Videoflashback: 24 uur met de Ford Mustang

Branded content, 12 Reacties

Of we 24 uur lang met een Ford Mustang V8 met 418 pk, 530 Nm en LineLock-functie door het land wilden jagen? Ja natuurlijk!

Terugkijken: 24 uur met de Ford Mustang

En dus gingen Wouter, Nicolas en Casper op stap met een Ford Mustang, uitgevoerd in Deep Impact Blue. Jullie konden de mannen 24 uur lang volgen via een live videostream. En als je goed oplette kon je zelfs tickets winnen voor de 24 uur van Le Mans, waar je dan heen mocht met zo’n supervette Ford Mustang!

Tijdens de 24 uur durende roadtrip gingen we langs allerlei passende locaties, zoals een Ford museum, een Mustang-verzamelaar en het Circuit Park Zandvoort. Onze mannen deden ondertussen uitgebreide, belangrijke consumententests om jullie van praktische, bruikbare informatie te voorzien. We zochten uit wat er gebeurde als je de Traction Control uitschakelde en gelijktijdig je voet van de koppeling schoot. En datzelfde scenario testten we ook in bochten. Ook zochten we uit of de LineLock functie het deed op een McDonalds parkeerterrein. En een parkeerterrein van een Ford-dealer. En een tankstation.

Kortom, we zochten belangrijke dingen uit. Terugkijken? HIER klikken!12 reacties

Leuke samenvatting als je het niet gezien hebt
Straks thuis kijken. Kut datalimiet..
Altijd leuk dit soort filmpjes. Ga zo door Autoblog!
Wie is die nieuwe presentator? Die is goed! Die moeten jullie voortaan alle Ferrari’s, Rollsen en Lamborghini’s laten testen. Bij voorkeur in zonnige oorden.
@nicolasr: Goede presentator inderdaad. Zeg en ben jij nou die man die in de voordeur staat en de prijs heeft gewonnen?? #dtv
@rynnus: Hij is de presentator…..
@rynnus: Haha, ik ook van jou Rinus! ;-)
Het was echt een leuke actie. Top samenvatting voor wie niet gekeken heeft. Ik ben niet helemaal weggeknipt zie ik :P
Mogen wij niet een keer mee
Ik heb nog even zitten kijken toen zaten ze in zandvoort. Ik wilde nog reageren maar dat kon ik niet op youtube.
Volgens mij kwam deze auto mij vanochtend heel hard voorbij.
@pleiades: Waar ergens?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).