Video: zo kwam de Aventador van Chris Brown tot stand

Auteur: , 21 Reacties

Chris Bruin liet zijn Lamborghini Aventador onlangs voorzien van een kek nieuw verflaagje, geïnspireerd op zijn sneakers, yo. In de volgende video lopen de twee swagboys die de uitvoerende kant verzorgden ons even door de transformatie.

Chris Brown Aventador

De van origine saaigrijze Aventador wordt vakkundig uit elkaar geschroefd, waarna de creativiteit kan beginnen. En op zich, je kunt haten wat je wilt, dit is wel iets wat nog nooit iemand eerder heeft gedaan, en bovendien een stuk creatiever dan alleen een wrapje plakken.

Deze Aventador klapt er lekker in, net zoals Chris Brown zelf soms. Check de video op Lambojunk! Waarschuwing vooraf: je moet behalve tegen té coole gasten (niet lachen, jongens!) ook nog eens tegen R&B-kattengejammer (zeg het ze, DAC!) kunnen.

Oh, en de hippe gympen in kwestie zin Nike Air Foamposite Camo-exemplaren, voor wie het wil weten.

KLIK!21 reacties

Nee niet mooi.
Ja, lelijk.
Nope, nog steeds een vrouwen mishandelaar.
@azenomei:
Daar heb je dus meer moeite mee dan met een persoon die iemand het leven uit rijdt…?
Beetje hypocriet.
@jrk68: Nope, net zoveel moeite. Ik weet me alleen te beheersen en ga niet meteen gillen dat er mensen vermoord, gemarteld, voor altijd de bak in, de brandstapel op en wat nog meer moeten.
Ik kies er in dit geval voor niet naar zijn “stoere” filmpje te kijken.
Net als dat ik niet naar een eventueel “stoer” filmpje zou kijken van een persoon die iemand dood rijd.

Dat jij het verschil niet ziet tussen iemands gedrag goedkeuren en het niet eens zijn met laag iq droeftoeterig gejank over wat men wel niet met iemand zou doen etc., is jou beperking. Niet de mijne.

Maar geniet gezellig van het “stoere” filmpje van meneer Brown. Wellicht kun je binnenkort weer gezellig gaan gillen als er een bulgaar/pool zijn vriendin mishandeld en net zo’n straf krijgt als meneer Brown.
@azenomei:
Nope, ik neem niet eens de moeite om het filmpje van de heer Brown te kijken.
Mijn punt is dat jij bij dat item al op jouw manier begon te koeren nog voor er ook maar 1 persoon een onvertogen woord had geschreven.
Na honderd reacties staat de teller van die droeftoeters op 2 en niet op de door jou gestelde 20.
Dat noem ik dus stemmingmakerij, dus vind ik het terecht vreemd dat je dit stuk verdriet wel aan de virtuele schandpaal nagelt….
@jrk68: Ik hou verder trouwens wel van je hoor (K).
Ontzettend lelijk. Originele lak met die zwarte velgen en ramen was wel top!
Dan maar een grijze Aventador, vele malen mooier dan deze snelle sneaker.
Godverdomme! Heel die gangsta-attitude heeft me mezelf doen verslikken in mijn soep van het lachen. Meent dat Brown heerschap dit serieus?
@rubentheys: Je moet ook geen Autoblog lezen onder het eten…..Levensgevaarlijk!
Swek
Wat een grap. Zo in het grijs ziet de Aventador er trouwens supervet uit!
Nice, ik vind het wel wat hebben.
Heeft wel wat, al zijn de rode wielen foeilelijk. Persoonlijk zou ik gewoon af fabriek een mooie kleur uitzoeken trouwens.
Chris Brown de wannabe swagboy
I know I shouldn’t, but I kind of like that! De gangstertjes hebben dat toch knap gedaan. De kleurstelling zal niet naar ieders smaak zijn, maar de kwaliteit lijkt er zeer behoorlijk te zijn!
Ten eerste moet je je afvragen wat voor wereld we leven als Chris Brown zoveel geld kan verdienen om zo’n wagen aan te schaffen, damn wat een hersenloos figuur. Dat hele stoere gedoe erom heen ook om je te bescheuren.
De wagen zoals hij er nu uitziet damn dikke faal, origineel is de aventador zo bruut!
der über – douchebag verneukt ook graag mooie lambo’s blijkbaar
-edit: nutteloze bijdrage-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).