Vrouw rijdt 220 km/u met gehuurde Ferrari in regen

Auteur: , 46 Reacties

Wat kan er immers fout gaan?

Vrouw rijdt 220 km/u met gehuurde Ferrari in regen

De Ferrari 458 is een listige auto in de regen. Met 570 pk kan de achterwiel aangedreven Italiaan kwispelend uit de hoek komen. De Ferrari 488 gaat nog een stapje verder. Beladen met turbo’s, levert de achtcilinder maar liefst 670 pk. In verkeerde handen een gevaarlijke asset.

In de buurt van Des Moines (Iowa) in de Verenigde Staten maakte een vrouw het wel heel bont. Met een gehuurde Ferrari 488 Spider snelde ze met een snelheid van 220 km/u over de I-35. Een snelweg waar een maximumsnelheid van 70 mijl per uur (112 km/u) geldt. Bovendien regende het flink, wat het risico op een ongeluk nog eens verhoogde.

De Highway Petrol was ook aanwezig op de I-35 en betrapte de vrouw op het rijden van deze hoge snelheid. Toen de agent haar ondervroeg, gaf ze toe te hard te hebben gereden. Zelf dacht ze dat ze ongeveer 160 km/u ging. De politie heeft niet bekendgemaakt welke boete de dame heeft gekregen, maar The Drive schat dat ze zeker 400 dollar kan overmaken naar de staat. Zeg Koos, we zagen net een…

Fotocredit: Iowa State Patrol op Facebook46 reacties

Ach, met al die esp vangnetten …..bovendien had de dame een slordige 200 miljard kunnen claimen als ze toch was gecrashed. Stond niet in de handleiding dat je 200 + mocht rijden als het regent.
@ttr6: esp gaat je niet redden hoor bij die snelheid. Helaas
@powerblue: wat maakt het uit? Ze is toch niet gecrasht
@ttr6: “Stond niet in de handleiding dat je 200 + mocht rijden als het regent.”

Je bedoelt:

Stond niet in de handleiding dat je GEEN 200 + mocht rijden als het regent.
@erik2907: scherp!
@ttr6: je doet wat je kunt :-))
mwa valt toch nog mee?
400 dollar, koopje ivm hier
@porsche928: hier ben je dat al kwijt als je 15 te hard rijd bij wegwerkzaamheden!
@autospotterkerkrade: Daar was ik laatst €234 aan kwijt. Ietsjes minder maar alsnog veeeel te veel
@redneckdarian: teveel? Te weinig!
@autospotterkerkrade: Logisch. Bij wegwerkzaamheden te hard rijden is volslagen idioot.
@viezefreddyw: Tenzij er 100m verderop, vrijwel onmogelijke plek om te kunnen komen met je auto, al een maand niemand werkt (bouwvak) een hekje staat met wegwerkzaamheden erop, en er tactisch flitsertje achter een paaltje neerzet.. Da’s meestal het geval hier in NL.
@lekkaah: het is niet aan jou of er wel of niet gewerkt wordt, op de locatie is de weg anders ingericht om eventueel werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Rij je te hard dien je gewoon te betalen als je geflitst wordt, easy.

#moraalridder
@lekkaah: onderschat het niet, asfalt moet in rust drogen. Maar serieus, wegwerkzaamheden in Nederland wanneer merkt daar nou wat van. We hebben een fantastisch systeem waardoor het meestal s’nachts gaat en s’morgens alles weer is opgeruimd. Maanden tot jaren lange wegwerkzaamheden over tientallen kilometers waar meestal slechts asflat ligt te drogen zoals in Duitsland kennen we in Nederland niet eens meer.
@mashell: “Maanden tot jaren lange wegwerkzaamheden over tientallen kilometers kennen we in Nederland niet eens meer.”

