Voetballer boort Mercedes G63 AMG in vangrails

Auteur: , 36 Reacties

Afgelopen weekend maakte deze AMG en diens bestuurder een pijnlijke klapper.

G63 AMG

Pape Souaré, de linksback van Crystal Palace, raakte zondag betrokken bij een ernstig ongeval op een snelweg nabij Londen. De zwarte G63 van de voetballer kwam door een onbekende reden in aanraking met een andere auto. De automobilist van de andere auto had geen verwondingen. Souaré werd per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

De G63 is afgeschreven. Hulpdiensten knipten de auto open om de linksback zo veilig mogelijk te bevrijden. De voetballer heeft verwondingen aan zijn kaak en dijen. De 26-jarige verblijft momenteel nog in het ziekenhuis. De schuldvraag is niet duidelijk, maar de impact was aanzienlijk aangezien de speler uit Senegal beknelt raakte in zijn AMG.

Crystal Palace is een Engelse voetbalclub die momenteel meedoet in de Premier League. Souaré speelt sinds vorig jaar bij de club.

G63 AMG

Foto’s via London Fire Brigade en Instagram36 reacties

Geen63 dus…
Onbekende oorzaak? Is 26-jarige voetballert in een AMG G63 niet voldoende oorzaak?
@vincegail: Och god. Meneer is een voetballer, jong van leeftijd en verdient door te voetballen bakken met geld. Koopt van dat geld een SUV waar je u tegen zegt. Dan zal het ongeluk vast en zeker wel zijn schuld zijn.. Heus, echt waar.
@viezefreddyw: Een G klasse een SUV? Ga je mond spoelen…
@simonmc:
ja, deze gay geworden modellen wel.
Hier ga je niet mee ’t land in met de jacht.
Met deze weer wel :
http://s1.cdn.autoevolution.com/images/gallery/MERCEDESBENZG-Klasse-W460–949_13.jpg
@desjonnies:

Veredelde kruiwagens ..
Kwalitatief net een oer Land Rover ..

Mythische status is volledig te wijten aan het omkatters gilde ..
@desjonnies: uit de tijd dat als je een klokje bij je nieuwe auto bestelde de dealer zijn wenkbrauwen fronste en je iedere keer als je de auto voor een beurt kwam brengen als “luxe paard” werd aangesproken.
@viezefreddyw: ja Freddy, helaas is dat nu al eigenlijk al jaren het geval. Dit soort minkukels in onze samenleving denken nu eenmaal zo en dat is al jaren zo. Dat jij daarvan nog niet helemaal op de hoogte van bent verbaast me en schaart je bijna op het zelfde niveau maar dat weet jijzelf wel beter. Maak je niet zo druk over dit soort mensen en ga lekker een rondje rijden in je welverdiende Ferrari..
@pinut187: Ik heb altijd geleerd om pas conclusies te trekken wanneer ik volledig op de hoogte ben van alles. Wanneer dat het geval is ga ik oordelen. Deze beste man ken ik niet, ik heb geen idee wie de schuldige is bij dit ongeluk.

Met andere woorden; niet elke voetballer is een klootzak. Niet elke voetbalsupporter is een hooligan. Niet elke Marokkaan is tuig.
@viezefreddyw: inderdaad dus zijn we het met elkander eens!
@pinut187: jij verdient een time out, denk even goed na
@vincegail: Mogelijk reed hij te hard of mogelijk veranderde de ander van baan zonder te kijken. Wie weet waren ze het dus wel allebei schuld. Zomaar conclusies trekken omdat het een voetballer is, is ook een beetje jammer niet?
@vincegail: vermoeiende reactie…
@vincegail: Op 26-jarige leeftijd is het ‘echte’ leven al wel begonnen hoor. Dan heb je waarschijnlijk al 8 jaar je rijbewijs.. genoeg ervaring lijkt me.
@martijnh: 8 jaar geleden woonde hij nog in Senegal. Er van uitgaande dat hij daar zijn roze papiertje heeft gehaald: Even van een expat site geplukt: Obtain a Senegalese driver’s license

According to local authorities, any Senegalese resident who is at least 18 years old can apply for a driver’s license in the light vehicles category, that is B-Class (3.5 tons and up to 8 seats). Note that registering with a driving school is not yet compulsory in the country. However, it is more appropriate to take driving lessons before applying for a driver’s license. You will then be entitled to at least 10 hours of driving lessons along with theoretical courses.

Once you have accomplished this step, you will have to undergo a medical test so as to determine your ability to drive. A medical certificate will then be issued. Finally, you will have to take part in a driving test. The request has to be made at the Regional Land Transport Division.

Het klinkt niet als een veelomvattende procedure….
@pomoek: je bent het stukje vergeten over de spoedopleiding, zodra het geld is overhandigd sta je met je rijbewijs weer buiten
@pomoek: gek, ik heb dat hele stuk met een Afrikaans accent gelezen.
@pomoek: Ik neem niet aan dat je met een senegalees rijbewijs in Engeland mag rijden.
@vincegail:

Ik vertrouw het ook niet ..
Ding is volgens mij te duur om aan de yunkyardrace mee te doen ..
@lincoln: nu niet meer!
Je weet de snelheid natuurlijk niet, maar ik had minder letsel verwacht bij zo’n hoge en zware zeecontainer. De kaak kan ik nog wel snappen, maar de rest is blijkbaar ook ernstig genoeg voor de trauma helikopter en de wagen is dusdanig beschadigd dat het dak eraf geknipt wordt.
@henk123456:

Voetballers zijn getraind in het simuleren van letsel ..
@lincoln: Priceless! +1
@henk123456: waarschijnlijk kan hij blij zijn dat er zo veel schade is. Tegenwoordig hebben auto’s aan alle kanten kreukelzones om de impact op te vangen. Durf ik niet te zeggen of dit bij een G-wagon ook zo is..
@henk123456: het ontwerp is 40 jaar oud. Dat kan je zelfs met een paar grondige facelifts niet naar huidige standaarden krijgen.
Balen voor ‘m…

Sorry, beknelt?
Duimpje kan nu wel naar beneden!
Clarkson zei het treffend: naar mate mensen meer geld hebben, neemt hun vermogen auto te kunnen rijden niet persé toe…
@goodolddays: Maar het vermogen van de auto neemt wel toe ;)
Zie je ook meteen hoe ‘veilig’
@trustmeiamanengineer: zo’n container nog is…
Ik zou wel eens weten hoe zo’n container geval uit de moderne botsproeven komt. Halve ncap ster?
@marinepower: Dat zou ik ook wel eens willen weten, 2/3 sterren?
Maar als het geen voetballer was geweest, was er geen artikel over geweest.
Het valt mij wel op dat deze donkere lieden vaak beroerd rijden. Het zal wel niet sociaal correct zijn om dat te schrijven, maar is het mijn ervaring. Dikwijls rijden ze ook nog erg langzaam, ik denk dan ook dat ze er vaak geen talent voor hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).