Demy de Zeeuw is Range Rover Evoque alweer kwijt

Auteur: , 17 Reacties

Je zou je bijna afvragen of de werkloze voetballer zijn Evoque wel op slot doet, want de matgrijze SUV is alweer gestolen.

De Range Rover Evoque van De Zeeuw

Het zijn barre tijden voor Demy de Zeeuw. Hij balde afgelopen seizoen nog bij het Belgische RSC Anderlecht, maar heeft voor het nieuwe seizoen nog geen club kunnen vinden. Hij zal niet op een houtje hoeven bijten, aangezien hij in zijn tijd bij Spartak Moskou 1,8 miljoen euro per jaar verdiende. Toch blijft het knap lullig dat de Range Rover Evoque van zijn vriendin gejat is.

Alweer inderdaad, want een krappe maand geleden was de SUV ook een dagje spoorloos. De auto was toen binnen no-time terecht dankzij een oplettende volger van de voetballer. De Zeeuw hoopt waarschijnlijk de Range Rover nogmaals heel snel terug te zien, want hij heeft opnieuw een opsporingsbericht op Twitter gepost. Zie jij de matgrijze Range Rover Evoque met kenteken 1-ETK-320, meld je dan dus even bij @DemydeZeeuw.17 reacties

tijd voor een stuurslot
@DePannekoek: Een vriend van mij zet zijn BMW 123d met een kettingslot vast in A’dam. Misschien ook iets voor Demy.
@e550: Echt? Tocht niet alleen door een velg he?
Doet hij wel de moeite om zijn deuren dicht te doen nadat hij uitstapt of zijn Evoques zo gewild bij het boevengilde?
Dit is toch geen autonieuws, of plaatsen jullie ook een artikel als mijn auto een keer gejat wordt? Zo ja, hulde, zo nee, ga lekker iemand anders lastig vallen..
Zat zijn vriendin er nog in toevallig?
Zeker ook oververzekerd voor bijna 2x de koopsom?
Koop voor haar gewoon een Kia Opirus, wordt nooit gestolen en is ook harstikke hip.
@gtwillem: Volgende week op Autoblog: Demi de Zeeuw is ook zijn Opirus kwijt, verdachte Rus nog spoorloos. Drank maakt meer kapot dan je lief is…
@gtwillem: ik vermoed dat dan zijn auto aanzienlijk langer in zijn buurt zou blijven, maar zijn vriendin aanzienlijk korter.
Zeker niet op Nederlands kenteken. Want dit past niet.
@timenburg: denk het wel joh
@888natan: Belgisch kenteken
Heb toevallig ergens gelezen dat Evoques bij bosjes gestolen worden. En als je dan nog een hip kleurtje heb, dan ben je helaas nog meer de sjaak…
En hij is weer alweer terecht…ook bijzonder.
je zou bijna denken dat is gewoon in het nieuws wil blijven…
In zo’n geval zou ik denken… stik erin en veel plezier ermee koop van de verzekering wel een andere.
Grote kans dat het dezelfde daders zijn die uit gebrek aan bewijs weer vrij zijn gelaten en dachten “we zullen en moeten die auto verdomme hebben!!”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).