk of een sloot in rijden.
Mijn oren zijn niet blij omdat ze mega-zeer doen nu.

Hadden jullie niet even kunnen waarschuwen dat dit een Amerikaans gecensureerd politiek-correct filmpje is waarbij alle vloeken weggepiept worden???

Mijn ogen zijn ook niet blij omdat er een of andere hillbilly met z’n wijzende vingertje in beeld zat.

OT: vet mazzel gehad, de chauffeur. Heeft niets met kunde te maken, alleen met toevallige goedlopende samenloop van natuurkundige omstandigheden :D
Ik zie gewoon een vrachtauto die rechtsaf slaat zonder richting aan te geven.
@JordyS
“Vrachtwagenchauffeurs: soms halen ze het bloed onder je nagels vandaan. Bijvoorbeeld door voor de zoveelste keer de linkerbaan te blokkeren.”

“Wie het nieuws een klein beetje volgt, hoort het regelmatig: een of meerdere rijstroken afgesloten door een gekantelde vrachtwagen. Is het dan echt zo moeilijk om zo’n ding recht op de weg te houden?”

“Rukwinden zijn misschien wel het grootste gevaar voor truckers”

“want die tientonner”

Al dingen waar je duidelijk niks van kent.
Je persoonlijke propaganda slaat ook nergens op met ze kunnen je het bloed van onder je nagels halen. Probeer je nu mensen achter je te krijgen voor een verbod op vrachtverkeer of zo?

Sensatie gericht op een minderheid. Net als racisme.
Wat een zielig mens met kort inzicht ben je.
@tombe: Joh vent….. ga jij eens ergens anders zitten mierenneuken, zeikwijf!!
@tombe: iets met een bed en een verkeerd been?
@celicatwincam: Duidelijk niet met het goede been uit het verkeerde bed gestapt
@tombe: grappig, nooit geweten dat truckers een apart ras zijn.. Nu je het zegt, er zijn wel uiterlijke overeenkomsten: vette pens, hangkin, drie hersencellen. En ze eten alleen gehaktstaven.
Dit is beter dan stunten op een overvolle snelweg in Dubai!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).