31-jarige kan niet omgaan met nieuwe Aston Martin Vantage

Auteur: , 13 Reacties

Recent de sleutels van je gloednieuwe Aston Martin in ontvangst genomen, om 'm vervolgens afgevoerd te zien worden door de politie.

31-jarige kan niet omgaan met nieuwe Aston Martin Vantage

Het is voor sommigen heel lastig om de rechtervoet in bedwang te houden. Een 31-jarige man uit Vaughan, Ontario, Canada kwam daar op de harde manier achter. Met zijn gloednieuwe Vantage reed de man door een schoolbuurt. In deze buurt mag maximaal 40 km/u worden gereden.

Het was 20:00 en de man vond het wel rustig genoeg in de buurt om even de Aston te vloeren. Met een snelheid van 158 km/u knalde de Vantage-rijder door de schoolwijk. Een zeer snuggere actie, want de politie was toevallig ook in de buurt aanwezig. De man werd direct staande gehouden en was de pineut.

De Aston Martin Vantage is voor zeven dagen in beslag genomen. De politie heeft drie vergrijpen genoteerd. Stunt Driving, Dangerous Driving en Speeding, aldus de York Regional Police. De zaak zal aan de rechter worden overgedragen.13 reacties

waarschijnlijk 150 dollar boete daaro
Mmmwa…… die kinderen moeten niet zo zeuren, dat ding is geel, die zien ze heus wel aankomen.
En een kabaal zou deze Aston ook wel maken.
Om acht uur ‘s avonds zullen de meeste kinderen wel uit school zijn toch? Ik hoefde in ieder geval nooit zó lang na te blijven.
Zijn die kinderen in de buurt dan geen autoliefhebbers?
Roepen die dan niet, kijk papa! Een geel Aston! :)

Nu serieus: die snelheid is wel een beetje overdreven in een schoolbuurt, in Canada zijn plaatsen genoeg waar niemand woont waar je gas kunt geven.
Mag aannemen, dat een ‘schoolbuurt’ binnen de bebouwde kom ligt. Dan is 158 km/u inderdaad wat erg gortig. Niet meer doen en honderd strafregels “ik ben een totale l*l in een gele Vantage”. Dát zal ‘m leren !
@amghans: ik had vroeger echt een bloedhekel aan strafwerk, bah!
@bmwe46m3balling: ik nog steeds.
@bmwe46m3balling: Idd een vrij matig tijdverdrijf.
wel gaaf die gele kleur op de Aston 👌
Wel een erg geile Aston.
Dronken met een dure bolide op hoge snelheid door de bebouwde kom knallen. Zal wel een volgertje zijn die zijn held probeert te imiteren.

En nog een waardeloze imitatie ook… Het is een gele strakke zwemslip:

Zwemslip… z-w-e-m-s-l-i-p… zwemmmmslip

En géén strakke gele Aston Martin, sukkel! En dan nog klopt het niet, want dat is zijn vader.
@moveyourmind: dronken? Waar staat dat ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).