Vrouw ruilt saus om voor gebruikte Golf 4 GTI

Auteur: , 31 Reacties

Geen mayo of ketchup, dit is 'speciale' saus.

Vrouw ruilt saus om voor gebruikte Golf 4

Dat 2017 zich langzamerhand begint te ontvouwen als een van de vreemdste jaren in de geschiedenis van onze planeet aarde kunnen we wel stellen. Maar wie mij in januari had verteld dat een schappelijk gedeelte van de Amerikaanse bevolking afgelopen week in de ban zou zijn van een McDonald’s saus, had ik toch wel héél erg hard uitgelachen.

Het is begrijpelijk als je na het lezen van deze introductie meer vraagtekens dan pixels kunt zien, want wie in godsnaam maakt er nu zoveel lawaai om een stomme saus? Rick & Morty fans, zo blijkt. De cartoon heeft in hun vierjarig bestaan een grote schare fans weten op te bouwen die de term ‘hardcore’ keer op keer herontdekken, maar wat er afgelopen week gebeurde is zelfs voor hun een nieuw dieptepunt.

Het drama begint bij de eerste aflevering van seizoen 3, waarin hoofdpersonage Rick zelf geobsedeerd is door ‘Szechuan sauce’, een McDonald’s sausje die in 1998 zonder succes promotie maakte voor de film ‘Mulan’. Enkele maanden later besluit McDonald’s, op aandringen van de fans van de show, een klein aantal restaurants opnieuw te voorzien van Szechuan. Omdat de voorraad lang niet iedereen in hun lusten kan voorzien, duurt het niet lang voordat de spreekwoordelijke pleuris uitbreekt.

Een aantal slimmeriken die de vestigingen ongehavend wisten te verlaten, mikken hun aanwinst direct op het internet. Sommigen worden enkele honderden dollars rijker, maar één vrouw in het specifiek fixte een wel heel aparte deal. Iemand bood haar namelijk zijn Golf 4 GTI aan in ruil voor het pakje saus! Hoewel de staat van de auto ons niet helemaal duidelijk is, zou je kunnen stellen dat het een prima deal is. Zo blijkt maar weer dat het er niet om gaat wat iets waard is, maar wat de gek ervoor geeft.

Ons aankoopadvies van de Golf IV R32 check je trouwens HIER.

Foto door @kuifje, via Autojunk.31 reacties

F#ck yeah Amerika
http://www.sausblog.com ..
Waarom drukte op ik die link? 😐
@rogue: ik op*
En dan zijn we verbaasd dat iemand als Trump president is. Apart volk die amerikanen.
@misterdrogba:

Vertel effe van die hond in de magnetron ..
@lincoln: een vrouw gaf haar hond de magnetronbehandeling. Toen klaagde ze de magnetronfabrikant aan omdat er nergens stond dat je geen hond in de magnetron kon stoppen. Want geld > hond. ‘Merica
@720s:

Logisch dat ze jouw niet geschikt achte om op een Europese president te mogen stemmen ..
@lincoln: zelfs de clown uithangen als ik gewoon je vraag beantwoord. Ik kan niet wachten tot je weer op je maximum internet troll niveau zit zodat je weer onder je steen kan duiken.
@720s:

Wie is de president van Europa eigenlijk ??
(Niet stiekem spieken) ..
@lincoln:
Als je het al zo kunt noemen, want formeel is er niet één president van Europa, is het Donald Tusk. Prima kerel, als ik op hem had kunnen stemmen had ik het waarschijnlijk nog gedaan ook. Dan heb je ook nog Junker, komt ook in de buurt. Of gewoon Frau Merkel, aangezien zij toch voor een groot deel stuurt wat er gebeurt.
@lincoln: jou*

Was getekend: een hoog opgeleide
@gulli:

Je kon het nut van je opleiding niet beter samenvatten ..
@misterdrogba: Ach ja, wat dat betreft zijn ” Hollanders” zo gewoon gebleven, dat wij in het buitenland bekend staan als een Walhalla voor junks en ons intolerante optreden jegens de criminaliteit laat ik gemakshalve maar even buiten beschouwing.
Rick and Morty is echt een heerlijke serie, maar een deel van de fans is echt te achterlijk voor woorden en neemt alles veel te serieus. Hoe kom je er in hemelsnaam bij om je zo achterlijk te gedragen voor een zakje Szechuan saus…

Voor mevrouw is het natuurlijk wel een goede deal. Meteen doen.

Also, ik zie dat we er een auteur bij hebben. Welkom @ikschrijfookoverautos!
@edge:

En bij welk deel van de kijkers behoor jij ??
(Even in ogenschouw nemen dat jij dit bericht serieus neemt) ..
@edge: Aangenaam! En ben zelf ook R&M fan hoor, maar ben het wel met je eens. Er zitten echt een paar uhm.. complete debielen tussen.
Goed herinneringen aan een golf 4 het is trouwens de enige auto die ik duurder heb verkocht dan gekocht :)
@599gto: Goede *zucht
@599gto: jup! Same here :)

Een 1.9 TDI met 100 pk’tjes meer dan vlot genoeg dingetje was het. *denkt genietend terug*

Moest weg omdat het maar een 3-deurs was. Verkocht aan een jonge Pool die nog altijd met diezelfde Golfje bijna wekelijks op en af rijdt tussen Polen en België.
@599gto: Voor een pakje saus?
@benzinehoofd: Het zal je verbazen waarvoor ze weggaan (in goede originele staat)
Beter hier geloven dan daar gaan vragen.
De beste saus blijft toch wel chalarmaise!
@cossiekiller: Otto-Jan?
@vincegail: Jep! Heb ze al mogen proeven.
Your girl knows i’ve got the sauce. No ketchup, just sauce, raw sauce. Boom! Yo! Gaa. The thing goes skrraaaaaap. Pap pap ka ka ka. Skidiki papap. And a pu pu durru boom! Skiiiyya. Du Du Ku Ku Tun Tun. Poom Poom.

Big Shaq.
@viezefreddyw: Extra internetpunten voor jou vandaag!
Als ik @willeme mag geloven is de Golf 4 GTI de slechte ooit gemaakt, dus die zou ik dan ook graag inruilen voor een pakje saus.
@berlinetta: Jij kent de 25 jarige editie niet met wat meer pit en de prijzen voor een mooie exemplaar …..de 1.8 is makkelijk op te voeren dus het hoeft niet de 25 jarige te zijn
Hilarisch! Maarreh, artikel rammelt wel als een Yugo. Redactie!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).