Kom eens kijken in de omgeving Amersfoort-Almere-Amsterdam (AAA). De werkzaamheden duren hier nog wel enkele jaren (2022).
@mashell: En laat mij nou vooral rijden in de avond… sta ik altijd bij die werkzaamheden
@autospotterkerkrade: Logisch toch? Bij wegwerkzaamheden moet je ook niet te hard rijden…
@porsche928: Maar daar worden boetes geregistreerd en kunnen verzekeraars ze inzien. Dus de boete is inderdaad een koopje, maar de premieverhoging zal ook niet mals zijn.
Nog 29 nachtjes slapen en dan rij ik ook 24u lang in een 458… hoop niet dat het regent 😬
@dennisn52b30: 24u lang? Doe je mee aan Le Mans?
@fouadski: we gaan proberen om in shifts te slapen 😂
@dennisn52b30: ongelimiteerde kilometers? 😜
@pindakoning: yup!!!
@dennisn52b30:
mooi…… dan 24 x 220 = 5.280 km proberen te halen.
(let op, dit is wel zonder te tanken en te plassen)
@yipikaye: hahaha eventjes 5.000 km erop zetten, kost dan denk ik €1.000 brandstof 😅 maar ja je krijgt maar 1 kans!!! Ik heb vriendje net RS6 dus daar brandstoftank in.. en dan tijdens rijden bijvullen. Moet natuurlijk wel die 220 km GEMIDDELD per uur volhouden 🤣

@dennisn52b30:
Knalluh…… met dat ding 😄😄
@fouadski: in LeMans rijd je niet 24u maar 8u per persoon
@fouadski: ik ben toevallig vrij die dag 😁
@dennisn52b30:
Benieuwd hoeveel van die 24 uur er netto door jullie gereden gaat worden. Als je de auto – op een plek die er geschikt voor is – gaat gebruiken naar wat-ie waard is, heb je een behoorlijk conditie nodig om langer dan een uur achter elkaar los te gaan, het fors rijden met zo’n auto vergt enige geestelijke en lichamelijke scherpte. Maar viel Vergnügen gewenst, lijkt me wel een feessie, rijden met en 458.
Ik denk eerder dat mevrouw een poging deed om uit die troosteloze omgeving te ontsnappen .. poging mislukt.
@bischero: That is deep & dark man (of vrouw!?). Zelf denk ik dat dit 1 van de vele Maximiliaan Verstappen kloons is maar dan gemixt met Danica Patrick DNA. Wellicht is deze dame slecht-horend en dan doet zo’n gillende V8 in je rug weinig aan de snelheidsbeleving.
Highway Petrol, haha :) of wacht, was dat wel met opzet?
zijn de komkommers al zoon beetje uitgebloeid?
Kon die Towncar dat bijbenen? Dat is pas een prestatie!
@dutchdriftking:
Was wss een Towncar Hellcat . . .
Don’t drive a Ferrari in shit weather.
Zeg niet:
“Vrouw rijdt 220 km/u met gehuurde Ferrari in regen”
Maar zeg wel:
“Vrouw rijdt met gehuurde Ferrari 220 km/u in de regen”

Millennials en zinsbouw, geen goede combinatie.
@johnwaters:
Scherp!
@johnwaters: Nee hoor, dit wordt in kranten ook al decennia lang toegepast. Vanwege plaatsgebrek, maar vooral: je moet de aandacht van de lezer in een zo kort mogelijke titel kunnen trekken,

‘Een grote storm heeft ervoor gezorgd dat een koe door de bliksem is geraakt’ is veel minder pakkend dan ‘Koe door bliksem geraakt’

En wat betreft die 220 km/h: ook dat is een belangrijk aandachttrekkend detail om toe te voegen, dus dat zet je zo vroeg mogelijk in de zin om het meer te laten opvallen.

Zelfde idee met de koe:
‘Storm veroorzaakt veel schade bij boer’ is veel minder pakkend dan ‘Koe geraakt door bliksem’.
@granlusso: wat een oeverloos gezwets, omdat de kranten het doen is het correct.
@johnwaters: Nee, je snapt het niet. Je moet met de titel mensen trekken om het artikel te lezen, dat geldt voor kranten, maar misschien nog wel meer voor (nieuws-)websites, de zogenaamde clickbaits.
Wel een stoere vrouw.
@ikleesookoverautos: stoer, of dom. Ben je stoer, dan weet je dat het dom is 160 te rijden. Ben je dom, dan denk je stoer te doen door 160 te rijden, maar rij je eigenlijk nog veel sneller…
Vrouw achter het stuur, altijd gevaarlijk. Ongeacht de auto en weersomstandigheden…
Waarschijnlijk een aanhangster van
Trump.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).