Voor dit bedrag koop je een custom Aventador en powerboat

Auteur: , 21 Reacties

Hopelijk heb je nog ergens wat geld liggen...

Een restaurateur uit Miami genaamd Gino Gargiulo heeft een heel leuke aanbieding geplaatst op eBay. Het draait namelijk om een combodeal van een lime groene Aventador SV Roadster en een MTI Super Veloce catamaran. De voertuigen zijn speciaal voor Gargiulo gebouwd en hebben de extreem unieke kleur ‘Verde Singh’ die op zichzelf al bijna 70.000 euro kost. In 2015 is de restaurateur begonnen met dit toch wel zeer bijzondere project en met zijn creaties is hij ook in het programma ‘The Secret Lives of the Super Rich’ gekomen.

De Lamborghini Aventador uit 2016 heeft 1126 km op de teller staan en de waarde van de wagen is bijna 600.000 euro. De catamaran is volgens de eigenaar een van de beste en snelste boten ter wereld. De waarde van de boot ligt daarom op 1,5 miljoen euro. De boot haalt overigens een snelheid van 290 km/u tegenover 350 km/u van de Aventador. Gino Gargiulo is niet de eerste met zo’n soort deal, eerder verscheen ook dit aanbod.

De catamaran krijgt zijn aandrijving door twee Mercury Racing motors en heeft ook nog eens een geluidsinstallatie van bijna 25.000 euro. Om de boot en de wagen nog meer op elkaar te laten lijken heeft de eigenaar op de boot werkende koplampen, achterlampen en spiegels van de Aventador geïnstalleerd. Al deze onderdelen zijn uiteraard waterbestendig gemaakt.

Verder kan je met een sleutel ook nog kiezen tussen een relax- of racemodus voor de boot. Bij de eerste stand heeft de boot 1350 PK en bij de racemodus krijgt de boot 1550 PK tot zijn beschikking. Op dit moment houden zo’n 300 mensen de advertentie in de gaten in de hoop dat ze over elf dagen, wanneer de advertentie sluit, deze combodeal kunnen ophalen.21 reacties

Ter bevordering van uw secret life ..

Hufterig gaaf iig ..
Dit gaat de cockometer echt niet trekken.
Om te beginnen: vet. Maar ik zie de deal niet helemaal? Auto kost 0,6, boot 1,5, sen worden ze verkocht voor 2,2 miljoen? Doe me dan maar een blauwe boot. Kan ik die ton mooi gebruiken om een levensverzekering af te sluiten. Want dat ik die boot niet overleef is denk ik wel een gegeven.
@pomoek: er zit nog een trailer bij van 100k, Maar dan nog is er weinig voordeel
Dan haal ik me meteen 2 van deze setjes…koopje…
Een catamaran. Een Brabantse uitvinding(check het linkje voor uitleg)

https://youtu.be/-iABCzmf35A
290km/h met een boot. Whut?!
@granlusso: Dat moet op het water echt als 500km/h aanvoelen ofzo.
@granlusso: waar wil je dat varen idd
@granlusso: 290 op het water is werkelijk bizar snel. De stelregel voor de gevoelsmatige snelheid is de werkelijke snelheid keer drie (!). Dus 870 km/u.
@granlusso: Je bent dan in ieder geval wel van je nierstenen af…
de boot heeft in relax modus 2700 pk en in racemodus 3100 pk ;)
De Aventador is best mooi in deze kleurstelling!
270km/h is wel idioot hard met een boot!
@dutchdriftking: kan je nagaan hoe hard 290 dan is! ;)
Let wel, die boot is nog een cabrio ook. Je moet wel ballen van staal hebben om zo hard te gaan met zo’n ding
Ik lees restaurateur, wat was er kapot dan?? De trailer?
los muchachos die wisten zo’n bootje wel goed te gebruiken 😁
Bouwde Lamborghini vroeger zelf ook geen motoren voor boten? 🤔

Verrassend leuke combo dit! Het is een beetje patserig allemaal, maar als ik eerlijk ben… Moest ik er het geld voor hebben ik zou er misschien nog wel voor durven gaan!
@rohrl-fan: Ik weet niet of ze specifiek motoren voor boten bouwden, ik weet wel dat meneer Lamborghini een Riva had met 2 V12 motoren uit 350GT’s had; http://oldtimerblog.nl/riva-ferruccio-lamborghini-koop/
Dacht dat Verde Singh exclusief was voor Chris Singh?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).