Vrouw betaalt parkeergeld, parkeermeter keert jackpot uit

Auteur: , 18 Reacties

Nee, dit is niet de nieuwste slotmachine in Las Vegas. Dit is een échte parkeermeter, maar wel eentje die parkeren een stuk leuker maakt.

Parkeren in Madrid

Nadat een automobilist uit Essex 5 Pond in de parkeermeter gooide, begon de machine te ratelen en spuugde het de ene munt naar de andere uit. “I had to scoop the money up to stop it falling on the floor”, aldus de Britse dame tegenover de BBC. Met de buit ging de dame in kwestie niet een avondje lekker uitzakken, in plaats daarvan liep ze regelrecht naar de politie om deze te verwittigen van haar bijzondere parkeerervaring.

Grote vraag is natuurlijk, hoe omvangrijk was die ‘jackpot’? Tweeëndertig hele Britse Ponden om precies te zijn. Nee, niet echt big money, wij winnen ook liever de complete opbrengst van de Amsterdamse parkeergelden. Aan de andere kant doet dit verhaal het wel een stuk beter op verjaardagen dan wanneer je trots vertelt dat er dit jaar wel 45 euro op je staatslot was gevallen.

Ga niet op zoek naar de parkeermeter van de foto, dat is ‘em niet namelijk… ;)18 reacties

Cool
echt parkeermeters met echt geld….Heerlijk..
Probeerde in Rotjeknor te parkeren….Mooi dat je als buitenlander niet kan betalen…
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Nou nou..
Top..
Ik had het geld gehouden, lekker puh!
Lijkt me een hele grappige ervaring om mee te maken!
Heb ik ook wel eens gehad, als jochie. Ergens in een parkeergarage. Iedere keer als je de drukte op de knop voor het wisselgeld kwamen er een of twee vijf-guldenmunten uit (tot er kennelijk geen vijf-guldenmunten meer in zaten). De ‘buit’ was 40 gulden of zo.
@donvincenzo: Hmm the fresh smell of bullshit.
@daanprikkel: Ja hoor, wat jij wil. Echt iets om over te gaan liegen. Lekker stoer doen met een gelukje van 30 jaar geleden…
Ik had het geld er weer terug ingedaan. Lang parkeren en kaartje bij vertrek aan een andere bestuurder geven.
@dizono: “Ga niet op zoek naar de parkeermeter van de foto, dat is ‘em niet namelijk… ;)” Inderdaad, want de meter op de foto staat in Madrid, mijn waarde ;-)
@sir_smokalot: precies, daarom juist ;)
Ik ben niet gokverslaafd ofzo maar ik zou er nog 1x een briefje van vijf in doen. Parkeren wordt weer leuk! Zouden ze hier ook moeten doen
Kwam het kaartje dat je betaald hebt tot een bepaald uur er wel uit? anders mag ze bij betalen bij oom agent…
Soms zit het mee en soms zit het tegen in het leven.
heerlijk toch dit!
Ik had het geld gehouden en in hey muntenbakje gegooid om vervolgens gratis te parkeren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).