Vilner besprenkelt een Huracan met Green Goo

Auteur: , 19 Reacties

De vraag is echter, vil wil je dat ook?

De Audificering van Lamborghini gaat gestaag verder. De voorheen zo nukkige stieren worden steeds beschaafder, betrouwbaarder, bruikbaarder, beter en vooral ook saaier. Van buiten lijkt er al enkele jaren weinig vernieuwing meer in het design van Lambo’s te zitten. Aan de binnenkant zit je tegen een Audi dash met een kekke startknop aan te gluren.

Financieel is deze strategie succesvol gebleken, want de moderne Lambo’s gaan als zoete broodjes over de toonbank. Maar of je als ‘echte liefhebber’ wild enthousiast wordt van deze ontwikkeling, dat is een andere vraag. Veredelaar Vilner windt er geen doekjes om: volgens hen kan het allemaal wel wat spannender, vooral op het vlak van het interieur.

“When it comes to the standard interior it seems like the Italians had run out of imagination.”

Laat interieurs veredelen nu net de expertise te zijn van Vilner! Dus pakten ze een Huracan in de kleur Verde Mantis bij de kladden en gaven het interieur van het ding een fikse makeover.

Het gevolg is een flinke dosis Verde Mantis en carbon fiber aan de binnenkant van de Lambo. Onder andere op de deuren en stoelen is het kleurtje terug te vinden. Uiteraard zijn ook stiksels op het stuur en de randen van de vloermatten groen gekleurd. In vergelijking met ander werk van de tuner zijn de aanpassingen redelijk subtiel te noemen. Vilner omschrijft het resultaat zelf kort en bondig op deze manier:

“The Lamborghini Huracán ‘Verde Mantis’ like it should be.”

Maar, ben jij het eens met de Bulgaren, of ga je van dit ding net zo groen zien als van een bedorven portie bulgur?19 reacties

Als we de overdosis aan Photoshop/filters op de foto’s even negeren denk ik dat dit prima bij de auto past.
Echt veel andere veranderingen dan dit heeft de auto niet echt nodig vind ik.
Lambo’s zijn één van de weinige auto’s waarbij gifgroen echt goed past. Vind ik tenminste.
@dashcam1080p: En Manta’s natuurlijk… ;)
@dashcam1080p: en Ibiza’s ….
@dashcam1080p: en Beetle’s
Ik vind het op 1 of de andere manier zo ergerlijk dat de lijnen in het interieur ineens stoppen of overgaan in carbon oid. Als je dan toch een interieur aanpakt zorg dan in ieder geval dat je de lijnen die de vormen geven uniform houd, dus groen of carbon of zwart, maar niet alle 3 de kleuren.
Waarom zou je hiervoor bij Vilner shoppen? Dit soort dingen moeten ook gewoon mogelijk zijn via het Ad Personam programma van Lamborghini.
via Android app
@Edge: Latijn op de zaterdagavond, heerlijk.
Wel een heel tof kleurtje voor een huracan! Maar zo fel groen van binnen lijkt mij niet prettig om vaak tegen aan te moeten kijken op langere ritten
Ik vind het gaaf.
Niet mis!
Maar is het in Bulgarije nog winter??
Die velgen…
Wat een afgang een Skoda dashboard in een Lambo
Zo hoort een Lambo te zijn in mijn ogen. Heel lekker
Dit vind ik echt supervet, past helemaal, doe mij er maar 1
Ik vind het mooi
In welke Audi ligt volgens jullie dit dashboard dan?
tjekt avatar: ja dat wil ik wel…
Lekker hoor!
De aventador S kreeg ook serieus extra mogelijkheden vanbinnen. Ziet er super goed uit je moet maar eens googelen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).