Video: verslag van VKV Cityracing Rotterdam

Branded content, 12 Reacties

Zondag vond de 10e editie(!) van VKV City Racing Rotterdam plaats. Zoals ieder jaar werd er door Renault weer een mooi videoverslag van gemaakt.

Hallo daar!

Het Formule 1-debuut van Max Verstappen was natuurlijk een uniek hoogtepunt (incl wat schade), tevens was renstal Scuderia Ferrari aanwezig en zagen we Kimi Räikkönen voorbij schreeuwen met de oude V8 (F10). Bezoekers konden meerijden met een Mégane RS Trophy Taxi (400 pk) en ook was de Renault Twin’Run concept car te zien. Bekijk de video hieronder voor een samenvatting!12 reacties

Ik begrijp t niet. Ik ben raar, geef ik gelijk toen.
Maar kan iemand me zeggen of ik wat mis: er komen 500 – 600 duizend mensen naar Rotterdam; die gratis (het is toch gratis) langs wat hekken gaan staan omdat er 2 F1 auto’s voorbij komen rijden en voor de rest voornamelijk reclame auto’s van een aantal merken? Allemaal op een mooi gematigd snelheidje. En, ondanks het CityRacing heet; was er dus geen echte race? Geen competitie? Geen vrijmarkt? Geen wereld-bekend-in-Nederland bands die gratis optreden? Was er een Nederlandse bierbrouwer die gratis bier weggaf?
@gregorius: Als jouw favoriete band een gratis concert geeft in de buurt terwijl ze normaal alleen in het buitenland optreden, zou jij toch ook gaan? Plus, wat weerhoud mensen die van snelle auto’s of autosport houden ervan om niet te gaan?
@maffioso: Ik zou het bijna vergelijken met als je 2 van 4 lieden van je favoriete band langskomen, hun laatste CD laten afspelen en met een paar nummers, mee-playbackt. O ja, en voor de gratis plaatsen mag je niet in de buurt zitten.
@gregorius: Ja, je moet betalen voor de betere plekken. Dát was vroeger niet zo. Ja, ik woon in Rotterdam Centrum, maar nee, ik ben niet geweest. Het filmpje maakt duidelijk waarom niet. Net als veel evenementen in Nederland is het net niet. Het wordt zelfs niet op televisie uitgezonden wat vroeger wel zo was. Het is gewoon niet interessant om enkele F1 wagens voorbij te zien komen en rondjes draaien, driften (helemaal geen zak aan), karts, motoren (van één of andere goedkope en niet spannende raceserie?) en reclamewagens. Vroeger waren er powerboatraces. Dát was wél gaaf. Dit totaal niet.
Ze hebben dit jaar zeker een mooi spectakel neergezet. Met recht een geslaagde jubileum editie! Vooral leuk dat Max Verstappen voordat het officiële programma begon al een paar runs deed.
vraag mij af als die dames er niet waren hoe het eruit zou zien. denk minder spanned.
Die profielfoto… iets met kind en snoepwinkel…
Stiekem toch vooral een grote Renault reclame dag, Wel supergaaf trouwens die Clio V6 en die race twingo, mooiste van de dag zijn vooral de dames denk ik zo.
Een Verstappen die schade rijdt is oud nieuws ;)
@bofkont: ja vkv sponsor he
het was top!
Ik zie 9 paar mooie billen.
Ik zag maar 3 leuke koppies.
Ik zag heel veel Renault’s in dit filmpje. Waar zijn de Bugatti’s, die waren er ook, of stonden die net als die meiden alleen mooi te wezen? En er waren toch nog wel meer leuke auto’s die meededen mag ik hopen.
En Max Verstappen is natuurlijk wel gaaf voor het evenement. Jammer van de schade, maar ook wel weer grappig.

Ik woon 15 min. van het centrum maar het trekt mij niet. Ik ben de allereerste keer geweest, maar verder hoeft het voor mij niet zo. Te weinig actie. Geen race en veel plekken met slecht zicht op de auto’s.
Topicfoto… Dayyum

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).